benna94 :)) 11.11.10, 16:03 1. Twój ulubiony zespół ? 30 Seconds To Mars 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Nie mam. 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Nie mam. 4. Twój ulubiony aktor ? Johny Depp 5. Twoja ulubiona aktorka ? Angelina Jolie 6. Twoj ulubiony serial ? Szpilki na Giewoncie 7. Twoja ulubiona piosenka ? Hurts - Wonderfull Life 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Megan Fox! (Nienawidzę jej) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Demi Lovato 10. Podążasz za modą gwiazd ? Nie, ubieram sie jak mi wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: 10 pytań do kotków ;* 11.11.10, 16:05 1. Twój ulubiony zespół ? A fine frenzy, One Republic, Coldplay, The Ting Tings 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Mika, James Blunt 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Taylor Swift, Beyonce, Katie Melua, Pixie Lott 4. Twój ulubiony aktor ? Patrick Dempsey, Ashton Kutcher, Hugh Grant, Ryan Stiles, Colin Firth 5. Twoja ulubiona aktorka ? Sandra Bullock, Danuta Stenka, Amanda Peet, Drew Barrymore 6. Twoj ulubony serial ? Chirurdzy, 90210, Życie na fali 7. Twoja ulubiona piosenka ? nie mam 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? nie mam jednej 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? już jeżeli to chyba Miley Cyrus 10. Podążasz za modą gwiazd ? czy podążam to nie można tak tego nazwać, po prostu podpatruje niektóre rzeczy, które noszą gwiazdy, ale nie za bardzo mnie obchodzi czy to jest aktualnie modne Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: 10 pytań do kotków ;* 11.11.10, 17:49 1. Dobra, dam tylko dwa - Paramore i THE VELVET UNDERGROUND 2. Piosenkarz? M.J albo Trent Reznor, albo John lennon 3. Hayley WIlliams, Nico, Avril Lavigne 4. Chaese Craford, Johny Depp i Adrian Grenier 5. Kate Hudson, Emily Blunt, Anne Hatheway 6. Usta usta i hotel 52 i seks w wielkim mieście i glee 7. Other the rainbow z glee 8. Bimber 9. Sel Gomez 10. Czasami ale raczej rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: 10 pytań do kotków ;* 14.11.10, 14:05 1. nie wiem...dużo takich jest 2. Justin Bieber 3. Selena Gomez 4. Ian Somerhalder, Paul Wesley, Orlando Bloom... 5. Megan Fox, Selena Gomez, Kristen Stewart 6. Pamiętniki Wampirów 7. Pray - Justin Bieber 8. Lady GaGa 9. Miley Cyrus 10. nie Odpowiedz Link Zgłoś
sandika001 10 pytań do kotków ;* 18.11.10, 13:46 1. Twój ulubiony zespół ? RBD 2. Twój ulubiony piosenkarz ? Ucker, Poncho i Christian 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? Dulce, May i Any 4. Twój ulubiony aktor ? Alfonso i Ucker 5. Twoja ulubiona aktorka ? Maite i Dulce 6. Twoj ulubony serial ? REBELDE 7. Twoja ulubiona piosenka ? nie wiem wszystkie RBD 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? Lady Gaga 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? Miley Cyrus 10. Podążasz za modą gwiazd ? chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana_rbd Re: 10 pytań do kotków ;* 19.11.10, 16:03 1.RBD: * 2.Chris,Poncho,Ucker: * 3.Anny,May,Dul: * 4.Poncho,Ucker.Chris: * 5.Dul,May,Anny: * 6.REBELDE : * 7.Wszystkie z RBD: * 8.Lady Gaga;\ 9.Selena Gomez y Demi Lovato y Jonas; ) 10.Raczej nie; d Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfanka04 Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 14:30 1.The Pretty Reckless 2.Matt Pokora 3.Miley Cyrus 4.Nie mam ulubionego 5.Miley Cyrus 6.Barwy Szczęścia 7.Duuuuużo ich 8.Justin Bieber 9.Miley Cyrus 10.Raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 16:18 1. Tokio Hotel 2. Bill i Tom z TH, a tak to nie mam 3.P!nk, Lady GaGa, Avril 4.ian somerhalder 5.Lindsay Lohan 6.Pamiętniki Wampriów, Hellcats, Chirurdzy 7.wszystkie Tokio Hotel i kilka innych 8.justin biber, adam lambert, katy parry ( chociaż jej niektóre piosenki nie są takie złe ) 9.nie mam ale jak już to ten Sterling Knight czy jakoś tak 10. raczej nie ale koleżanki niektóre twierdzą że ubieram się podobnie do Billa z TH Odpowiedz Link Zgłoś
aaasia Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 17:05 1. Linkin Park 2. Wielu m.in. Eminem 3. Beyonce 4. - 5. - 6. ''Dr House'' i ''Jak poznałem waszą matkę'' 7. Kilka m.in. Love the way you lie 8. Ewa Farna 9. David Henrie 10. tak Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka ł e l l . 26.11.10, 17:13 > 1. Twój ulubiony zespół ? ( Afromental ) = LP, BMTH, BFMV, EV. > 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( eminem ) = to jest raper od tego zacznijmy. > 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Avril Lavigne ) = Amy Lee > 4. Twój ulubiony aktor ? ( mam 4 : Will Smith; Orlando Bloom; Johnny Depp i Dom > inic Monaghan ) = wiele jest ale nie pamietam. > 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Megan Fox i lindsay lohan ) = Sarah Jessica Parker > 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) = Pamiętniki wampirów, true blood, jersey shore, dexter itd.. > 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( love the way you lie - Eminem i Rihanna ) = LP - faint > 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) > 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Demi Lovato ) = jason dolley > 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( raczej nie .. chociaz mam kilka podobnych rzecz > y ) = nie Odpowiedz Link Zgłoś
angelxd Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 23:04 1. My chemical Romance 2. Justin Bieber, Eminem 3. Miley Cyrus 4. Cole Sprouse, Dylan Sprouse 5. hmm... 6. Nie ma to jak statek 7. Stuck in the moment 8. Selena Gomez 9. Cole i Dylan Sprouse 10. niee Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 23:14 1. Twój ulubiony zespół ? ( AC/DC ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( brak ) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? (Mam 2 Katy Perry i Taylor Swift)) 4. Twój ulubiony aktor? (Brak ) 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Blake Lively i Olivia Wilde) 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) 7. Twoja ulubiona piosenka ? (Aktualnie katuję AC/DC i ich piosenkę Highway to hell) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? (Ashley Tisdale jak już ) 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( mam swój styl ) Odpowiedz Link Zgłoś
stfu Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 23:45 1. Twój ulubiony zespół ? (30STM, SOAD, ) 2. Twój ulubiony piosenkarz ? (Bruce Dickinson (Iron Maiden \m/)) 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? (Amy Lee) 4. Twój ulubiony aktor ? (Ian Somerhalder *ohohoho*) 5. Twoja ulubiona aktorka ? (Megan Fox) 6. Twoj ulubony serial ? (TDV, Glee, Hellcats) 7. Twoja ulubiona piosenka ? (Closer to the Edge, F u c k the System) 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? (większością DisnejQa -.-) 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? (fffffffuuuuuu, Majli. dżołj. brecht i k u ź w a mwahah) 10. Podążasz za modą gwiazd ? (stfu jest tylko jedna i tak pozostanie. nie jestem kopią kopii i nigdy nie będę) Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: 10 pytań do kotków ;* 26.11.10, 23:49 1. Twój ulubiony zespół? Słucham różnych. Ale najbardziej lubię Reflexion i Bullet For My Valentine. 2. Twój ulubiony piosenkarz? M. in. Matt Tuck, Ville Valo 3. Twoja ulubiona piosenkarka? Chyba nie mam, ale jeśli musiałabym wybierać to Otep Shamaya. 4. Twój ulubiony aktor? Johnny Depp i Owen Wilson 5. Twoja ulubiona aktorka? Nie mam. 6. Twój ulubiony serial? Dr House 7. Twoja ulubiona piosenka? Tylko jedna? No niee. xD Scars of Life - Bullet with your name 8. Najbardziej za która gwiazdką nie przepadasz? Justin Bieber, Selena Gomez 9. Twoja ulubiona gwiazdka Disney'a? Nie przepadam za 'gwiazdkami', które wypromował Disney. 10. Podążasz za modą gwiazd? Nie, mam swój własny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:25 1. Twój ulubiony zespół ? - Nickelback 2. Twój ulubiony piosenkarz ? - MJJ 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? - PEACHES, Janis Joplin, Joan Jett, Suzi Quatro 4. Twój ulubiony aktor ? - Ledger, Pacino, DeNiro, Freeman 5. Twoja ulubiona aktorka ? - KM, Stewart, Bonham Carter, Pfeiffer, Shahi 6. Twoj ulubony serial ? - "Słowo na L" 7. Twoja ulubiona piosenka ? aktualnie, żeby nie powiedzieć Nickelback, to Our Lady Peace - "Is anybody home?" 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? - Miley Cyrus 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? - nie znam się na nich 10. Podążasz za modą gwiazd ? - nie, ale podobają mi się style niektórych gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
pyskatagowniara Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:35 1. Tokio Hotel , Paramore . 2. Bill Kaulitz , Eminem . 3. Rihanna . 4. Robert Pattinson 5. Kristen Stewart i Emma Watson 6. Tancerze , Pamiętniki wampirów, Kości . 7. Rihanna - What's My Name? ft. Drake , Rihanna - Only Girl , Willow Smith - Whip My Hair . 8. Nie mam pojęcia. ;p 9. Selena Gomez i Demi Lovato ;p xDee 10. Czasami . ;p xDee Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:37 1. Within Temptation 2. Eminem 3. Shakira 4. Paul Wesley, Taylor Lautner, Ian Somerhalder 5. Ashley Tisdale 6. Pamietniki Wampirów 7. Shakira - Loca 8. Justin Bieber 9. nie Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:37 1. nie mam ;p 2. Eminem xDD 3. Stefani Joanne Angelina Germanotta 4. Aaah .. Johnny Depp 5. Keira Knightley 6. "Dr House" xd i oczywiście "Zbuntowany Anioł" ;dd 7. Love the way you lie <podzielam Twoje zdanie> xDD 8. Yhh .. Justin Bieber ;/// i bardziej "lubiana" <że tak się wyrażę ;p> Miley Cyrus ;/ 9. Demi Lovato oczywiście ^^ 10. Nieee ;* Odpowiedz Link Zgłoś
crazyviky Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:38 1. Selena Gomez & The Scene 2. Justin Bieber 3. Katy Perry 4. Taylor Lautner 5. Emma Roberts 6. Dr. House, Nie ma to jak hotel, Słoneczna Sonny, Czarodzieje z Waverly Place. 7. Mam ich mnóstwo, nie umiem wybrać tej naj... 8. Kim Kardashian 9. Demi Lovato 10. Czasem warto... Odpowiedz Link Zgłoś
artis Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:50 1. Twój ulubiony zespół ? => Lostprophets 2. Twój ulubiony piosenkarz ? => Seal 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? => nie mam 4. Twój ulubiony aktor ? Tom Hanks 5. Twoja ulubiona aktorka ? => Emily Blunt 6. Twoj ulubony serial ? =>Przygody Merlina i Pamiętniki wampirów 7. Twoja ulubiona piosenka ?=> kiss from a rose 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ?=> Miley Cyrus 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ?=> Selena Gomez 10. Podążasz za modą gwiazd ?=> Nie Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 20:56 1. Nirvana. 2. 3. - 4. - 5. Angelina Jolie. 6. Dr House. 7. Papa Roach- Hollywood Whore. 8. - 9. - 10. - Odpowiedz Link Zgłoś
3strlustra Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 22:55 1.Black Eyed PEas 2.Nie mam. 3. Selena lub Miley. 4. David Williams, David Schwimmer, Matheew Perry, Mat LeBlanc 5.Tiffany Thorton i Brenda SOng. 6. Dr.House, Przyjaciele, Plotkara 7.Airplanes, a year without rain, when i look at you 8.Justin Bieber 9.Miley, Selena lub Demi. 10.Raczej nie, ale może... Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_97 Re: 10 pytań do kotków ;* 30.12.10, 23:13 1. Twój ulubiony zespół ? ( Afromental ) > 2. Twój ulubiony piosenkarz ? ( eminem ) > 3. Twoja ulubiona piosenkarka ? ( Avril Lavigne ) > 4. Twój ulubiony aktor ? ( mam 4 : Will Smith; Orlando Bloom; Johnny Depp i Dom > inic > Monaghan ) > 5. Twoja ulubiona aktorka ? ( Megan Fox i lindsay lohan ) > 6. Twoj ulubony serial ? ( Dr House ) > 7. Twoja ulubiona piosenka ? ( love the way you lie - Eminem i Rihanna ) > 8. Najbardziej za którą gwiazdką nie przepadasz ? ( Justin Bieber ) > 9. Twoja ulubiona gwiazdka disney'a ? ( Demi Lovato ) > 10. Podążasz za modą gwiazd ? ( raczej nie .. chociaz mam kilka podobnych rzecz 1. Tokio Hotel, Young Money 2. Michael Jackson 3. Beyonce 4. Hayden Christensen 5. nie mam 6. czarodziejki 7. tokio hotel - gegen meinem willen 8. Eminem 9. nie mam 10. nie, ale podoba mi się jak niektórzy się ubierają ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 31.12.10, 13:02 1. Metallica, Nirvana, Iron Maiden, Paramore, Green Day. 2. - 3. - 4. - 5. - 6. UstaUsta, Dr House. 7. Sama nie wiem. 8. Paris Hilton, Lindsay Lohan, Justin Bieber, Kristen Stewart. 9. Nie mam takowej. Chociaż nie mam nic przeciwko temu blondaskowi z "Powodzenia Charlie" c; 10. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: 10 pytań do kotków ;* 01.01.11, 13:35 1. 30 Seconds To Mars 2. Jared Leto 3. Amy Lee ;] 4. Paul Wesley, Jared Leto 5. - 6. Pamiętniki Wampirów 7. 30 Seconds To Mars - The Kill ( jedna z wielu! ) 8. Paris Hilton 9. - 10. nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś