fanka_arbuza Patrz tu !! Tragedia narodowa !! 02.09.10, 19:11 Na lekcjach było ok,nic nam nie zadano ; p Ale nie o to mi chodzi lecz o to : Jestem w szóstej klasie.Przez dwa lata uczył nas pani od Niemca i tak naprawde nie robiliśmy za dużo, tylko podstawy jakieś Ale była zajebista,zawsze był polew : D A teraz przyszła nowa pani.. Masakra !! Nic nie umieliśmy i to jest chore żeby w ostatniej klasie zmieniac nauczyciela!! Będe musiała chodzić na korki albo kuć całą dobę Miałam piątkę z Niemca,liczyłam za rok na szóstkę a teraz czeka mnie trója,może czwórka.I to będzie jedyny przedmiot z jakiego będę miała czwórkę A szkoda bo miała wcześniej średnią 5.6 a to obniży przed gimnazjum ... Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:12 Nie, no coś ty... Tyle, że już zaczęły się normalne lekcje. ;| Ja jestem w I liceum, nauczyciele są okropnie wredni. Już nienawidzę tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka9087 Jak tam pierwszy dzień nauki.? 02.09.10, 19:14 Naszej klasy babka z matmy to nigdy nie oszczędza. Zawsze dostajemy po 3 strony. D; Nie wiem jak u Was. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
top_kot Pierwsza gim ;D 02.09.10, 19:14 Hmm . Ogolnie to nie znalam prawie nikogo z klasy oprocz jednej kolezanki więc sie strasznie stresowalam jak to bd . Wgl balam sie wejsc do środka xD . Wszyscy do mnie kici kici ale tak dla jaj nikt nie dokuczal pare osob narysowalo mi koty na rękach ale ogolniee spoko ;] . Mamy juz zadania z biologi i chemi . I uczenie z matmy bo jutro pytanie Oo . ; d zall . strasznie glupia pani od mamy i histori ;c . Ale ludzie mniej wiecej okej ;D . Nauczycie tez nie sa jacys strasni (oprocz histori i matmy <lol2> ) oo ! i fajni chlopcy są Odpowiedz Link Zgłoś
flowers78 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:20 Ogólnie to dobrze, tylko na dzień dobry jako że jestem z 1 klasy gimnazjum zostałam porządnie okocona przez drugo- i trzecio-klasistów. Lekcje na razie organizacyjne, ale np z angielskiego i chemiii mam już zadane Odpowiedz Link Zgłoś
monia222 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:21 U mnie suuper;* W ogóle się nie bałam bo jestem w klasie z przyjaciółką i wszędzie razem chodziłyśmy i razem siedzimy ;p Mam bardzo fajną klasę a w szkole panuje świetna atmosfera i wszyscy są dla mnie bardzo mili. Tylko starszy kolega woła za mną "kici kici", ale śmieszy mnie to bo się lubimy xD Co prawda wychowawczyni mi się niezbyt udała, ale zobaczymy może się rozkręci, za to fajnego mam gościa od WF ;p CO ZA DZIEŃ aż nie mogę się doczekać jutra Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katie_kc Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:22 Jakoś poszło. Chociaż matematyczka polonistka i historyczka zadała ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
menny. Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:22 Szczerze? Było beznadziejnie. Jestem już w trzeciej gima i serio nie lubię własnej klasy. Tym bardziej, że pozmieniali nam większość nauczycieli, pakując tych, za którymi akurat nie przepadam. Sama nie wiem, jak przeżyję ten rok, ale mam nadzieję, że minie mi w miarę szybko. Oby. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:22 normalnie ;] 4 kartkówki bd w tygodniu następnym i 1 spr. również dodali w pon. 2 lekcjei mam na 7.20 .. 9 lekcji o_O Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:24 U nas na każdej lekcji gadali o kryteriach ocen i wymaganiach i swoich zasadach! Już chyba to na pamięć znam! Nic nam nie zadali, bo właśnie tylko takie głupie gadanie było... A jak weszłam to szkoły to miałam okropnego stresa... Brr... Na szczęście znalazłam klase bez większego prolemu uff... Ale tak ogólnie to ludzie nawet chyba fajni są . Taki chłopak z kolegami ( z 2 gim znam go trochę no na tyle ze on wie kto ja i ja wiem kto on ) i pogadali z nami czy sie nam podoba w gim i wgl. A nie jakies chamskie odzywki. Ale nikt nie woła kici kici nawet nie wspominaja o koceniu - Na szczęście ... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx stes? ;o 02.09.10, 19:28 niby czym miałam się stresować pierwszego dnia? tak, miałam 2 zadania z matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyc Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:31 Tak ogółem to fajnie było po prostu luz,bluz i swoboda,ale babka z geografii kazała nam się uczyć a było tego nie mało.Szczególnie polubiłam Deutscha Odpowiedz Link Zgłoś
izi2409 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:33 nam babka od matmy zadała 6 ćwiczeń ale ogólnie nawet dobrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzyca_1 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:36 Ehh.. no u mnie to było spoko Lekcje były same organizacyjne i na większości mieliśmy luzy i se gadaliśmy ;d Jak na razie to git Bo sie uczyć nie trzeba xD ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olusiaolusia Kicii... 02.09.10, 19:38 KURDE JAK MNIE SKOCILI TO JA MYŚLAŁAM JAK JA TO ZMYJE, POTRM PÓŁ DNI SIE MĘCZYĄŁM ŻEBY TO ZMYC! ALE ŚMIESZNIE BYŁO CALA POPISANA! XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:38 super! ciesze sie ze znów będe zostawała same 6 ! Odpowiedz Link Zgłoś
doggy . 02.09.10, 19:39 nawet spoko ;d tylko pani z matmy zapowiedziała pytanie na następnej lekcji -.- Odpowiedz Link Zgłoś
narkomanka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:43 oj strasznie, już nam pozapowiadali spr. i wgl ;/ Porąbani są oni wszyscy ;/ Ja chcę wakacje ! Szkoła jest złaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:46 Praca domowa z angielskiego i nauczyć się na pracę klasową z niemieckiego .. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
domcia321 Kuku 02.09.10, 19:46 Ja przeżyłam. Nic nie mam zadane. Jeszcze jutro mam luz a od poniedziałku już będzie masakra. Boje się co to bd w gimie. Ja do 6kl Odpowiedz Link Zgłoś
alusia15927 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:52 ja tam pierwszy raz do gimnazjum poszłam nie dość że moja nowa klasa jest straszna to już pierwszego dnia miałam test z angla żeby pani mogła nas podzielić na grupy ogólnie to zad. dom. nie było stresa miałam ogromnego ale udało się i jakoś ten pierwszy dzień przeżyłam ja nie moge się już doczekać wakacji xd hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kokainka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:55 Było super, bo nie mieliśmy lekcji, tylko takie zajęcia organizacyjne . Tylko mnie denerwuje, bo (jestem w 6 kl.) od samego początku gadają o teście kompetencji . Odpowiedz Link Zgłoś
misia96 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:56 spoko było ;* z matmy zadała , ale banał. Moja kumpela mówi dzisiaj takim chłopcom z I żeby kurtki do szatni dali a oni tacy wystraszeni . ale najlepsze jest kocenie wrednych, laleczek ;D Odpowiedz Link Zgłoś