nearlaify 18.08.10, 19:58 Czy jest wygodna? Jak się Wam jej używa? Czekam na odpowiedzi Kociaczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameron Re: Klawiatura Querty 18.08.10, 20:03 Mam ja i jest super, fajnie się używa... Myślałam ze będzie niewygodna, ale jestem zadowolona. Polecaam Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Klawiatura Querty 18.08.10, 20:23 Właśnie, ja też się o to obawiam, tym bardziej, że to będzie prezent i nie wypada narzekać na taki wypasiony telefon Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Klawiatura Querty 20.08.10, 17:30 qwerty, dziecko, qwerty! pierwsze litery alfabetu komputerowego, dla podkreślenia jak ide ta klawiatura, takie trudne do zrozumienia? tak jest bardzo wygodna 500 razy lepsza od normalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl yhy 20.08.10, 17:35 Ja mam blackberrego i on ma klawiature qwerty i jest spoko, lepiej niz w normalnym fonie Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Klawiatura Querty 20.08.10, 17:36 no właśnie, ja też chciałabym się tego dowiedzieć, bo chciałabym sobie kupić telefon z tą klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 15:47 a_vie napisał(a): > qwerty, dziecko, qwerty! pierwsze litery alfabetu komputerowego, dla > podkreślenia jak ide ta klawiatura, takie trudne do zrozumienia? > tak jest bardzo wygodna 500 razy lepsza od normalnej. Dzięki za przypomnienie, że jestem dzieckiem, ale pamiętałam. Dodam, że "querty" jest zwyczajną literówką. Nie orientuję się w tym temacie, dlaczego się tak nazywa także nie wiedziałam, więc z łaski swojej weź głęboki oddech i nie denerwuj się jakbym tą pomyłką miała zniszczyć ludzkość. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Klawiatura Querty 20.08.10, 17:46 uwielbiam! na normalnej klawiaturze jest nie wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
andi. klawiatura qwerty. 20.08.10, 23:54 po pierwsze qwerty. a wygodnie ci jest pisać na klawiaturze w kompie? jeśli tak, to ci się spodoba. ja osobiście mam telefon z tą klawiaturą i nie narzekam na nią, chociaż mogę pisać bez patrzenia na ekran telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: klawiatura qwerty. 21.08.10, 08:56 pytanie do osób posiadających telefon z qwerty. jakie macie modele ? Odpowiedz Link Zgłoś
andi. @nikt. 21.08.10, 22:59 ja mam pierwszy telefon LG KS360, czy jakoś tak. w każdym bądź razie nie polecam go. a drugi to samsung omnia pro. na obydwóch świetnie się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_xd Re: Klawiatura Querty 21.08.10, 14:33 naprawdę fajnie się na niej pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 09:37 wygląda w miarę i nawet okej, ale czasami jak przychodzi pisać coś na szybko to bardzo często palce zamiast na tą literkę co chcesz schodzą na inną. a czasami jest tak, że trochę zacina. na przykład nie stawia tej literki w ogóle. mnie szczerze mówiąc to dobija i wolę zwyczajną klawiaturę. C; Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ qwerty. 22.08.10, 09:38 qwerty, moja droga. moja koleżanka ma, i mówi, że jest prze cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
nieorginalna. Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 09:42 to zależy jeszcze jakie są w qwerty klawisze , ale jbc to POLECAM . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 09:54 Jest spoko ;] . Obecnie rzadko na niej pisze , częściej używam klawiatury numeru ;] . Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 12:55 qWerty ! :3 mam , jest super ; )) . Odpowiedz Link Zgłoś
aileen qwerty, qwerty, moja droga. 22.08.10, 15:53 dla mnie jest idealna. jako osoba praktycznie uzależniona od wysyłania smsów - polecam. milion razy wygodniejsza od klasycznej klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 15:58 jest zara.bista super sie na niej pisze i szybko ale trzeba sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Klawiatura Querty 22.08.10, 15:59 Ja mam Samsunga Delphi z klawiaturą qwerty i jest super! Bardzo wygodna i wgl pisze się na niej o wiele lepiej niż na zwyczajnej klawiaturze w telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś