weronisia444 13.09.10, 17:53 .. 'posiadacie taką' ? ja osobiście posiadam przyjaciółki noszące takie imię, ale tak naprawdę to takie od serca nie są . _xD a jak z wami ? ! ^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: heeloł xD . :P 13.09.10, 18:18 mam niby przyjaciółkę , ale ja się nie zwierzam . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: przyjaciółka od serca ... ! 13.09.10, 18:22 Posiadam najlepszego przyjaciela. Gdyby tylko wciąż mieszkał blisko, mogłabym go nazwać przyjacielem od serca. Ale niestety się przeprowadził, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ przyjaciółka od serca ... ! 13.09.10, 18:55 Mam przyjaciółkę, ale nie mówię jej wszystkiego. Nie mogę jej określić jako przyjaciółki 'od serca'. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 17:14 Mam i mówię jej wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
invasionn Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 20:04 mogę powiedzieć, że posiadam taką osobę. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 jedna taka posiadam.... 14.09.10, 21:07 moge jej wszystko powiedziec i zawsze sie dogadujemy a najzabawniejsze jest to ze jestesmy całkowicie inne a rozumiemy sie bez dwóch zdań.... Odpowiedz Link Zgłoś
spaghetti_xd Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 21:10 Ty nie zasługujesz na przyjaciółkę a ja mam osiem przyjaciółek - Kasia,Ewa,Julia,Renata,Sonny,agatka,Miley,Rita Hahahaha i co łyso wam Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Ja... 14.09.10, 21:17 Mam wielkie szczęście i posiadam taką osobę : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bercia13 Peewnie ze...!! 14.09.10, 21:27 Posiadam.. zawsze mnie moja Tyia rozumie i nikt jej nie zastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ c; 14.09.10, 21:54 Mam . Właściwie .. Nie mówimy o tym otwarcie - ''Witaj, moja przyjaciółko !'', ale czuję, że jest moją bratnią duszą . A co do zwierzania .. Tak, mówimy sobie o dużej ilości rzeczy . Ale ja raczej jestem osobą skrytą i nieśmiałą - nie mówię nikomu tak naprawdę o wszystkim . Niektóre sekrety wolę zachować dla siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 22:01 skojarzyło mi się to z Dianą Barry z 'Ani z Zielonego Wzgórza'. Nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 22:02 ja niby mam przyjaciółkę, ale czy taką od serca to chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 22:16 mam 3 ale od serca jest tylko jednaa , co prawda kumpluje sie tylko z nimi i jestesmy jak rodzina ale z jedna nie mam tematow , a znowu druga jest jakas taka bezproblemowaa lubie ja bardzo jest skorpionkiem tak jak jaa i jestesmy identyczne i najlepiej sie rozumiemy .......alee ona jest taka bardziej od smiania siee ( a ja uwielbiam sie smiac ) . Wiec tak jak juz mowilam tak naprawde od serca mam jedna bo ma takie same problemy jak i ja , rozumie mnie i jest zajebistaa Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: przyjaciółka od serca ... ! 14.09.10, 22:40 przyjaciółki mam, ale jakiś czas temu przestałam im bezgranicznie ufać Odpowiedz Link Zgłoś
keiraa Re: przyjaciółka od serca ... ! 16.09.10, 16:01 mam przyjaciółkę ale taka zaś idealną,można ja określic mianem przyjaciółki ale tak nie do końca jednym słowem nie nie mam przyjaciółki od serca Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer nie, od wątroby. 16.09.10, 16:26 przyjaźń w gruncie rzeczy nie istnieje. swoją drogą, po co określać jakikolwiek związek międzyludzki? jak jest ktoś bliski, to jest. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 16.09.10, 16:34 nie mam przyjaciółki. mam wiele koleżanek, ale one ZAWSZE będę tylko koleżankami. nawet moja mama, którą kocham nad życie nie jest w stanie się ze mną do końca porozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś