andz_98 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 22:51 1. Twój ulubiony zespół ? Nie mam 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Justin Bieber 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Marina 4. Twój ulubiony aktor ? Jeden Smith 5. Twoja ulubiona aktorka ? Chelsea Staub 6. Twoj ulubony serial ?M jak Miłość xD 7. Twoja ulubiona piosenka ? Tede-La La La Lachon 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Mr. Robercik Pattinsonek 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Miley Cyrus 10. Podążasz za modą gwiazd ? Nosze co mi sie podoba..;D Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 22:53 1 . Tokio Hotel 2 . Bill Kaulitz , Jared Leto . 3 . Stefanie Kloss ( silbermond ) 4 . Johnny Depp , Dominic Monaghan . 5 . Dużo ich . 6 . Lost - zagubieni . 7 . Trudno powiedzieć . 8 . Selena Gomez 9 . Demi i Miley . 10 . Nie . Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 22:55 1. Twój ulubiony zespół ? Muse !; ** > 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Robbie Williams ? , Eminem > 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Beyoncé Knowles > 4. Twój ulubiony aktor ?Rick Malambri ,Robert Pattinson Paul Wesley > 5. Twoja ulubiona aktorka ? Sharni Vinson , Nina Dobrev > 6. Twoj ulubony serial ? Pamiętniki Wampirów > 7. Twoja ulubiona piosenka ? Flo Rida Feat. David Guetta - Club Can't Handle Me > 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Justin Bieber > 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? NIE MA TAKIEJ > 10. Podążasz za modą gwiazd ? Myślę , że nie ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
znudzona_zyciem Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 22:56 żałosny wątek ;/// KOSZ Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 22:57 1. Linkin Park i DEad By Sunrise 2. Justin Bieber!!! 3. Rihanna 4. Justin Bieber!!! 5. ... 6. miodowe lata, ranczo 7. cały czas mi sie zmieniają wczoraj mialam One Time dzisiaj rano Never Say Never a teraz Never Let You Go . all by Justin Bieber 8. cody simpson... za to, że podrabia Justina 9. Selena Gomez 10. niee... Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:00 1. Twój ulubiony zespół ?Tokio Hotel, Closterkeller 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Bushido, Jimi Blue 3. Twoja ulubiona piosenkarka ?LaFee 4. Twój ulubiony aktor ? Johnny Depp, Jimi Blue, Michał Żurawski 5. Twoja ulubiona aktorka?Audrey Hepburn 6. Twoj ulubony serial ? Pinky i Mózg 7. Twoja ulubiona piosenka ? Bushido-alles wird gut, Tokio Hotel-Ready, Set, go, LaFee-du bist shon, Closterkeller-własza, skanutz-zeit 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Rober m., inna, cyrus, Bieber 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Nie ma! 10. Podążasz za modą gwiazd ? Fuj, nigdy w życiu! nie toleruję mody a już na pewno nie pseudo gwiazdek, bo tylko takie są teraz 'trendy' Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:00 1. Three Days Grace 2. - 3. Miley Cyrus, Taylor Swift, Pink, Rihanna 4. Taylor Lautner, Jonny Deep 5. Demi Lovato, Emma Watson, Hilary Duff, Ashley Greene 6. Sonny with a chance, The Suite Life on Deck, Parental's control 7. dużo ich ale np. Love the way u lie, Waka Waka, Can'T be tamed, Are u Ready? 8. JB - wszyscy wiedzą o kogo chodzi, Paris Hilton, Tokio Hotel 9. Demi Lovato 10. nie Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:02 1. Black Eyed Peas 2. Justin Bieber, (Ne-Yo) 3. Ashley Tisdale i Beyonce 4. Nie mam 5. Ashley T., Selena Gomez 6. Za dużo by wypisywać 7. Down To Earth i Stuck in the Moment - Justin Bieber, i Beyonce 8. Tokio Hotel i inne takie beznadziejne 9. Selena Gomez 10. Raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:07 1) Apocaliptica 2) DIO 3) Tarja Turunen 4) Johnny Depp 5) eee...chyba nie mam xd 6) Dr House 7) Tarja Turunen - I feel immortal 8) Justin Bieber 9) żadna !!!! fuuu !!! 10) niee...chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: okej , napisze bo mi się nudzi , ;p 25.08.10, 23:17 1. AC/DC 2. Eminem 3. niech będzie rihanna . 4. Taylor Laurent , 5. Hilary Duff , Angelina Jolie 6. seks w wielkim mieście . 7. highway to hell - Ac/Dc 8. - 9. nie ma takiej . 10. nie lol Odpowiedz Link Zgłoś
caroline96 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:20 1. Paramore i Muse. 2. Matt Bellamy, Eminem, Kurt Cobain 3. Hayley Williams 4. Dużo ich. 5. - | | - 6. Dr House 7. Paramore - ignorance, crushcrushcrush. Muse- neutron star collision, hysteria. Eminem- not afraid. 8. Bieber, Lady Gaga, Miley Cyrus. 9. Lovato, Gomez. 10. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:09 1) the killers, the kooks, radiohead, ostatnio 30seconds to mars i muse ; D 2) junior stress, brandon flowers, jared leto, matt bellamy 3) marika, gaga, gaba kulka 4) marcin dorociński, jared leto, nie wiem : R 5) keira knightley, nicole kidman 6) skins, przyjaciele, house, how i met your mother 7) muse- time is running out, killers- sam's town, killers- read my mind, killers- romeo and juliet, kooks- naive, radiohead- karma police, 3oda kru- czambałimbe, bob onme- nie ma czasu, junior stress- płyta nie-nagrana, junior- lsm 8) kesha, justin bieber, paulla, fe -.- 9) demi lovato 10) nigdy w życiu (; Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapl99 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:11 1. Afromental 2. Wozzo 3. Miley Cyrus 4. Orlando Bloom 5. Miley Cyrus 6. Hannah Montana 7. Afromental - Happy day, We want it, Radio Song, Rock&Rollin Love 8. Justin Bieber i zespół Tokio Hotel 9. Miley Cyrus 10.Nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:21 1. Twój ulubiony zespół ? (Nirvanal ) > 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( Sean Paul ) > 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Shakira ) > 4. Twój ulubiony aktor ? ( mam2 : Johnny Depp , Ben Stiller i Billy Bob Thornton) > 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Angelina Jolir,Katrina Zeta Jones i Salma Hayek) > 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) > 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( Shakira-Woka-woka ) > 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) > 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Selena Gomez ) > 10. Podążasz za modą gwiazd ?(Nie jedyne co mam modne od niby gwiazd to Nerdy) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:26 1. Nie mam! 2. Justin Bieber,Eminem 3. Ketty Perry 4. Nie mam 5. Megan Fox 6. SCI, Życie na fali 7. Justin Bieber- Down to earth 8. taylor lautner 9. Miley Cyrus 10. Eee..Nie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.08.10, 23:30 na pytania 1, 2, 3, 4, 5, 7 odpowiem tak: jest masa piosenkarzy, aktorów, piosenek itp. które lubię i na prawdę wypisywanie ich wszystkich zajęłoby masę czasu, więc sobie odpuszczę. nawet ja tego chwilami nie ogarniam, więc no. 6. Dr House, VD, Gossip Girl, seriale Disney'owskie, Alternatywy 4, które NIGDY mi się nie znudzą i nie wiem, chyba tyle. 8. Jest ich kilka, min. Paris Hilton, Lindsay Lohan, Justin Bieber, Eminem, Kirsten Stewart, Robert Pattinson i nie chce mi się dalej pisać. 9. nie mam, wszystkie są w porządku, mogę tylko dodać, że nie lubię serialu Good Luck Charlie. 10. nie e. Odpowiedz Link Zgłoś
jesswiollsx3 ;] 25.08.10, 23:34 1. the GazettE, An Cafe, SuG, Maximum The Hormone , Alice Nine , Cinema Bizarre , The Veronicas , Muse 2. Miyavi , A.Lambert 3.Beyonce 4. Ken'ichi Matsuyama , K.Gallner, Johnny Deep 5. nie mam 6.nie oglądam xD 7. Mnóstwo ich! [np. Burial applicant, Agony, Zetsu, Ruder, Silly god disco, Filth in the beauty, Cassis , Omocha, Butterfly boy, Zetsubou Billy i inne xD ] 8.Bieber , Gomez 9.B>R>A>K 10. nie bardzo. Ale lubię rzeczy które kojarzą mi się z moimi idolami :] Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:37 1. m.in. Paramore, Afromental ... 2. m.in. Justin Timberlake, Eminem ... 3. m.in. Rihanna, Marina ... 4. m.in. Johny Depp, Channing Tatum ... 5. m.in. Ashley Greene, Amanda Seyfried ... 6. m.in. Pamiętniki Wampirów, Dr House 7. nie mam ulubionej ; P 8. nie ma takiej ; P 9. długo by się zastanawiać ; D 10. chyba raczej nie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:38 1. Twój ulubiony zespół ? - nie mam 2. Twój ulubiony piosenkarz ? - nie mam 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? - christina aguilera,britney spears i avril lavigne 4. Twój ulubiony aktor ? -Johnny Depp i hugh laurie 5. Twoja ulubiona aktorka ? - amanda bynes 6. Twoj ulubony serial ? - dr house,h2o-wystarczy kropla,blake holsey high,on ona i dzieciaki 7. Twoja ulubiona piosenka ? -ZA DUŻO ICH!!!!!! 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? - miley cyrus i justin bieber 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? -ashley tisdale i brenda song 10. Podążasz za modą gwiazd ? -nie interesuje sie modą Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:39 1. Paramore, 30 Seconds To Mars 2. Jared Leto xDD 3. Hayley Williams ;DD 4. Robert Pattinson. 5. Hmm.. Nie ma takiej ;D 6. House, M jak Miłość <lol2> xDD 7. Akurat teraz? Chyba This Is War Marsów ;D 8. Bimber. 9. Eee... Demi Lovato ostatecznie ujdzie... 10. Niee. Odpowiedz Link Zgłoś
theolcik Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:40 1. Twój ulubiony zespół ? ( Nirvana, Paramore ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( eminem ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Hayley Williams ) 4. Twój ulubiony aktor ? ( Eddy Murphy, Shane West) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Lindsay Lohan, Hillary Duff ) 6. Twoj ulubony serial ? ( Gossip girl ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( love the way you lie, airplanes, heart shaped box, about a girl, rap me, misery business, decode ) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber, Marylin Manson ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Selena Gomez ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:42 1.30 seconds to mars 2.Jared Leto 3.hmm nie mam 4.Jared Leto 5.nie mam 6.Dr House 7.30 seconds to mars -wszystkie !! xD 8.Justin Bajber 9.nie oglądam dineja 10.niee ! Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:43 1.Muse 2.B.Urie(P!ATD) 3.Lacey Mosley(Flyleaf) 4.Deep. 5.Nie posiadam. 6.House i Castle. 7.Tyle ich jest, że mi się nie chce wymieniać. 8.Bill Kaulitz, sam jego wygląd przyprawia mnie o wymioty. 9.Demi Lovato. Nie to, żebym ją uwielbiała, ale najmniej kojarzy mi się z Disney'em. 10.Nie, ubieram się w to, co mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
jesswiollsx3 gf;] 25.08.10, 23:45 1. the GazettE, An Cafe, SuG, Maximum The Hormone , Alice Nine , Cinema Bizarre , The Veronicas , Muse 2. Miyavi , A.Lambert 3.Beyonce 4. Ken'ichi Matsuyama , K.Gallner, Johnny Deep 5. nie mam 6.nie oglądam xD 7. Mnóstwo ich! [np. Burial applicant, Agony, Zetsu, Ruder, Silly god disco, Filth in the beauty, Cassis , Omocha, Butterfly boy, Zetsubou Billy i inne xD ] 8.Bieber , Gomez 9.B>R>A>K 10. nie bardzo. Ale lubię rzeczy które kojarzą mi się z moimi idolami :] Odpowiedz Link Zgłoś
safii to teraz ja ! 25.08.10, 23:47 1. 30stm 2. Jared Leto 3. Miley Cyrus 4. brak 5. Lindsley Lochan 6. Dr House 7. nie mam ulubionej 8. Justin i Lady gaga 9. Miley lub Selena 10. nie Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:50 1. Twój ulubiony zespół ? więc - Guns N'Roses, Nirvana, Led Zeppelin, Joan Jett & The Blackhearts, The Beatles. Z tych "nowszych" - Kasabian, Paramore, Muse. 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Axl Rose, bien sur. 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? no oCZywI$$c!e żĘ ke$$Hha! 4. Twój ulubiony aktor ? Johnny Depp. ale jestem oryginalna. 5. Twoja ulubiona aktorka ? Cate Blanchet. 6. Twoj ulubony serial ? Gossip Girl, Skins. 7. Twoja ulubiona piosenka ? "Sweet Child O'Mine" Gunsów. (znowu popisuje się oryginalnością) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? za Majli Srajlus. i Bejberkiem. 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Fineasz i Ferb. 10. Podążasz za modą gwiazd ? co to znaczy "moda gwiazd"? Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: 10 pytań do kotków ;* 25.08.10, 23:53 1. Nickelback i Red Hot Chili Peppers 2. James Blunt 3. Brak 4. aktor- Johnny Depp 5. BrzydUla -jedyny jaki oglądałam 6. uhuhu, ciężko, ale: All Low Time- Therapy Nickelback- Tis afternoon Nickelback- Somone that you're with Nickelback- Far away Simple plan- Unititled James Blunt- tears and Rain itd. 8. Paris Hilton (choć w sumie ludzie, których nie traktuje jako gwiazdy, np. Justin Bieber, Paris Hilton, są mi raczej obojętni) 9. Brak 10. Nie, sama kreuje swój wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś