hellokinia 09.08.10, 11:44 Mam pytanie czy okulary od Channel mają po bokach diamenciki kwadratowe?? Thx za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy Okulary od Channel 09.08.10, 12:22 tak trudno sprawdzić w googlach? tam jest masa zdjęć tych okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
damonowa Re: Okulary od Channel 09.08.10, 12:27 Channel? A kto to? Chyba, że chodzi Ci o Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Okulary od Channel 11.08.10, 14:23 chodzi ci o Disney Channel? Bo na pewno nie o Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: Okulary od Channel 09.08.10, 13:00 llena napisał(a): > proszę > > www.google.pl WoW! Widzisz jaka ty inteligentna jesteś nie grzeszysz nią ale Doda mądrzejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: raczej nie (: a co kupiłaś ? 09.08.10, 20:57 no kupiłam i w necie znalazłam obrazek co jest napisane na tych okularach na tym czymś co na ucho się zakłada ,,CHANEL MADE IN ITALY C€'' i na moich tak samo mam podobne do tych tylko taki blady róż no może coś pod fiolet tu masz obrazek Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Okulary od Channel 09.08.10, 21:06 nie zniżę się do twojego poziomu i nie zacznę się z tobą kłócić, tylko na przyszłość radze tworzyć zdania, takie które mają jaki kolwiek sens, i tak jesteś inteligentna że nawet nie umiesz napisać porawnie marki , boszzz, do kogo ja piszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: Okulary od Chanel 09.08.10, 21:20 llena napisał(a): > nie zniżę się do twojego poziomu i nie zacznę się z tobą kłócić, tylko na przys > złość radze tworzyć zdania, takie które mają jaki kolwiek sens, i tak jesteś in > teligentna że nawet nie umiesz napisać porawnie marki , boszzz, do kogo ja pisz > ę.... Dzięki za radę pomyliło mi się z moim kotem nie chcesz to nie pisz łaskę mi robisz? też nie mam zamiaru się z tobą kłócić! Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
bronex dominik jachas!!! sku....ala nie omino!! 09.08.10, 21:12 glosujcie na Domino Jachasia!!!!!11 z domino niebianska skurw.oala cie nie omino!!!!!!!!111 dziwki i wóda dla wszystkich!!!!1! podwojne!!!!1 zapytacie: a gdzie pizza?!! a ja na to *pstyk* !!!!!1 srednia hawajska dla wszystkich!!!!!!!1 bo taka lubie najbardziej!!!!!!!11 albo jeszcze z peperoni!!!!!1 do 15zl co chcecie!!!!!!!!1 www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=bronex&photoId=155418 Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Okulary od Channel 23.08.10, 19:20 Chyba podróby <lol2> Okulary od Channel nie maja żadnych brylancików . Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Okulary od Channel 23.08.10, 19:21 pinezzkaaa napisał(a): > Chyba podróby <lol2> Okulary od Channel ? <lol2> nie maja żadnych brylancików <lol2> > . Odpowiedz Link Zgłoś