vera7 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 11:55 1.The Pretty Reckless 2.Eminem 3.Miley Cyrus 4.Johnny Depp 5.Emma Roberts 6.Dr House<3 7.The Pretty Reckless -Zombie 8.Paris Hilton 9.Nie mam. 10.Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ily Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 12:02 1. Paramore 2. Poprawka : ulubiony raper : OSTR, Pezet, GrubSon 3. Avril Lavigne 4. Channing Tatum 5. Lindsay Lohan, Kristen Stewart, Ashley Greene 6. Dr House 7. Instynkt, Śpij Spokojnie, Śpiesz się powoli 8. Miley Cyrus ( nie przepadam za nowym stylem ) 9. Selena Gomez 10. niet :p Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 12:10 1.Paramore, Linkin Park, MCR. 2.Gerard Way, Eminem. 3.Hayley Williams. 4.Tayloe Lautner, Robert Pattinson. 5.Kristen Stewart, Ashley Greene. 6.Nie mam, bo lubię wiele seriali. 7.Pitbull Ft. Akon - Shut it Down 8.Justin Bieber, Miley Cyrus. 9.Demi. 10. Nie . Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 12:30 1. Twój ulubiony zespół ? ( The Pretty Reckless ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( Adam Lambert ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Ewa farna ) 4. Twój ulubiony aktor ? ( Johnny Depp, Hugh Laurie, Michael Emerson ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Emma Roberts ) 6. Twoj ulubiony serial ? ( Lost, Dr House, Pretty Little Liars ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( strut- Adam Lambert, Břehy ve tmách- Ewa Farna, He Loves you - Taylor Momsen) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin biber ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Ashley Tisdale ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? - raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
yourangel Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 12:33 1. Paramore 2. B.o.b 3. Nie mam 4. Ian Somerhalder 5. Ashley Greene 6. The Vampire Diaries 7. Paramore - Ignorance 8. Justin Bieber 9. Selena Gomez 10. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
heilig89 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 12:53 1. Twój ulubiony zespół ? Tokio Hotel 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Bill Kaulitz 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Beyonce 4. Twój ulubiony aktor ? Btad Pitt 5. Twoja ulubiona aktorka ? Angelina Jolie 6. Twoj ulubony serial ? nie mam 7. Twoja ulubiona piosenka ? GrubSon-Koniec 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? justinem bieberem 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? nie mam 10. Podążasz za modą gwiazd ? niee Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza Tu : p 27.08.10, 12:40 Zespół - Paramore Piosenkarz - brak Piosenkarka - Avril Lavinge Aktor - Kellan Lutz Aktorka - Ashley Green,Dakota Fanning Serial - brak Piosenka- nie mam jednej , kocham z tysiąc Nie przedadam za Biberem,Tokio Hotel oraz Jonasami Ja nie lubię gwiazdek Disneya I nie podążam modą gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez_ Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 12:59 1. And the Scene 2. Usher 3. Selena Gomez 4. Eddie Murphy, Orlando Bloom i Johnny Deep 5. Ashley Tisdale i Lindsay Lohan 6. Czarodzieje z waverly place i M jak Miłość 7. Nie mam ulubionej 8. Justin Bieber 9. Selena Gomez i Demi Lovato 10. Mam tylko kilka rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 13:12 1. Paramore 2. B.o.B 3. Ciara 4. Will Smith, Martrin Lawrence i Adam Sandler 5. Amanda Seyfried i Kira Knightly 6. Dr. House 7. B.o.B - Don't Let Me Fall i B.o.B - Ghost In The Machine 8. Justin Bieber 9. Selena Gomez 10.Nie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 13:06 1.Black Eyed Peas 2.Justin Bieber , Jay-Z , Eminem 3.Rihanna , Katy Perry 4.Dominic Monaghan 5.Megan Fox 6.M jak miłość , Chirurdzy 7.Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State of mind , Rihanna - Umbrella & Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie 8.Jonas Brothers 9.Selena Gomez 10.Raczej tak!: ] Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 13:11 1. 30 Seconds to Mars, Black Eyed Peace 2. Eminem 3. Avril Lavigne 4. brak. 5. brak. 6. yy M jak miłość :lol2: brakk. 7. och, masa ich jest : Em <3 - Not Afraid, Avril Lavigne - Innocence, Iga Porada - Mały książę i róża, B.o.b. feat. Hayley Williams - Airoplanes, Emienm - Beautiful, Cheryl Cole - Parachute, nie mma ulubionej wszystkie kochamm <333 music is my life <3 8. Demi Lovato 9. Selena Gomez 10. yy raczej nie, nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 13:55 1. Tokio Hotel. albo All-American Rejects. 2. Michael Jackson. 3. Miley Cyrus albo Taylor Swift. 4. hmm. na pewno Jim Carrey. Owen Wilson. Will Smith. 5. Jennifer Aniston. 6. Hoży Doktorzy. 7. obecnie nie mam. 8. hmm, czy ja wiem, Lady Gaga.. ale nie pałam do niej nienawiścią, po prostu. 9. Miley Cyrus. 10. jeśli coś mi się bardzo spodoba, szukam podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewella686 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 14:32 1.Afromental 2.Cody Simpson Justin Bieber 3.Ewa Farna 4.Cole Sprouse 5.Debby Ryan Brenda Song 6.Majka 7. iYiYi 8. Tokyo Hotel 9.Selena Gomez 10. Takk. Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: moje odp ^^ 27.08.10, 14:52 1.Kult, The Beatles 2.Jacek Kaczmarski, Michael Jackson 3.Shakira, Ashley Tisdale 4.Johnny Depp, Tom Hanks 5.Emma Watson, Meg Ryan 6.duuużżżo: Detektyw Monk, Przyjaciele, Fineasz i Ferb i jeszcze większość na ComedyCentral ^^ 7. Shakira – Men In This Town, Ashley Tisdale – Masquerade, Christina Aguilera - I Am i jeszcze wiele innych xD 8.Miley Cyrus, Justin Bieber -.- grrrr... 9.Demi Lovato 10.może trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 14:58 1. the prodigy i EWR 2, eminem 3, marika 4, nie mam ulubionego 5, też nie mam ulubionej 6, piękni 7, east west rockers-dotknąć cię 8, miley cyrus i justin bieber 9, nie mam 10, raczej nie chociaż czasem podoba mi sie jak sie ubierają ;p Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 15:08 1.duzo tego , ale uwielbiam kapele rockowe 2.tez ich duzo ;d ! , lubie eminema. 3.chyba katy perry 4.Taylor Lautner 5.nie ma takiej ;p 6.nie ogladam seriali 7.moja ulubiona piosenka co chwile sie zmienia ale na chwile obecną to chyba 'love the way you lie' 8.Paris Hilton 9.nie ma takiej ;d 10. mam swoj styl i nie staram sie kopiowac innych Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 15:47 dulcemaria napisał(a): > o co pytam ? > o waas ;d > o wasze upodobania ;] > zrobcie potem taki test z najblizszymi jak sie dobrze znacie pod wzgledem swoic > h > ulubionych rzeczy ;] > > odp na te pytania : ( moje odpowiedzi w nawiasach ;p ) > > 1. Twój ulubiony zespół ? ( Afromental ) > 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( eminem ) > 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Avril Lavigne ) > 4. Twój ulubiony aktor ? ( mam 4 : Will Smith; Orlando Bloom; Johnny Depp i Dom > inic > Monaghan ) > 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Megan Fox i lindsay lohan ) > 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) > 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( love the way you lie - Eminem i Rihanna ) > 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) > 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Demi Lovato ) > 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( raczej nie .. chociaz mam kilka podobnych rzecz > y ) > > Miłego odpowiadaniaa ;D ;* 1. Black Eyed Peas 2. Timbalad 3. Katy Perry 4. Leo Gregory, Matt Lanter, Shia Labeouf, Charlie Hunnam 5. Jessica Stroup, Leighton Meester, Kate Winslet, 6. Plotkara, 90210, House, Prison Break, skins, 7. aktualnie If we never meet again, scars, 8. Wszystkie 'gwiazdki' disneya 9.Patrz wyżej 10. nie podążam, ale czasami szukam inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 16:34 1. One Republic 2. Łukasz Zagrobelny 3. Beyonce 4. Właściwie to mam dwóch: Johnny Deep i Orlando Bloom 5. Angelina Jolie 6. Jak poznałem waszą matkę 7. The Beatles - She loves you 8. Justin Bieber 9. Demi Lovato 10. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
malinkaaa Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 16:43 1.Evanescence 2.Michael Jackson 3.Hayley Williams 4.Hugh Laurie, Jesse Spencer 5.A nie wiem...niech będzie Lisa Edelstein xD 6.Dr. House;d 7.Snow white queen-Evanescence 8.też za Bieberem 9.chyba takiej nie ma ;d 10.Niee, wgl. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 16:46 1. Tokio Hotel 2. Bill Kaulitz 3.Katy Perry. 4.Johnny Depp, Orlando Bloom 5. wiem, ale nie pamiętam 6. Ranczo. 7.an deiner seite( ich bin da) - Tokio Hotel, That boy is a monster- Lady Gaga, Humanoid ( deusch) - Tokio HOtel 8.Miley Cyrus, Selena Gomez, Megan Fox, Robert Parkinson. 9.Demi Lovato 10.Nie, zawsze próbuje wymyślic coś orginalnego co nie zawsze spotyka sie z uznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: 10 pytań do kotków ;* 27.08.10, 17:22 1. Twój ulubiony zespół ? ( Afromental ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( eminem ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Kesha ) 4. Twój ulubiony aktor ? ( Taylor Lautner ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Miley Cyrus [ nie chodzi mi tu o serial ' hannah monatna ' , tylko typu . ' ostatnia piosenka ' .] ) 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr Hause ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( love the way you lie - Eminem i Rihanna , kesha - take it off ) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Selena Gomez ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( chyba nie .;d ) Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: 10 pytań do kotków ;* 28.08.10, 22:47 1. Twój ulubiony zespół? # all time low 2. Twój ulubiony piosenkarz? # alex gaskarth z all time low 3. Twoja ulubiona piosenkarka? # taylor swift 4. Twój ulubiony aktor? # tom felton, adam sandler 5. Twoja ulubiona aktorka? # emma roberts, dakota fanning 6. Twoj ulubony serial? # big time rush ( ^ ^), już nie leci ale zwariowany świat malcolma 7. Twoja ulubiona piosenka? # nie potrafię wybrać jednej, za dużo ich 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz? # justin bieber 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a? # selena gomez 10. Podążasz za modą gwiazd? # zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
zaprzepaszczona Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 01:28 1. Papa Roach lub Coma 2. Kazik xD 3. <ech... -.-> Kesha 4. Johnny Deep i Jesse Spencer 5. Helena Bonham-Carter 6. Dr. House 7. Coma- Wrony 8. Tokio Hotel lub Justin Biber -.- 9. Król Lew ;p 10. emm... raczej nie, choć jeśli będzie coś naprawde fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 10:19 1. Twój ulubiony zespół ? (Jonas Brothers) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? (Jonasy ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? (Ewa Farna) 4. Twój ulubiony aktor ? (Jonasy ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? (Demi i Selena) 6. Twoj ulubony serial ? (I kto tu rządzi,JONAS) 7. Twoja ulubiona piosenka ? (Billionaire) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? (Zjeber) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? (Jonas xD) 10. Podążasz za modą gwiazd ?(nie) Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 10:33 1. Twój ulubiony zespół ? ( Paramore ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( M Jackson ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Christina Aguilera ) 4. Twój ulubiony aktor ? ( nie wiem. O_O) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Linsey Lohan, Dakota Fanning, Kristen Stewart ) 6. Twoj ulubony serial ? ( do niedawna Skins. Teraz nie wiem. ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( Cooler Than Me - Mike Posner ) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Demi Lovato/Selena Gomez ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( zależy. przeglądam różne gazety o modzie, staram się być 'modną'. ) : ) Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 10:36 1. Twój ulubiony zespół ? RBD, The Pretty Reckless, Within Temptation, Reik, lubię też piosenki Sade. 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Enrique Iglesias, Christian Chavez, Adam Lambert 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Anahi, Taylor Momsen, Paty Cantu, Belinda. 4. Twój ulubiony aktor ? Ian Somerhalder, Poncho Herrera 5. Twoja ulubiona aktorka ? Maite Perroni, Anahi, lubię też Emm Watson. 6. Twoj ulubony serial ? Vampire Diaries, Pretty Little Liars, no i może Gossip Girl. 7. Twoja ulubiona piosenka ? Jednej nie mam. 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Bieber, Cyrus, chociaż ta druga jest mi obojętna. 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? o lol. żadna, nie lubie tego. a jesli już mam wybrać to gomez. 10. Podążasz za modą gwiazd ? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 10:48 1. Nirvana, Metallica, AC/DC, Led Zeppelin 2. Słucham zespołów, a nie pojedynczych piosenkarzy. 3. jak wyżej. 4. Bruce Willis, Johnny Deep, Bradley Cooper, Brad Pitt, Orlando Bloom 5. Angelina Jolie, Ellen Page 6. Dowody Zbrodni, Dr House, Usta Usta, Świat Według Liz 7. Nirvana - Come As You Are, Led Zeppelin - Stairway To Heaven 8. Bieber, Cyrus, dzieci Disneya Kesha, Lady Gaga i 99% polskich "gwiazd" 9. WTF ?! 10. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 10:59 1. Paramore. The Pretty Reckless, Hey Monday, Afromental 2. Eminem, Eldo, O.S.T.R, Grubson, 3.Ellie Goulding, Katy Perry, Lady Gaga 4. no, nie wiem. Paul Wesley, Ed Westwick 5. Nina Dobrev, Blake Lively 6. pamiętniki wampirów, plotkara 7. mam ich na prawdę dużo. 8. Bieber 9. Selena Gomez 10. jeżeli coś mi się podoba to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sel_gomez98 Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 11:09 1.The Scene 2.Eminem 3.Selena Gomez 4.Robert Pattinson 5.Selena Gomez ,Ashley Greene, Kristen Stewart ,Miley Cyrus 6.CZWP 7.Liberty Walk (Miley Cyrus) 8.Bill Kaulitz 9.Selena Gomez 10.Raczej tak Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Re: 10 pytań do kotków ;* 29.08.10, 11:13 1.Paramore 2.Alexander Rybak 3.Avril Lavigne i Taylor Swift 4.Robert Pattinson 5.Emma Watson i Hilary Duff 6.Powodzenia Charlie 7.Pramore-Hallelujah 8.Taylor Lautner 9.Demi Lovato 10.Zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś