blizniaczkii 11.08.10, 14:22 Filozofia firmy zakłada, że każda kobieta chce i powinna wyrazić swoją osobowość przez biżuterię. Dlatego każda bransoletka może być inna – bowiem każdy z jej elementów można kupić osobno i złożyć wyjątkową, jedyna w swoim rodzaju całość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusia24 Re: Pandora:) 03.12.10, 23:45 Mam pytanie czy byłaby któraś z Was zainteresowana koralikami modułowymi typu Pandora .Mam jeszcze parę sztuk do zaoferowania możliwy odbiór osobisty ,więcej informacji pod dusiaz@pozta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: Pandora:) 11.08.10, 14:36 ładne, ale drogie i żeby to jako tako wyglądało musi być więcej tych zawieszek czyli ogólnie spory wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Pandora:) 11.08.10, 14:37 lol.moja mama też ma takie coś,sama nie nosi za często ale żeby pożyczyć to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: Pandora:) 11.08.10, 18:48 Mam i taką i charmsy. Ale po co ten wątek? Zeby nas poinformować ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie ...i za każdy koralik płacić oddzielnie kupę kasy 12.08.10, 22:19 czysta komercja, a nie. mi się strasznie nie podoba. takie zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Pandora:) 04.12.10, 11:23 są orginalne i to jest najfajniejsze w nich ;D Odpowiedz Link Zgłoś