squash tolerancja. 30.07.10, 13:22 nie, nie ma tolerancji. I miliony nawracających wątków tego nie zmienią, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: tolerancja 30.07.10, 13:34 szczerze już mnie uznano za wredną tutaj ale ja po prostu patrzę realnie na świat,tzn staram sie. rozumiem problemy na poziomie ale takie typu "szminka sie rozmazała" albo "zakochałem się w kimś w internecie chociaż tej osoby nie znam" to mnie naprawdę bawią ; ) z chęcią pomogę jeśli ktoś naprawdę tego potrzebuje a takie zaśmiecanie forum niepotrzebnymi błachostkami mnie nie kręci Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: tolerancja 30.07.10, 13:41 no i co z tego , ! mnie to jakoś nie wzrusza że ktoś mógłby napisać mi wredny komentarz . A o tolerancji możesz zapomnieć w dzisiejszym świecie . Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo tsa. 30.07.10, 14:15 Sama czasem jestem nietolerancyjna i wredna, a wręcz prawie cały czas [staram się ograniczac. ], ale niektóre dziewczyny naprawdę przesadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: tsa. 30.07.10, 15:46 a mnie gó... obchodzi tolerancja ! nie liczę się ze zdaniem innych i tyle ! 'buziaczki ; ****' O_O Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: tolerancja 30.07.10, 15:57 Niektórzy poprostu nie szanują innych. Wątki są zakładane by otrzymywać odpowiedzi na temat, a nie by je chamsko krytykować. Owszem mają prawo do właasnego zdania, jak każdy, ale mogły by to zdanie wyrażać kulturalnie, tak by nie obrażać innych:{ Takie osoby trzeba poprostu zlekceważyć, bez wzgędu na to ile mają lat Odpowiedz Link Zgłoś