karolcia741 13.07.10, 18:57 Piszecie na różnych międzynarodowych komunikatorach ? Np. Omegle, Twitter, myspace itp ? Nawiązałyście jakieś znajomości z obcokrajowcami ? Podzielcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_day_love Re: ? 13.07.10, 19:18 Ja jestem jedynie na Facebooku, ale nie piszę z obcokrajowcami. Ta strona mnie trochę znudziła, że tak powiem. Za to na you tube poznałam dziewczynę, która mieszka we Włoszech i bardzo miło się z nią rozmawia. Oczywiście po ang. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: Nie, jakoś mnie to nie kręci. 13.07.10, 19:19 Poznałam 3 osoby na myspace. Dwie są z Niemiec, a jedna z Irlandii ? chyba .. nie pamiętam dokładnie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Komunikatory 13.07.10, 19:18 Dzisiaj założyłam sobie konto na Interpals i jest cudownie <33 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Komunikatory 14.07.10, 07:47 Kiedyś na omegle, ale ta "znajomość" nie przetrwała. Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Komunikatory 14.07.10, 09:13 znaczy się mam facebooka, twittera, lasta itd. na omegle nie, pisałam niedawno, ale nie podoba mi się strasznie powierzchowne podejście do rzeczy. znajomości mam: obecnie z dziewczyną z Australii (zapoznanej przez twittera) i kolegą z Brazylii (last.fm). wcześniej rozmawiałam też z ludźmi z Litwy, Indii, Turcji, Holandii, UK, USA, Rosji. lubię tego typu konwersacje, pod warunkiem, że pierwszą rzeczą o którą się spytasz nie będzie 'asl?' Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 . . . 14.07.10, 12:00 Ja używam Omegle, od czasu do czasu twitter, myspace i facebook. Na Omegle poznałam chłopaka z Australii, ale musiał iść. No i teraz już nie mamy ze sobą żadnego kontaktu. A szkoda, bo miał te same zainteresowania co ja... Odpowiedz Link Zgłoś