ciapolka <33333 08.08.10, 17:45 ~ Czy jest w Waszej miejscowości Mc? = a bo to mało ~ Czy chodzicie tam? = no ~ Jeśli chodzicie, to co najczęściej zamawiacie. = zależy + co sądzicie o jedzeniu tam sprzedawanym? = jest ok chodź przez niego i kfc nie moge sie stać wege =,= Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 17:46 tak, sa 2 w moim miescie, uwielbiam tam chodzic jedzenie jest swietne, nie zdrowe i nie wiadomo z czego robione tez no ale wazne ze bardzo smaczne, chyba najbardziej lubie tortille, shaki i lody, no i pikantne kurczakburgery i cheesburgery i w ogole wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Lepiej to przeczytaj:) 08.08.10, 17:47 więc : Tak jest Nie- od 2 lat tam nie byłam,a dlaczego?Przeczytaj niżej. Nigdy już tam nic nie zamówię. Określenie na jedzenie w McDonaldzie jest jedno:Śmieci.Te wszystkie kotlety itd. wiesz z czego są robione? Ze wszystkiego!włącznie z oczami zwierzęcia więc nie polecam tam chodzićpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa buehehe 08.08.10, 17:55 U mnie są dwa: jeden w centrum, a drugi na Karbiu [ale ten na Karbiu to ten McDrive] ;d, ja najbardziej lubię cheeseburgery i shake'i ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 18:40 - w krakowie jest ich pełno.. - tak chodzę,ale wole KFC.. - ulubioną kanapkę Roberta Pattinsona czyli cheesburgera, shaka czekoladowego oraz czasem mcnuggets z sosem słodko kwaśnym- Bill Kaulitz takie je xd Ale nie dlatego je jem ;D '+'- to syf.. ale smaczny syf ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx :) 08.08.10, 18:40 - w krakowie jest ich pełno.. - tak chodzę,ale wole KFC.. - ulubioną kanapkę Roberta Pattinsona czyli cheesburgera, shaka czekoladowego oraz czasem mcnuggets z sosem słodko kwaśnym- Bill Kaulitz takie je xd Ale nie dlatego je jem ;D '+'- to syf.. ale smaczny syf ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 18:45 nie, nie ma. ale gdy już jestem na mieście i mam sporo wolnego czasu, idę tam. zazwyczaj zamawiać McFlurry. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Tu! 08.08.10, 18:54 u mnie nie ma ale jeżdżę do sąsiedniego miasta na zakupy i tam jest :] Od czasu, gdzy gdzies przeczytalam ze jakas babka zjadla tam hamburgera i sie zatrula od tego i dala ta sprawe do sadu i przegrala, bo w miesie z hamburgera nie ma w ogole miesa to zamawiam KurczakBurgera ;p - pikantny ale dobry ;d i frytki Odpowiedz Link Zgłoś
vampirees Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 18:58 Nie jeżdże do McDonalda, bo mam daleko. Tylko raz przy okazji zjadłam frytki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk. Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:01 So ... xD ` W mojej miejscowości niestety nie maa. ! Ale ja jeżdże do Radomia . ! To niedaleko mnie.! ` Taak.! Chodze taam. Baardzo często. ! `Hmm. ! ` Longera , krushera i cole ` ` Pychaa.! Uwielbiam tam jeść. ! Odpowiedz Link Zgłoś
themissnothing Re: McDonald - co sądzicie? 27.12.10, 21:21 Longery i Krushery są w KFC! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:02 Nie , w okolicy nie ma żadnego. Do najbliższego mam jakieś 30 km, więc sporo. Zawsze wchodzimy jak jesteśmy na wycieczce. Zamawiam jakieś kurczaki jak już. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:06 mam niedaleko(godzinę jazdy/trochę mniej) i nie chodzę bo nie lubię. Knajpki obok mnie. To jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:06 jest kilka , chodzę tam zazwyczaj jak po prostu jestem na na mieście i jestem głodna , jedzenie jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:18 - jest. - tak. - małe sałatki i latte. - zwykłe śmieciowe jedzenie czyli fast food. Odpowiedz Link Zgłoś
popputofniczy . 08.08.10, 19:30 W moim mieście z tego co wiem to są dwa McDonaldy, jeden na rynku, a drugi kilka metrów od centrum, a w miastach graniczących z moim też jest ich dużo, czasami w nich jadam ale to na prawdę bardzo rzadko, jeśli już to kupuję McFlurry (chyba tak to się pisze) albo jakiegoś loda, a kanapki tylko spordycznie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:35 w Lubinie laska miała w szejku 13 rodzajów spermy. Makowi mówie NIE. 13 rodzajów spermy? sorry,oni jej się tam musieli spuścić od razu po zwaleniu. -.- to chore. dziewczyna w szpitalu wylądowała. skoro takie coś było w szejku to co będzie w jedzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:37 ble fuj. Maka mam w moim miesicie,nie jadam tam,jedzenie- boje sie sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 20:02 ~ Czy jest w Waszej miejscowości Mc? Tak , w mieście jest . ~ Czy chodzicie tam? Raz na kilka miesięcy ~ Jeśli chodzicie, to co najczęściej zamawiacie. najczęściej szejk , frytki , snackwrap + co sądzicie o jedzeniu tam sprzedawanym? same śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: McDonald - co sądzicie? 09.08.10, 12:52 u mnie w miejscowości nie ma mac'a ale jak jadę np. do centrum handlowego w innym mieście na zakupy to idę tam coś zjeść najbardziej lubię mac flurry <nie wiem jak się piszę jak bd źle to sorry> a zamawiam najczęściej frytki zakręcone i makczikena< napisałam jak się czyta bo jak się pisze to nie wiem > a co sądzę o tym jedzeniu to wiem że jest nie zdrowe i bardzo tuczące więc nie jem tam często albo jeżeli już coś jem to przed buszowaniem po sklepach w tedy coś z tych kalorii spalę...ale ogólnie dobre tam są rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 19:41 U mnie jest bardzo duzo, ale nie chodze tam, gdyz nie lubie niezdrowego jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
colaclub tak ... 08.08.10, 22:31 Jest w naszej miejscowosci , chodze do niego , najczęsciej zamawiam Fiszmaka i Migmaka a jedzenie jest tam ( moim zdaniem ) super ... Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan Re: tak ... 26.12.10, 22:19 Super ?! Dziewczyno, znajomy mojego ojca pracował w Mc'Donaldzie ! i mówi : "nie ma nic gorszego!" w takim shake'u jest WSZYSTKO co 'wydostało' się z człowieka - od śliny po nie powiem co. Ludzie są paskudni, i to sam robią z tamtym żarciem tyle na ten temat Do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 23:29 mają dobre szejki(szczególnie w galeri mokotów) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Re: McDonald - co sądzicie? 08.08.10, 23:38 U mnie był Mc jakiej 20 metrów od szkoły. Teraz go zburzyli i będzie piętrowy Mc bo w tym miejscu jak stał miał największe obroty. Chodziłam tam i będę chodzić jak go odbudują. Najczęściej piłam shake albo brałam jakieś lody. Raz jadłam tortille i wiele razy frytki i kurczaki. Dobre są Ale jaki niezdrowe... raz jna jakiś czas nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: McDonald - co sądzicie? 09.08.10, 11:18 mieszkam w Kraku wiec tak. raczej nie[raz na dlugo].teraz jestem w Londynie i bylam kilka razy. lody,chesseburgera,frytki,bigmaca.uwielbiam Marsshake'a[jest w Londynie] moze byc ale nie za czesto Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli McDonald - co sądzicie? 09.08.10, 11:53 1. Jest, mnóstwo. 2. Od czasu do czasu. 3. frytki, colę, cheeseburgera. 4. Jest tłuste, niezdrowe, ale pyszne. c: Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: McDonald - co sądzicie? 09.08.10, 11:59 Czy jest w Waszej miejscowości Mc? Tak Czy chodzicie tam? Rzadko. Kilka razy w roku Jeśli chodzicie, to co najczęściej zamawiacie. kurczaczki, frytki, duża cola - 14,20 zł ; D + co sądzicie o jedzeniu tam sprzedawanym? frytki są dobre, ale w Zielonej Górze za dużo soli dają, według mnie. Do dużej coli za dużo lodu dają, a tak to jest dobrze ; D Odpowiedz Link Zgłoś