green_mary 12.08.10, 11:34 A więc natchnęła mnie pewna dziewczynka, która napisała o nienawiści do blachar. I bardzo słusznie! A może Wy piszecie własne kawałki, bądź nawet samą poezję śpiewaną? Podzielcie się, przecież to tylko zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_mary Re: Wasze piosenki =) 12.08.10, 11:46 Ja zacznę I saw you on the street And I hope that will see you I think, it won't our time But I follow you every day I'm no one Grain sand in your eyes You blind, don't sees rest of the world Or me Piosenka denna, ale wiecie jak to jest jak Cię weźmie duł po chłopaku Tłumaczenie: Ujrzałam cię na ulicy I mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy Myślę, że nie będzie naszego czasu Ale i tak śledzę cię każdego dnia Jestem nikim Ziarenkiem piasku w twych oczach Oślepiłam ci dostęp do reszty świata - już go nie widzisz ani mnie Nie dowalać się jak to niektóre tutejsze gbury mają w zanadrzu iż gramatyka amerykańska jest do dupy, bo spędziłam tam dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Wasze piosenki =) 12.08.10, 11:54 Kiedyś napisałam piosenkę .. Ale usłyszałam od kumpeli, że jest beznadziejna i ją spaliłam . Nie pamiętam jej nawet ; ) Odpowiedz Link Zgłoś