misiuleczka 30.07.10, 18:58 A więc tak, mam totalna załamkę , kurcze wszystko mi się wali. I nie wiem co zrobić. Wszystkie przyjaciółki wyjechały. A ja siedzę i deprecha. Nie wiecie jak wyjść z dołka?! + Jak się nie podoba, to KOSZ, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montanacyrus Re: Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 30.07.10, 19:04 Pooglądaj jakieś fajne filmy. Wyjdż na spacer z psem sąsiadów poszukaj pracy (o ile już wiek Ci na to pozwala) Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 30.07.10, 19:04 masz doła tylko dlatego ze przyjaciółki wyjechały ? ej , no , przecież wrócą ;* wtedy zrobicie jakąś mega bibe i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 30.07.10, 21:29 Obejrzyj zmierzch i pomyśl że ciebie w życiu nie spotka taka historia Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 30.07.10, 21:34 dochuu. napisał(a): > Obejrzyj zmierzch i pomyśl że ciebie w życiu nie spotka taka historia haha;D rozwaliłas mnie tym Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi no co ty! 30.07.10, 21:36 kurs tanca, rysunku, fitness, basen, konie, tenis...mam dalej wymieniac miejsca, gdzie możesz spotkac nowych, fajnych ludzi i przyjemnie spędzać czas? na warsztatach teatralnych poznałam swojego pierwszego chłopaka(serio!0, a w tym roku zapisałam się na wolontariat. polecam1! jesli się nudzisz, pomóz innym. Nawet nie wiesz, jak bardzo są samotni starzy ludzie....niby tylko robię im zakupy, ale zawsze są dla mnie tacy mili...ciasteczko, herbata, opowieści z czasów młodości.....ci ludzie sa tacy samotni.....................zresztą, po przeszkoleniu możesz też chyba pracować z chorymi dziećmi...ja pracowałam i serce mi się krajało...ael byłam szczęsliwa, ze mogłam im zaoferować ciepły usmiech i dobre słowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiuleczka Re: Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 30.07.10, 22:23 Jesteście wielkie. Nie no dzisiaj miałam po prostu taki dzień. A doła nie miałam dlatego, że wyjechały. Od tak miałam, ale umiecie człowiek pocieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ o tak Ty umierasz . 31.07.10, 01:06 Co Ci się dziewczyno wali ? ! Przyjaciółki wyjechały na wakacje, odpocząć i Ty z tego powodu uważasz, że masz "depresję". Założe się, że nawet nie masz pojęcia co to jest ! Jak Ci się nudzi to poczytaj książki psychologiczne i nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 31.07.10, 09:59 wypożycz ciekawe książki i do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Ja nie mogę....... Wejdźcie, pomocy szukam. 31.07.10, 10:43 Śliczneee Odpowiedz Link Zgłoś