vampirzyca1995 17.08.10, 19:00 na pewno jest w śród nas dużo odważnych ludzi którzy by wyznali swoje najgłębsze tajemnice.......... zaczynajcie ( jezeli glupi watek to kosz ale jesli chcecie sie wygadac to piszcie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eileen... Re: najwieksza tajemnica 17.08.10, 22:10 Hmm... No więc ja jestem tchórzem i największej nie zdradzę. A tak w ogóle to po co ten wątek? Mogę powiedzieć jedną z ,,nie" najgłębszych, i tak nikt mnie tu nie zna xD W 6 klasie podkochiwałam się w jednym chłopaku, ale prędzej był skoczyła z okna, niż bym mu o tym powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 fajny wątek ;] 17.08.10, 22:14 moją tajemnicą jeeest ... hmm nie mam . xd nie no aaaa że koleżance ukradłam gumkę do mazania z witchem , tak tak w 4 klasie bo mnie wkurzyła i ... chyba tyle ;x Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: fajny wątek ;] 17.08.10, 22:15 Tak, jestem Dodą, i ukrywam swoją tożsamość zakładając blond perukę... Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 podoba mi się mój nauczyciel od matmy...dodatkowej 17.08.10, 22:18 mwie do niego po imieniu bo on ma 25 lat i należymy razem do Ktolickiego Stowarzyszenia Młodzieży...uczy mnie on od 4 lat czyli od 4 klasy ale jakoś teraz uznałam że jest przystojny...ale najgorsze w tym jest to że kidy chciałam to powiedzieć mojej najlepszej przyjaciółce no to nie mogłam bo to jest jej wujek...ona ma 16 lat...ale jakoś jej to powiedziałam...jakiejś większej tajemnicy nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
suczka Re: fajny wątek ;] 17.08.10, 22:27 hmmm... może to nie największa ale podoba mi sie chłopak który jest moim kumplem znaczy no on ma mnie za kumpele i ja wiem że kocha mnie jak rybke całować by mnie nie chciał ale z wodą by mnie nie spuścił!!!! Jemu sie ze mną dobrze gada (( Ale za dużo wiemy o sobie żeby być razem /// I nawet on o tym nie wiem ale może się domyśla ) Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: najwieksza tajemnica 17.08.10, 22:17 kiedyś nalałam mojej wychowawczyni na fotel wodę i ona do tej pory chyba myśli, że to było samo z siebie mokre, albo, że ona się zsikała hahahaha xD to tajemnica tylko dla niej, ale zawsze tajemnica a swojej najgłębszej nie zdradzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic Re: -.-' 17.08.10, 22:26 ty wgl wiesz co to tajemnica? Tajemnica, to tajemnica. nie wyjawia sie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: -.-' 17.08.10, 22:31 Nie powiem, bo za dużo osób z reala ma dostęp do mojego kota. Tak to ja się nie bawię. ;} Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: -.-' 17.08.10, 22:30 hahah. o kurcze , sama nie wiem. moje tajemnice są takie głupie, że wstyd c; Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: najwieksza tajemnica 17.08.10, 22:31 gdybym powiedziała jakąś tajemnicę, to już by nie była tajemnica. o,o Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal ok. powiem. 17.08.10, 22:47 jestem hannah montana serio majli to moja 3 tożsamość . Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: najwieksza tajemnica 18.08.10, 10:39 pozwól, że swoje tajemnice zostawię dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Tajemnica to tajemnica 18.08.10, 11:33 A odwaga nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Tajemnica. 19.08.10, 11:52 tajemnica jest po to aby jej nie zdradzać. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Myślisz, że ... -.- 19.08.10, 11:57 ... ktoś tu napisze ?! Sorry, ale żal mi cię -.- Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Cóż xd 19.08.10, 11:59 Uważam na początku wątek bez najmniejszego sensu. xd A tajemnica, to tajemnica. Myślisz, że wszystko powiem na portalu dla nastolatek, że w ogóle ktoś powie? Ach, przepraszam. Znalazły się tutaj takie osoby. Ale na mnie nie masz co liczyć. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: najwieksza tajemnica 19.08.10, 12:01 swoje tajemnice zachowam dla siebie i to nie chodzi o odwage a tak po zatym to sama napisz swoją największa tajemnicę jak taka ciekawska jesteś ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... moja 19.08.10, 12:07 jak powiem to nie bedzie już tajemnica( myśl człowieku) Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ napiszę, ale... 19.08.10, 12:19 tylko dlatego, że nikt z realu nie wie o tym, że udzielam się na kocie ;d 1. dwa lata temu było źle, miałam zamiar zacząć się ciąć, ale gdy zobaczyłam ślady po żyletce na nadgarstkach pseudoprzyjaciółki to stwierdziłam, że to już nie będzie takie trÓ. ale tak naprawdę to po prostu się przestraszyłam - blizny były okropne ;c 2. mam dziwną słabość do chłopaków moich pseudoprzyjaciółek o.O 3. czasem mam ochotę uciec z domu, pojechać stopem do wawy, pójść na dworzec i naćpać się aż do nieprzytomności... 4. nienawidzę jak ktoś bierze sobie mój telefon i zaczyna przeglądać wszystkie smsy i zdjęcia, słuchać muzyki (i od razu komentarze typu "jej, czego ty słuchasz, jakiś bełkot i emosowate ballady"). dla mnie to coś bardzo prywatnego. dlatego też ostatnio nie użyczam mojego fona nikomu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: napiszę, ale... 19.08.10, 12:26 a, i tak, wiem. jestem głupia, bo wyjawiam swoje tajemnice w necie. ale dla mnie to nic, ja was nie znam, wy mnie nie znacie, więc i tak moje tajemnice są tajemnicami... Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star vampirzyca1995 19.08.10, 12:37 Jak jesteś taka mądra to może sama wyjaw swoją największą tajemnicę!! Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: najwieksza tajemnica 19.08.10, 12:39 Jeśli myślisz, że napiszę swoją tu swoją tajemnicę, to jesteś w ogromnym błędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Eee 19.08.10, 12:49 Trochę wstydzę się przyznać, ale i tak prawie nikogo z was nie znam. No, więc ja np. bardzo boję się burzy, ale uwielbiam deszcz. Boję się też ciemności i wręcz panikuję, gdy w nocy słyszę jakieś odgłosy, bo straszliwie boję się, że to złodziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: najwieksza tajemnica 19.08.10, 12:49 nie mam tajemnic. no może jedną ale nikomu jej nie powiem. coś co nie jest tajemnicą to to, że moi starzy tak mnie wkurzają że czasem mam ochote uciec z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuu. 19.08.10, 12:57 wiesz, ja uważam że jestem odważna !. ale nie bd pisać tu swoich tajemnic. ! jeszcze nie zgłupiałam do reszty !. pf. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.08.10, 13:06 To ja w zerówce położyłam gwóźdź na krześle nauczycielki.;D Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.08.10, 13:11 Tnę się tak raz na miesiąc.Gówno mnie co o tym myślicie. Dzięki książkom Mastertona jestem ekspertem od mężczyzn,seksu i masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: najwieksza tajemnica 19.08.10, 14:25 Największą tajemnice na forum publicznym podać ?! Nigdy . ! xD . Odpowiedz Link Zgłoś