Dodaj do ulubionych

przyszłość, studia ;3

• werka197 Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 03:51
      Bede BHAPOWCEM na 80% cool
      • matsuri Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 10:12
        Chciałabym studiować japonistykę, jednak na ten kierunek dostaje się mała liczba
        osób. W ostateczności psychologia. Jednak nie mam jeszcze planów na życie, więc
        to tylko takie hmm...gdybanie.?
        • schokobonsy Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 10:19
          Na dziennikarstwo mało kto się dostaję. Hm.. nawet bym chciała być psychologiem
          . Ale do studiów mam jeszcze trochę czasu.
    • collins kierunek lekarski, też na UJ. ;3 30.08.10, 10:20
    • xxvikaxx tak myślę nad.... 30.08.10, 10:22
      medycyną, być Internistą, Pediatrą, a jak nie to lipa, może architektura jak
      matmy nie zawale, ale idę w kierunku medycyny xD big_grin
    • scarletrose Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 11:34
      Jeszcze nie wiem. Z wiekiem jestem coraz bardziej niezdecydowana co do swojej
      przyszłości, hah c;
      • icannotdecide : ) 30.08.10, 13:21
        Za rok idę do liceum,chciałabym na profil humanistyczno-dziennikarski lub
        humanistyczno prawny.Chcę zdać maturę z rozszerzonego polskiego i ustną biologię
        ,to m.in. Później chcę isć na psychologię do Bydgoszczy,następne skończyć
        'specjalizację' kliniczną.Założyć rodzinę i być dobrym psychologiem. To są
        marzenia,plany.Mam nadzieje ,że się uda to wszystko zrealizować.
    • xxxaniskaxxx Ale ty masz plan na przyszłość xD 30.08.10, 13:33
      Ja jeszcze tak nie myślałam dokładnie. Myślę, że będę studiować w Policealnej
      Szkole Zawodowej AP w Łodzi, a kierunek fototechnik. Później pomyślę nad pracą
      właśnie z tym związaną. Dokładnie nie wiem, ale mam jeszcze trochę czasu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka