22.08.10, 19:40
hmm. skomplikowane. wiem, że może nie chce wam się czytać, ale dla mnie to ważne. tak
więc zaczne od tego, ze mam 15 lat, nie lubie disneya więc bierzcie mnie, proszę na
poważne. tak więc często przebywam na czacie. spotkałam się z kolegą, który jest z czata.
nei jakaś lov czy coś, po prostu go lubie a mieszkamy moze godzinke drogi od siebie. i na
prawde rozumiemy się dobrze, jest moim przyjacielem tylko on sie we mnie zakochał. -,-'.
jest ode mnie starzy o 5 lat. i nie, nie że pedofilia. serio go lubie, no i jakby nas ktoś nie znał,
mógłby pomyśleć, że jesteśmy w sobie zakochani, bo chodzimy za rączke, siedzimy blisko
siebie, opieram się o niego etc. nie widze nawet nic przeciwko buzi w policzek. no i teraz nie
wiem, bo on mnie spytał, czy nie myślę o tym, zebyśmy kiedyś byli razem ;x. jest moim
przyjacielem, tyle. tylko boję sie mu powiedzieć, ze nie, bo boję się zerwania kontaktu ; /
sciana taki mam oto problem ;/. proszę odpowiadajcie crying. z góry dzięki kiss
Obserwuj wątek
    • sagaznierzch Re: chłopak 22.08.10, 19:45
      Nie wiem co ci poradzić... powiedz mu co czujesz... jest twojim przyjacielem i powinien
      zrozumieć cię... powodzenia
    • unborn_ chłopak 22.08.10, 19:45
      Może Ty również czujesz do niego, to samo, ale jeszcze o tym nie wiesz? Przemyśl
      to sobie wszystko na spokojnie.
      Nie wiem, co jeszcze mam Ci napisać, bo to dosyć skomplikowane. Trzymaj się. kiss
    • spokolga Re: chłopak 22.08.10, 19:46
      No fakt masz ciężko... Może spróbuj mu powiedzieć że ci zależy na waszej przyjaźni i
      wgl. Skoro ma 20 lat to prawdopodobnie zrozumie... Powodzenia wink
      • leaveme_ Re: chłopak 22.08.10, 19:49
        to zależy jak długo się znacie ..
        na to trzeba czasu
        żeby potem coś z tego było
    • katsuumi_17 Re: chłopak 22.08.10, 19:47
      Najbardziej spodobalo mi sie zdanie: "nie lubie Disneya, wiec bierzcie mnie prosze na
      powaznie" ;D Punkt dla ciebie, rozwaliłaś mnie tym zdaniem! wink
      A tobie radzę mu powiedzieć. Mogłaś nie dawać się trzymać za ręce, całować po policzku,
      bo on pewnie pomyślał, że go kochasz. Teraz mu powiedz, że tak odbierasz przyjaźń, że
      nie chcesz, aby wasze kontakty się zepsuły. Może nie zweriwecie kontaktu smile
      • vaniney Re: chłopak 22.08.10, 19:56
        katsuumi_17 napisał(a):

> Najbardziej spodobalo mi sie zdanie: "nie lubie Disneya, wiec bierzcie mnie pro
        > sze na
        > powaznie" ;D Punkt dla ciebie, rozwaliłaś mnie tym zdaniem! wink
        > A tobie radzę mu powiedzieć. Mogłaś nie dawać się trzymać za ręce, całować po p
        > oliczku,
        > bo on pewnie pomyślał, że go kochasz. Teraz mu powiedz, że tak odbierasz przyja
        > źń, że
        > nie chcesz, aby wasze kontakty się zepsuły. Może nie zweriwecie kontaktu smile

tjaaa,mi też się to zdanie spodobało :3
    • linda Re: chłopak 22.08.10, 19:53
      noo dobrze to ujelas maasz problem smile i teraz juz sie tego nie da rozwiazac jedynie co mozesz powiedziec mu to szczerze a delikatkie i zostac z nim pod tym warunkiem ze on bedzie mial nadzieje ze kiedys sie do niego przekonasz jedynie tyle wink powodzenia aaa i moglas odrazu mu to zakomunikowac o ile juz tego nie zrobilas
    • sandy Re: chłopak 22.08.10, 19:58
      Powinnaś z nim szczerze porozmawiać i powiedzieć że nie czujesz do niego tego co
      on, może być trudno bo dałaś mu do zrozumienia coś innego. Swoim zachowaniem
      dałaś mu nadzieję, wiem że nie ma nic złego w chodzeniu za rączkę i całusach w
      policzek, ale On mógł to zrozumieć tak że i On nie jest ci obojętny
      • niemlaskaj Re: chłopak 23.08.10, 08:03
        zdanie było napisane bo hmm.. widziałam jakiś problem laski, i ktoś napisał, że ma pooglądać
        hane montane ; D tak więc takie wytłumaczenia, bo nie sprecyzowałam. często widuje
        dziewczyny chodzące za rękę, bo są koleżankami. a ja tak chodziłam z przyjacielem. a całus w
        policzek, to nie to, ze ode mnie się nie odklejał, tylko się z nim tak witałam, żegnałam. bo
        widze, że odbieracie to opacznie. wiem, musze z nim porozmawiać. będzie nie fajno coś czuje. i
        dziękuję wam za odpowiedzi, bo sama bym sobie nie poradziła ; **.
    • korcia37 Re: chłopak 23.08.10, 08:10
      Powiedz mu ze kochasz go ale jako przyjaciela a nie twojego chłopaka --> delikatnie .
      • thebestfriend Re: chłopak 23.08.10, 08:19
        posłuchaj korci37 ;d
    • angie2 Re: chłopak 23.08.10, 08:16
      Mamy cię traktować na poważnie, bo nie lubisz Disneya?!
      • niemlaskaj Re: chłopak 23.08.10, 08:19
        mogę się już śmiać? po pierwsze, nie masz prawa oceniać mnie po tym, co lubie, a czego nie.
        a po 2 masz w galerii same zdj dżonasów etc. więc się nie wypowiadaj. i już mówiłam, nie
        potraktuje chyba poważnie 11 latki, która mówi, ze nie wie jaki błyszczyk nałożyć. kminisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka