matsuri Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 10:12 Chciałabym studiować japonistykę, jednak na ten kierunek dostaje się mała liczba osób. W ostateczności psychologia. Jednak nie mam jeszcze planów na życie, więc to tylko takie hmm...gdybanie.? Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 10:19 Na dziennikarstwo mało kto się dostaję. Hm.. nawet bym chciała być psychologiem . Ale do studiów mam jeszcze trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxvikaxx tak myślę nad.... 30.08.10, 10:22 medycyną, być Internistą, Pediatrą, a jak nie to lipa, może architektura jak matmy nie zawale, ale idę w kierunku medycyny xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 11:34 Jeszcze nie wiem. Z wiekiem jestem coraz bardziej niezdecydowana co do swojej przyszłości, hah c; Odpowiedz Link Zgłoś
icannotdecide : ) 30.08.10, 13:21 Za rok idę do liceum,chciałabym na profil humanistyczno-dziennikarski lub humanistyczno prawny.Chcę zdać maturę z rozszerzonego polskiego i ustną biologię ,to m.in. Później chcę isć na psychologię do Bydgoszczy,następne skończyć 'specjalizację' kliniczną.Założyć rodzinę i być dobrym psychologiem. To są marzenia,plany.Mam nadzieje ,że się uda to wszystko zrealizować. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Ale ty masz plan na przyszłość xD 30.08.10, 13:33 Ja jeszcze tak nie myślałam dokładnie. Myślę, że będę studiować w Policealnej Szkole Zawodowej AP w Łodzi, a kierunek fototechnik. Później pomyślę nad pracą właśnie z tym związaną. Dokładnie nie wiem, ale mam jeszcze trochę czasu... Odpowiedz Link Zgłoś