kararock 07.09.10, 18:40 potrzrbuje ładnego żenskiego imienia włoskiego proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagas95 moja specjalność xd 07.09.10, 18:49 Nadia Alicia Elena Jowanna Sofia Marica Juzi Alba Delfina wszystkie nosicielki tych imion znam mam rodzinę we Włoszech xd Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: :) 07.09.10, 18:59 Jowanna wym. Dżowana czy jakoś tak b.ładne imie koleżanka z Włoch mamy ma tak na imie Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo @dagas5 !! ; x 07.09.10, 22:06 ależ kochana Nadia to nie jest imię WŁOSKIE. ! to, że ktoś mieszka we Włoszech, nie znaczy, że i jego imię jest włoskie. Ja mieszkam w Polsce, a moje imię pochodzi z Francji. tak dla wiadomości : Nadia to imię ROSYJSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: moja specjalność xd 13.09.10, 17:45 mam na imię Delfina i to jest imie francuskie !! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza Re: moja specjalność xd 13.09.10, 17:50 nienormalna. napisał(a): > mam na imię Delfina i to jest imie francuskie !! Mogła dziewczyna nie wiedzieć bo ma rodzinę we Włoszech i dlatego tak pomyślała Odpowiedz Link Zgłoś