29.07.10, 17:43
Lubicie tańczyć? Ja powiem szczerze,że trochę wstydzę się tańczyć bo sądze,że nie
potrafię ładnie się w tańcu poruszać ... ostatnim razem wylądowałam na 2 tyg. na obozie
salsy,a po nim czułam się jak ryba w wodze;D Była to jednaj z najszczęśliwszych chwil w
moim życiu,poczułam się wtedy bardzo pewna siebie...z czasem to minęło,teraz trochę
tam podryguję,ale głupio mi jest nawet próbować ;/ Jeśli się uda to w tę sobotę rozpocznę
kurs tańca brzucha , będzie on trwal tylko dwa dni ponieważ są wakacje,ale od września
będą to już oficjalne zajęcia do końca czerwca . Chodzicie na jakieś tańce? Może któraś z
Was tańczy taniec brzucha ? Jeśli tak,czy do tego na lekcje nizbędna jest chusta z
dzwoneczkami,przewiązywana wokół talii? Proszę nie usuwajcie,z góry merci serce
Obserwuj wątek
    • rockville. Re: Taniec 29.07.10, 17:46
      Nie uczęszczam na żadne lekcje, ponieważ uważam że całkowicie nie potrafię
      tańczyć. Nawet na dyskoteki nie chodzę i nie próbuję przed lustrem. c: Jest to
      moja 'pięta Achillesa'.
      • ona_i_on Re: Taniec 29.07.10, 18:00
        Uwielbiam tańczyć! Tańcz od przedszkola. W klasach I-III podstawówki, w mojej
        szkole był prowadzony areobik. Nie wiem czy to dobra nazwa do tego co tam
        robiliśmy bo przede wszystkim tańczyliśmy, przygotowywaliśmy się do konkursów
        itp. Zawsze je prowadziłam. Zawsze zajmowaliśmy jakies miejsce, to samo w
        klasach IV-VI. W gimnazjum uczęszczam na koło taneczne, uczymy się tam różnych
        tańców od tanga do walca.
    • oldtimesakexd Re: Taniec 29.07.10, 19:05
      Kocham tańczyć x)

Wszystkiego, co umiem, nauczyłam się sama x) Do tego nie potrzeba uczęszczania
      do żadnych szkół. x) Wystarczy trochę pomyśleć x) to raz, a dwa trochę wysiłku,
      a przede wszystkim serca w to włożyć ! x))
      • anahi_loveyou Re: Taniec 29.07.10, 19:41
        Lubię tańczyć. winkwink

W szkole uczęszczam do kółka tanecznego.Tańczę w grupie tanecznej. winkwink
    • anja_ Re: Taniec 29.07.10, 20:27
      Tańczyłam balet, jazz. obecnie tylko przy 'tanecznych' i szybkich piosenkach ruszam się w domu. chciałabym chodzić od września na zajęcie z disco, ale nie sądzę, że znajdę czas na nie. a więc zostają mi kursy online.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka