shut_up 31.08.10, 12:04 1. jak mogę poprawić wygląd włosów? są cienkie i ciągle się plączą. 2. jak zrobić loki jak te: takie dokładnie. 3. czy w 6 klasie się malowałyście? XD ja idę do 6 i nie zamierzam, może błyszczyk ale to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shut_up + nawiązanie do pytania 2. 31.08.10, 12:05 można je zrobić papilotami? mama mówi, że na jeden kosmyk bierze się dwa papiloty, ale doradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: + nawiązanie do pytania 2. 31.08.10, 18:45 1.szampony odrzywiające i poprawiające kolor wlosów... 2.Nie wydaje mi sie żeby ci to na papilotach wyszlo ale mozesz spróbowac 3.Nie ja ide do 1 gim. i tylko błyszczyk lub ewentualnie korektor a jak juz wiecej to tylko na imprezke Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen12 nawiązanie do pytania 3 i 1 31.08.10, 18:51 3.Ja też ide do 6 i bd malować sie tuszem bezbarwnym tylko. 1.Polecam szampon i odżywke elseve różową.Ja jej używam i mam takie włosy:nk.pl/#profile/9761184 Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pare spraw :) 31.08.10, 18:44 wieesz nie wiem poprostu je zakrec mnie tez moje wlosy wkurzaja co prawda jest ich dosc duzo i sie nie placza ale caly czas cos mi w nich nie pasuje wolalabym miec przecietne a co do malowania sie to dobrze robisz ja chodze do 3 gim i tez maluje sie tylko blyszczykiem z tym ze u nas alo osob wgl sie maluje Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Pare spraw :) 31.08.10, 18:47 PROSTOWNICĄ ! Serio ! Bierzesz i tak... no... tak... zakręcasz ??? xDDDDDDD Kurcze nie wiem jak ci to wytłumaczyć... I możesz też lokówką Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Pare spraw :) 31.08.10, 18:45 shut_up napisał(a): > 1. jak mogę poprawić wygląd włosów? są cienkie i ciągle się plączą. = idź do fryzjera ona Ci doradzi najlepiej > 2. jak zrobić loki jak te: takie = możesz je sobie zrobić lokówką albo idź do fryzjera ona ci najlepiej zrobi, doradzi > dokładnie. > 3. czy w 6 klasie się malowałyście? XD ja idę do 6 i nie zamierzam, może błysz > czyk ale to nie > tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Pare spraw :) 31.08.10, 18:57 jakieś odżywki ja osobiście nie stosuję wiec ci nie powiem najlepiej grubą lokówką ci takie wyjdą nie malowałam się tylko na dyskoteki i takie tam okazje szkolne tak to czasami w szkole jak koleżanka miała tusz do rzęs ale to też leciutko żeby nauczyciele nie widzieli ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Tutaj ;). 31.08.10, 19:04 1. jak mogę poprawić wygląd włosów? są cienkie i ciągle się plączą. Kłania się dobra odżywka oraz szampon. Dla mnie dobrą odżywką jest Intensywna regeneracja z Pantene pro V oraz te od fryzjera (Firma Ium jest bardzo dobra ) 2. jak zrobić loki jak te: takie dokładnie. Może papiloty lub wałki . Nie wiem. Nie za bardzo się znam na robieniu loków. 3. czy w 6 klasie się malowałyście? XD ja idę do 6 i nie zamierzam, może błyszczyk ale to tyle. Nie. Ewentualnie błyszczyk na usta. Odpowiedz Link Zgłoś