seltsamgirl Re: Wampiry, Przyjaciółka, Prezent???? Pytanie!! 27.08.10, 12:46 to jej kup restyle.pl/Wisiorek_wampir_wamiprze_kly_duze-356.html Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: Wampiry, Przyjaciółka, Prezent???? Pytanie!! 27.08.10, 12:48 Mi się podoba Śpiesz się, bo zaraz wykupię Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Wampiry, Przyjaciółka, Prezent???? Pytanie!! 27.08.10, 12:48 Jest tani, więc możesz jej kupić, ale szczzerze mówiąc nie wiem co on ma wspólnego z wampirami. Że jest czerowny jak krew? Mnie się tam nie podoba, a jestem fanką wampirów (widać po avatarze) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Wampiry, Przyjaciółka, Prezent???? Pytanie!! 27.08.10, 12:49 mnie by się bardzo spodobał. zrobię sobie taki! Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Wampiry, Przyjaciółka, Prezent???? Pytanie!! 27.08.10, 12:56 nie jestem fanką wampirów i wg. mnie naszyjnik taki sobie, ale twoja koleżanka/przyjaciółka na pewno się ucieszy ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson świetne prezenty;) klik tu;) 27.08.10, 12:52 ja również uwielbiam wampiry z tą książką to trafiłaś w dziesiątkę na pewno się ucieszy ja bym się strasznie cieszyła z takiego prezentu a naszyjnik świetny kup jej go na pewno będzie szczęśliwa sprawisz jej ogromną radość Odpowiedz Link Zgłoś
ave. kup jej takiego naszyjnika -.-'. 27.08.10, 12:56 jak już to taki naszyjnik. -.-''. Odpowiedz Link Zgłoś