Dodaj do ulubionych

Jak tam pierwszy dzień nauki .?

• fanka_arbuza Patrz tu !! Tragedia narodowa !! 02.09.10, 19:11
      Na lekcjach było ok,nic nam nie zadano ; p Ale nie o to mi chodzi lecz o to :

Jestem w szóstej klasie.Przez dwa lata uczył nas pani od Niemca i tak naprawde
      nie robiliśmy za dużo, tylko podstawy jakieś smile Ale była zajebista,zawsze był
      polew : D A teraz przyszła nowa pani.. Masakra !! Nic nie umieliśmy i to jest
      chore żeby w ostatniej klasie zmieniac nauczyciela!! Będe musiała chodzić na
      korki albo kuć całą dobę uncertain Miałam piątkę z Niemca,liczyłam za rok na szóstkę a
      teraz czeka mnie trója,może czwórka.I to będzie jedyny przedmiot z jakiego będę
      miała czwórkę sad A szkoda bo miała wcześniej średnią 5.6 a to obniży przed
      gimnazjum ...
    • magic_ Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:12
      Nie, no coś ty...
      Tyle, że już zaczęły się normalne lekcje. ;|
      Ja jestem w I liceum, nauczyciele są okropnie wredni.
      Już nienawidzę tej szkoły.
    • lotka9087 Jak tam pierwszy dzień nauki.? 02.09.10, 19:14
      Naszej klasy babka z matmy to nigdy nie oszczędza. Zawsze dostajemy po 3 strony. D;
      Nie wiem jak u Was. ;d
    • top_kot Pierwsza gim ;D 02.09.10, 19:14
      Hmm . Ogolnie to nie znalam prawie nikogo z klasy oprocz jednej kolezanki więc sie
      strasznie stresowalam jak to bd . Wgl balam sie wejsc do środka xD . Wszyscy do mnie
      kici kici ale tak dla jaj nikt nie dokuczal pare osob narysowalo mi koty na rękach ale
      ogolniee spoko ;] . Mamy juz zadania z biologi i chemi . I uczenie z matmy bo jutro pytanie
      Oo . ; d zall . strasznie glupia pani od mamy i histori ;c . Ale ludzie mniej wiecej okej ;D .
      Nauczycie tez nie sa jacys strasni (oprocz histori i matmy <lol2> )

oo ! i fajni chlopcy są cool cool
    • flowers78 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:20
      Ogólnie to dobrze, tylko na dzień dobry jako że jestem z 1 klasy gimnazjum
      zostałam porządnie okocona przez drugo- i trzecio-klasistów. Lekcje na razie
      organizacyjne, ale np z angielskiego i chemiii mam już zadane uncertain
    • monia222 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:21
      U mnie suuper;*
      W ogóle się nie bałam bo jestem w klasie z przyjaciółką i wszędzie razem
      chodziłyśmy i razem siedzimy ;p
      Mam bardzo fajną klasę a w szkole panuje świetna atmosfera i wszyscy są dla mnie
      bardzo mili. Tylko starszy kolega woła za mną "kici kici", ale śmieszy mnie to
      bo się lubimy xD
      Co prawda wychowawczyni mi się niezbyt udała, ale zobaczymy może się rozkręci,
      za to fajnego mam gościa od WF ;p

CO ZA DZIEŃ kiss aż nie mogę się doczekać jutrabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      Pozdrawiamkisskiss
    • katie_kc Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:22
      Jakoś poszło. Chociaż matematyczka polonistka i historyczka zadała ćwiczenia sad
    • menny. Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:22
      Szczerze? Było beznadziejnie. Jestem już w trzeciej gima i serio nie lubię
      własnej klasy. Tym bardziej, że pozmieniali nam większość nauczycieli, pakując
      tych, za którymi akurat nie przepadam. Sama nie wiem, jak przeżyję ten rok,
      ale mam nadzieję, że minie mi w miarę szybko. Oby. -,-
    • mychaxd3 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:22
      normalnie ;] 4 kartkówki bd w tygodniu następnym i 1 spr. wink również dodali w
      pon. 2 lekcjei mam na 7.20 .. 9 lekcji o_O
    • avril993 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:24
      U nas na każdej lekcji gadali o kryteriach ocen i wymaganiach i swoich zasadach! Już
      chyba to na pamięć znam! Nic nam nie zadali, bo właśnie tylko takie głupie gadanie było...
      A jak weszłam to szkoły to miałam okropnego stresa... Brr... Na szczęście znalazłam klase
      bez większego prolemu uff... Ale tak ogólnie to ludzie nawet chyba fajni są . Taki chłopak z
      kolegami ( z 2 gim znam go trochę no na tyle ze on wie kto ja i ja wiem kto on big_grin) i
      pogadali z nami czy sie nam podoba w gim i wgl. A nie jakies chamskie odzywki. Ale nikt nie
      woła kici kici nawet nie wspominaja o koceniu - Na szczęście ... big_grin
    • xxxnikusxxx stes? ;o 02.09.10, 19:28
      niby czym miałam się stresować pierwszego dnia? tak, miałam 2 zadania z matematyki.
    • mileyc Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:31
      Tak ogółem to fajnie było po prostu luz,bluz i swoboda,ale babka z geografii
      kazała nam się uczyć a było tego nie mało.Szczególnie polubiłam Deutscha smirk
    • izi2409 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:33
      nam babka od matmy zadała 6 ćwiczeń uncertain ale ogólnie nawet dobrze wink)
    • wampirzyca_1 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:36
      Ehh.. no u mnie to było spoko wink Lekcje były same organizacyjne i na większości
      mieliśmy luzy i se gadaliśmy ;d

Jak na razie to git smile Bo sie uczyć nie trzeba xD ;d
    • olusiaolusia Kicii... 02.09.10, 19:38
      KURDE JAK MNIE SKOCILI TO JA MYŚLAŁAM JAK JA TO ZMYJE, POTRM PÓŁ DNI SIE
      MĘCZYĄŁM ŻEBY TO ZMYC! ALE ŚMIESZNIE BYŁO CALA POPISANA!
      XDbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • zuzka1802 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:38
      super! ciesze sie ze znów będe zostawała same 6 !
    • doggy . 02.09.10, 19:39
      nawet spoko ;d tylko pani z matmy zapowiedziała pytanie na następnej lekcji -.-
    • narkomanka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:43
      oj strasznie, już nam pozapowiadali spr. i wgl ;/ Porąbani są oni wszyscy ;/ Ja
      chcę wakacje ! Szkoła jest złaaa!
    • czarna2 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:46
      Praca domowa z angielskiego i nauczyć się na pracę klasową z niemieckiego .. ; /
      • kari116 to był najgorszy dzień w moim życiu ... 02.09.10, 19:49
        indifferent
    • domcia321 Kuku 02.09.10, 19:46
      Ja przeżyłam. Nic nie mam zadane. Jeszcze jutro mam luz a od poniedziałku już
      będzie masakra. Boje się co to bd w gimie. Ja do 6klbig_grinsuspiciouscoolshock
    • madziusia94 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:48
      spoko. xD
    • alusia15927 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:52
      ja tam pierwszy raz do gimnazjum poszłam nie dość że moja nowa klasa jest
      straszna to już pierwszego dnia miałam test z angla żeby pani mogła nas
      podzielić na grupy ogólnie to zad. dom. nie było stresa miałam ogromnego ale
      udało się i jakoś ten pierwszy dzień przeżyłam ja nie moge się już doczekać
      wakacji xd hihihitongue_out
    • shrek. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:55
      idealnie wręcz. : D
    • kokainka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:55
      Było super, bo nie mieliśmy lekcji, tylko takie zajęcia organizacyjne . smile
      Tylko mnie denerwuje, bo (jestem w 6 kl.) od samego początku gadają o teście
      kompetencji . crying
    • misia96 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 19:56
      spoko było ;* z matmy zadała , ale banał. Moja kumpela mówi dzisiaj takim chłopcom z I
      żeby kurtki do szatni dali a oni tacy wystraszeni . ale najlepsze jest kocenie wrednych, laleczek
      ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka