abstracion 23.08.10, 10:42 jestem ciekawa co robicie gdy śpicie? bo ja np. gdy śpię to strasznie się rzucam po całym łóżku.i gadam przez sen i moja siostra się późnniej ze mnie nabija -.- poza tym zrzucam z siebie kołdrę a później sie trzęsę jak osika. a Wy? spicie grzecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczko6 Re: Podczas snu 23.08.10, 10:44 Nigdy! Kołdra na ziemi, poszewka na suficie, a prześcieradło może być nawet w 2 pokoju XD Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Podczas snu 23.08.10, 10:52 ja raz tak się wierciłam, że obudziła się z nogami na poduszce ( obróciłam się o 180 stopni) . a ogólnie to narazie tylko gadam ( chodź ostatnio rzadko) i rzucam sie. kilka razy spadłam z łóżka, a i jakieś dwa lata temu lunatykowałam do tego stopnia, że omal nie wyszłam na balkon. moja babcia jak usłyszała że firanke odsuwam to się obudziła. na całe szczęscie teraz już mi to przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Hahaha !!! Tuuu 23.08.10, 10:59 Jak kiedyś spałam u babci to spałam na jednym łóżku z kuzynką. Ja po lewej, ona po prawej... Jak się obudziłyśmy rano to ona była po lewej a ja po prawej, tylko że pod głowami miałyśmy te poduszki na których zasypiałyśmy... xD xD xD I nie wiem jak to się stało... A na co dzień to raczej śpię normalnie, tyle że wszystkie miśki z łóżka lądują na podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Hahaha !!! Tuuu 23.08.10, 11:03 Ja kiedyś to sie przykrywałam poduszką . Bo gdzieś zgubiłam kołdre . xD. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 . . . 23.08.10, 10:46 Rozwalam się na całym łóżku. Rzadko kiedy gadam podczas snu ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Podczas snu 23.08.10, 10:48 Ja grzecznie , ale mój brat gada przez sen , że wyją mamie guziczki z pralki - i nagle się budzi i mówi ,że mu się coś popieprzyło Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa . 23.08.10, 10:51 Ja strasznie kopie . Jak kiedyś kumpela u mnie nocowała to się żaliła , że jest przeze mnie pokopana i prawie na niej spałam . XD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Podczas snu 23.08.10, 10:53 Ja tez się strasznie wiercę. I podobno czasami mamrotam. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracion Re: Podczas snu 23.08.10, 10:58 och,więc widzę że nie jestem sama z tym nocnym ADHD zapraszam,zapraszam.wypowiadajcie się. a śpicie z misiami? bo ja to zawsze wywalam.ide spac z misiem a jak się budze to mis na środku pokoju xD Odpowiedz Link Zgłoś
memories_ Re: Podczas snu 23.08.10, 11:05 Ja z reguły śpię grzecznie. Chociaż jak spałam u przyjaciółki to się żaliła, że ją pobiłam w nocy xD. Czasem, ale rzadko zdarza się, że rano poduszkę mam pod nogami, a jeśli mam jakiegoś misia w łóżku czy coś, to rano leży gdzieś na podłodze xD. Ale generalnie mało się wiercę kiedy śpię xD. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Podczas snu 23.08.10, 11:00 mi mama mówiła, że strasznie sapię , że nie chrapię tylko ciężko oddycham, ale ile w tym jest prawdy to nie wiem xdd po łóżku się nie rzucam, bo zawsze budzę się w tej samej pozycji co zasnęłam o.O Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Podczas snu 23.08.10, 11:03 ja strasznie gadam , wiercę się . i wgl wszystko leży na podłodze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Podczas snu 23.08.10, 11:13 ja przykrywam się po uszy kołdrą, a jeśli ktoś ze mną śpi, to nie ma szans, by bez swojej kołdry mógł coś ode mnie wyrwać jak już zasnę. a miśka ściskam tak mocno, że budzę się dokładnie w tym samym uścisku. rzadko kiedy kołdra ląduje na podłodze;p Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: Podczas snu 23.08.10, 11:18 rzucam sie po łóżku.. zrzucam kołdre.. ah.. no i czasami gadam przez sen..;p Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: Podczas snu 23.08.10, 11:18 ja się nie wiercę, ale często śpię z otwartą buzią XDDDD ps. nienawidzę chrapania -.- Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x i jeszcze.. 23.08.10, 11:19 mówię często coś przez sen ostatnio moja siostra z mamą się ze mnie śmiały bo gadałam coś : ósma mila, ósma mila dobranoc XD Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: i jeszcze.. 23.08.10, 11:52 ogólnie śpię grzecznie, ale jak pojechałam kiedyś na trzydniową wycieczkę to dziewczyny mówiły, że strasznie sapę i głośno oddycham. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Podczas snu. 23.08.10, 11:43 Haha, fajny temat. Ja śpię spokojnie, nie mówię przez sen. Odpowiedz Link Zgłoś
lui Re: Podczas snu 23.08.10, 17:17 Wiercę się i gadam. Parę razy zdarzyło mi się lunatykować ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Podczas snu 23.08.10, 20:54 podczas snu śnię. Coraz częściej mam sny. i to fajne sny ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Podczas snu 24.08.10, 00:30 kiedyś lunatykowałam , strasznie to wspominam bo kiedyś obudziłam się na tarasie (brr) ale zawsze jak wstaję rano to moja poszewka jest zdjęta , poduszka w nogach . szczerze to mam tego dość ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Podczas snu 24.08.10, 00:50 > jestem ciekawa co robicie gdy śpicie? to bardzo proste pytanie. co robie gdy spie ? odp : spie Odpowiedz Link Zgłoś