vanesskaxdd 24.08.10, 17:08 Więc tak potrzebuję jakiś ksiązek, które możecie mi polecić Ale nie typu lub klimatu Zmierz, czy Harry poter lub cos o wampirach Najlepiej aby były to przygodowe, romansidła, komediowe <także historyczne>! X De. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Ksiązki młodzieżowe 24.08.10, 17:17 Pozwól mi odejść (romantyczna, ale baardzo smutna ) Winfrey Elizabeth - Więcej niż miłość Schreiber Chantal - Casting na miłość (POLECAM. książka o modelce, która na wyjeździe poznaje innego modela. na prawdę bardzo fajna) Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Ksiązki młodzieżowe 24.08.10, 17:24 Polecam trylogię "Sen", "Mgła" i "Koniec" - Lisa McMann. Te książki są b. fajne. Obecnie czytam ostatnią część. Podobała mi się też książka "Wystarczy, że jesteś" - Małgorzata Gutowska-Adamczyk Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 24.08.10, 17:33 "Hera,moja miłość" Anny Onichimowskiej. Narkotyki i te sprawy.Czytając ją poczułam się jakbym sama ćpała.Smutna historia. ___ Chyba dziesiąty raz polecam tą książkę tu,na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: Ksiązki młodzieżowe 24.08.10, 17:37 hm. ja na chwilę obecną czytam książki Ewy Nowak, i jak dla mnie są przyjemne, mogę je polecić innym. na "ostatniej piosence" (książce, tak dla jasności) się poryczałam [jedyna książka na jakiej płakałam, więc jeśli szukasz jakiegoś książkowego wyciskacza łez, na 100% Ci to polecam. i jeszcze fajne są z serii "nie dla taty, nie dla mamy, lecz dla każdej małolaty" tylko nie pamiętam tytułów, ale jest tego troszeczkę, więc napewno coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Ksiązki młodzieżowe 24.08.10, 17:40 Piękne Istoty, to nie jest o wampirach, jest trochę historyczne bo są tam wątki o wojnie secesyjnej i taki romansik i Ostatnia piosenka, cudowne ale smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
berry Tu!!! Tu!!! Tu!!! 24.08.10, 17:43 Upadli, Ever, Mroczny Sekret, Błękitnokrwiści, Naznaczona (-: Najbardziej polemam Upadli Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Tu!!! Tu!!! Tu!!! 24.08.10, 18:41 Ona nie chciała niczego o wampirach, a te książki które ty podałaś są tylko i wyłącznie o wampirach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek Re: Tu!!! Tu!!! Tu!!! 24.08.10, 18:50 "Ostatnia piosenka", "Plotkara" na razie tyle Odpowiedz Link Zgłoś