lady_cat Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 16:36 chodze do drugiej klasy, ale tez mi sie marzą studia dziennikarskie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 16:37 + tez liceum o profilu dziennikarskim. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 16:42 Na pewno do jakiejś szkoły związanej z fotografią, ale nie wiem dokładnie jaką. Odpowiedz Link Zgłoś
collage co z tego? 05.09.10, 17:04 ludzie powiedzcie mi co Was tak dziwi, że wszyscy chcą iść nagle do liceum o profilu dziennikarskim? czy to zbrodnia? nie rozumiem waszego naskoku. lol dziennikarski, nagle wszyscy? i co z tego? uważasz, że jesteś najlepsza, ponieważ dodajesz artykuły na kotku? przykro mi kochana, ale tego nie uwzględniają w papierach. każdy ma szansę iść na profil dziennikarski, moim zdaniem to najlepszy kierunek i też się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: co z tego? 05.09.10, 17:05 ludzie powiedzcie mi co Was tak dziwi, że wszyscy chcą iść nagle do liceum o profilu dziennikarskim? czy to zbrodnia? nie rozumiem waszego naskoku. lol dziennikarski, nagle wszyscy? i co z tego? uważasz, że jesteś najlepsza, ponieważ dodajesz artykuły na kotku? przykro mi kochana, ale tego nie uwzględniają w papierach. każdy ma szansę iść na profil dziennikarski, moim zdaniem to najlepszy kierunek i też się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: co z tego? 05.09.10, 17:29 no to 5, bo ja nie rozumiem Twojego naskoku. tak, uważam się za lepszą, fajniejszą, bardziej doświadczoną i w ogóle oh i ah, rozpływam się nad sobą, a w papierach to uwzględniają, uwierz. więc cudownie, powodzenia życzę, i więcej dystansu do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: co z tego? 05.09.10, 18:29 oczywiście, w papierach podają linki na kotku do Twoich artykułów. to naprawdę, gratuluję. mam prawo coś napisać na Twój temat, ponieważ strasznie panoszysz się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: co z tego? 05.09.10, 18:55 strasznie panosze się na forum, prawie tu nie pisząc. nie skarbie, wyobraź sobie, że dostanę coś w stylu zaświadczenia. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: co z tego? 06.09.10, 19:15 ah no to pięknie. <3 mam brawa bić? krzyżyk na drogę kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 17:31 ja ide do zawodówki na fryzjerke. już mam załatwione praktyki i wgl. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 kraków jbc xd 05.09.10, 18:57 otóż. do internatu mnie rodzice za chiny ludowe nie puszczą więc nie mam co liczyć. a wiem to bo już z nimi o tym kiedyś gadałam =.= a tak to.. hm... na pewno profil biol-chemia. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: kraków jbc xd 06.09.10, 16:39 Do liceum imienia Mariii Konopnickiej w Katowicach na profil lingwistyczny (z poszerzonym angielskim, hiszpańskim i historią. Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:34 Ja jeszcze nie wiem gdzie idę dalej, do jakiej szkoły ;// Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:39 Szczerze to nie wiem gdzie chciałabym dalej iść Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:52 Dokładnie to nie wiem. Waham się między Technikum Ekonomicznym, a jakimś Liceum. Choć do pierwszego mnie bardziej ciągnie: to w matematyce czuję się najpewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:59 Też wybieram się do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 19:00 Ja chciałabym do LO w Krakowie o profilu humanistyczno - dziennikarskim lub turystycznym Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 19:49 A ja jeszcze nie wiem gdzie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 11.09.10, 01:38 pozdrawiam przyszłe dziennikarki, z których większość nie będzie pracować w swoim zawodzie ;* bo taka jest prawda. większość idzie na studia humanistyczne, bo łatwiejsze, a osoba, która skończy jakieś ścisłe, prędzej znajdzie pracę, trzeba myśleć przyszłościowo. c: a przynajmniej to jest najrozsądniejsze. ja myślałam o prawie, ale żeby być prawnikiem trzeba mieć cholernie dużo szczęścia lub tzw. 'plecy'. Odpowiedz Link Zgłoś
5 Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:29 Wybieram się do LO w moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. ide do... 11.09.10, 10:35 znaczy chce isc do lo im. mikolaja reja w warszawie do klasy o profilu jezykowym .. jesli mnieprzyjma xd Odpowiedz Link Zgłoś
wondergirl Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:37 szczerze? to jeszcze nie wiem xD Ale chętnie wybrałabym coś związanego z muzyką, albo ostatecznie z weterynarią Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:43 Ja chciałabym się dostać do ogólnokształcącego liceum w mojej Pszczynie Bo tam mam najbliżej i tam jest wysoki poziom. Ale musiałabym się bardziej wziąść za naukę Odpowiedz Link Zgłoś
dark_heart Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:47 dokładnie to jeszcze się nie zastanawiałam . xD No, ale napewno to bedzie LO w Gdańsku ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:56 planuje iść do technikum hotelarskiego Odpowiedz Link Zgłoś