blanus 01.09.10, 21:37 Trochę mi sie nudzi, a nie mam zamiaru isć spać Znacie jakies fajne, najlepiej Polskie, śmiesne piosenki Jbc to wulgaryzmy w piosenkach mnie nie ruszają Za tytuły albo linki będę bardzo wdzieczna, bo naprawdę nie mam co ronić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 21:40 babcia władzia - lanie to wymiata. c: Odpowiedz Link Zgłoś
misiuleczka TU! 01.09.10, 21:41 Wiesz co wpisz w YOUTUBE Gracjan Roztocki, to juz jest przekomiczne Odpowiedz Link Zgłoś
blanus Re: Ten podkład to nie jest jakis z piosenki Emin 01.09.10, 21:47 do oliiviia Odpowiedz Link Zgłoś
blanus Re: no. jest. 01.09.10, 21:51 oliiviia napisał(a): > z lose yourself. <3 zgadłam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 21:42 na you tube sobie wpisz to padniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 21:54 Jest taki tekst piosenki zawsze jak byłam mała z koleżankami śpiewalyśmy to: Kiedy miałem 10 lat to mój brat to kibla wpadł. T masz cały tekst znalazłam gdzieś: Miałam 10 lat gdy mój brat do kibla wpadł, usłyszałam tylko plusk. pociągnęłam sznur, usłyszałam: gul, gul,gul i mój brat gdzieś w kiblu znikł. Przeszukałam wieś od wychodka aż po chlew, po prostu wcięło go gdzieś... Odnalazłam go w oczyszczalni MpO cały w gó...e był,<br /> <br /> I jeszcze takie coś mietek czy ziutek (nie pamiętam imienia) ciągle chlał... Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 21:56 I hymn dziewczyn dobrze znany dziewczynom:<br /> My dziewczyny, zgrana paka, Pokonamy dziś chłopaka, Pokonamy męski ród, Jak podskoczą damy w dziób. Weź za rękę chłopca swego, Idź nad rzekę utop go, Jak utopisz krzyknij: Hej O jednego durnia mniej! Bo chłopaki to lalusie, Im potrzebne są mamusie Do pieluszek przewijania, Smoczkiem gęby zatykania. Po angielsku: I love you, Po francusku: Je t`aime, A po polsku: Kocham Cię! Ja cię kocham, ale nogą, Ja Cię lubię, ale wodą, Ja Cię ściskam, ale drzwiami, Taka miłość między nami. Moja babcia jest kucharką, Robi kluski betoniarką, A mój dziadek jest górnikiem, Kopie węgiel pod śmietnikiem. Tłusta plama na krawacie, Krótkie spodnie niby gacie, Marynara po kolana, To jest ubiór chuligana! Odpowiedz Link Zgłoś
happens Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 22:01 www.youtube.com/watch?v=PGGA3xEsomQ www.youtube.com/watch?v=B1G9HwWxsvw&feature=related xD Odpowiedz Link Zgłoś
guitaristd ta jest super:D! 01.09.10, 22:05 Tenacious D - Fuck her gently nie jest polska ale mozesz w necie tlumaczenie zlalezc;d ja sie lalam ze smiechu xD Odpowiedz Link Zgłoś
aga796 Re: ta jest super:D! 01.09.10, 22:11 www.youtube.com/watch?v=ZWPAsJARngE www.youtube.com/watch?v=vafboyQXTJ8 www.youtube.com/watch?v=P1D9Akutfic Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 22:31 przesłuchaj sobie piosenki Blendersów, mnie zawsze rozbawiają c; Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 23:10 jak chcesz to mozesz sobie wpisac w yt piosenki od tylu typu bob budowniczy lub pszczolka maja one sa smieszne i przeklenstw chyba tez tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
legallyblonde Re: Śmieszne piosenki 01.09.10, 23:17 www.youtube.com/watch?v=182a0LHYgFk Hahahaah. xD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Śmieszne piosenki 02.09.10, 18:30 Letni Chamski Podryw - Czinkłaczento ;d;d;d. Odpowiedz Link Zgłoś
jaja Re: Śmieszne piosenki 02.09.10, 22:58 posłuchaj o komarze, sa przeklenstwa ale naprawde super to jest nawet mi sie spodobalo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jaja Re: Śmieszne piosenki 02.09.10, 23:06 albo rh+ hakuna matata zajefajne nie ma przeklenstw Odpowiedz Link Zgłoś