Dodaj do ulubionych

Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazjum ;)

• lady_cat Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 16:36
      chodze do drugiej klasy, ale tez mi sie marzą studia dziennikarskie. ; )
      • lady_cat Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 16:37
        + tez liceum o profilu dziennikarskim. < 3
    • x.pati.x Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 16:42
      Na pewno do jakiejś szkoły związanej z fotografią, ale nie wiem dokładnie
      jaką.
      • collage co z tego? 05.09.10, 17:04
        ludzie powiedzcie mi co Was tak dziwi, że wszyscy chcą iść nagle do liceum o
        profilu dziennikarskim? czy to zbrodnia? nie rozumiem waszego naskoku.
        lol dziennikarski, nagle wszyscy? i co z tego? uważasz, że jesteś
        najlepsza, ponieważ dodajesz artykuły na kotku? przykro mi kochana, ale tego nie
        uwzględniają w papierach. każdy ma szansę iść na profil dziennikarski, moim
        zdaniem to najlepszy kierunek i też się wybieram.
        • collage Re: co z tego? 05.09.10, 17:05
          ludzie powiedzcie mi co Was tak dziwi, że wszyscy chcą iść nagle do liceum o
          profilu dziennikarskim? czy to zbrodnia? nie rozumiem waszego naskoku.
          lol dziennikarski, nagle wszyscy? i co z tego? uważasz, że jesteś
          najlepsza, ponieważ dodajesz artykuły na kotku? przykro mi kochana, ale tego nie
          uwzględniają w papierach. każdy ma szansę iść na profil dziennikarski, moim
          zdaniem to najlepszy kierunek i też się wybieram.
          • jane_ Re: co z tego? 05.09.10, 17:29
            no to 5, bo ja nie rozumiem Twojego naskoku.
            tak, uważam się za lepszą, fajniejszą, bardziej doświadczoną i w ogóle oh i ah, rozpływam się nad sobą, a w papierach to uwzględniają, uwierz.

więc cudownie, powodzenia życzę, i więcej dystansu do wszystkiego.
            • collage Re: co z tego? 05.09.10, 18:29
              oczywiście, w papierach podają linki na kotku do Twoich artykułów. to naprawdę,
              gratuluję.

mam prawo coś napisać na Twój temat, ponieważ strasznie panoszysz się na
              forum.
              • jane_ Re: co z tego? 05.09.10, 18:55
                strasznie panosze się na forum, prawie tu nie pisząc.

nie skarbie, wyobraź sobie, że dostanę coś w stylu zaświadczenia. <3
                • collage Re: co z tego? 06.09.10, 19:15
                  ah no to pięknie. <3
                  mam brawa bić? krzyżyk na drogę kochana.
    • fantabuu Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 05.09.10, 17:31
      ja ide do zawodówki na fryzjerke.
      już mam załatwione praktyki i wgl.
      ; dd
    • dagas95 kraków jbc xd 05.09.10, 18:57
      otóż. do internatu mnie rodzice za chiny ludowe nie puszczą więc nie mam co
      liczyć. a wiem to bo już z nimi o tym kiedyś gadałam =.=

a tak to.. hm...
      na pewno profil biol-chemia. smile
      • limka Re: kraków jbc xd 06.09.10, 16:39
        Do liceum imienia Mariii Konopnickiej w Katowicach na profil lingwistyczny (z poszerzonym angielskim, hiszpańskim i historią.
    • diefin Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:34
      Ja jeszcze nie wiem gdzie idę dalej, do jakiej szkoły ;//
    • vera7 Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:39
      Szczerze to nie wiem gdzie chciałabym dalej iśćsad
    • nothing... Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:52
      Dokładnie to nie wiem. Waham się między Technikum Ekonomicznym, a jakimś Liceum.
      Choć do pierwszego mnie bardziej ciągnie: to w matematyce czuję się najpewniej.
    • justine1495 Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 16:59
      Też wybieram się do liceum.
    • nicoole Ja do LO na biol- chem 06.09.10, 17:59
    • anahi_loveyou Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 19:00
      Ja chciałabym do LO w Krakowie o profilu humanistyczno - dziennikarskim lub
      turystycznym winkbig_grin
    • chocolatex Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 06.09.10, 19:49
      A ja jeszcze nie wiem gdzie pójdę.
      • mweezy . 11.09.10, 01:38
        pozdrawiam przyszłe dziennikarki, z których większość nie będzie pracować w
        swoim zawodzie ;*

bo taka jest prawda. większość idzie na studia humanistyczne, bo łatwiejsze, a
        osoba, która skończy jakieś ścisłe, prędzej znajdzie pracę, trzeba myśleć
        przyszłościowo. c: a przynajmniej to jest najrozsądniejsze. ja myślałam o
        prawie, ale żeby być prawnikiem trzeba mieć cholernie dużo szczęścia lub tzw.
        'plecy'.
    • 5 Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:29
      Wybieram się do LO w moim mieście.
    • colorova. ide do... 11.09.10, 10:35
      znaczy chce isc do lo im. mikolaja reja w warszawie do klasy o profilu jezykowym .. jesli
      mnieprzyjma xd
    • wondergirl Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:37
      szczerze? to jeszcze nie wiem xD surprised
      Ale chętnie wybrałabym coś związanego z muzyką, albo ostatecznie z weterynarią smile
    • jade Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:43
      Ja chciałabym się dostać do ogólnokształcącego liceum w mojej Pszczynie smile Bo
      tam mam najbliżej i tam jest wysoki poziom. Ale musiałabym się bardziej wziąść
      za naukę tongue_out
    • dark_heart Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:47
      dokładnie to jeszcze się nie zastanawiałam . xD
      No, ale napewno to bedzie LO w Gdańsku ; ***
      • miirinda666 Re: Dla dziewczyn, które chodzą do 3 kl. gimnazju 11.09.10, 10:56
        planuje iść do technikum hotelarskiego tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka