Dodaj do ulubionych

Ekranizacja "Naznaczonej"

17.09.10, 19:59
Co myślicie o tym pomyśle? Bo ja nie moge jednoznacznie się określic....z jednej strony,
chciałabym zobaczyc tą historie nie tylko oczami wyobraźni ale...

...no właśnie, jak sobie pomyśle że tym filmem(lub serialem) zniszczą całą opowiesc, zrobią
z niego drugi zmierzch, słit pokemony gopokochają to naprawde szkoda mi tej
dobrej książki która nie jest tak przesłodzona tekstami "ohh Edziu(Eriku) kocham się nad
życie"
.Cóżżz takie jest moje zdanie....

Co myślecie o ekranizacji ?
....Jesteście za czy przeciw?
........Wolicie już serial czy film?
Obserwuj wątek
    • fanka96 Myślicie* 17.09.10, 20:02
      sory, ale pisze z PS-a wiec to nie jest takie łatwe...tongue_out
    • klaudi013 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 20:05
      w sumie to nie wiem... lubię te książki ,ale nie jestem pewna cze ekranizacja
      ich to dobry pomysł...

Ale jakby juz był to bym obejrzała ... big_grin
      • mileycyrusek Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 22:01
        Książka była bardzo fajna smile) mógłby powstać np jakiś serialik
        • olusia... Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 22:08
          Nie czytałam książki więc nie wiem
      • cheerful94 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 15.10.10, 18:14
        Uwielbiam "Naznaczoną"smirk ale ekranizacja to nie jest dobry pomysł.
        Faktycznie może zniszczyć cały urok tej ksiązki.
    • koralina94 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 22:10
      Jeśli zrobiliby to porządnie, to nie mam nic przeciwko. Tylko aktorzy, którzy mieliby grać
      mogliby być nieznani:p Może i pokemony by pokochały ten film, ale osoby, które znały
      książkę przed jej ekranizacją miałyby satysfakcję, że nie idą za modąbig_grin
    • nicole.reed Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 22:11
      Było by super...oczywiście wolała bym serialbig_grin
    • innocence_ Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 23:03
      Książki są fajne, film chętnie zobaczę.
    • lockk Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 23:30
      chętnie obejrze . ;p
    • pauu26 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 17.09.10, 23:59
      za dużo już tych wampirów uncertain
    • zlababa Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 18.09.10, 00:40
      Ta książka jest przesłodzona, więc jak zrobią film to nie pogorszą sprawy.
    • alice120 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 18.09.10, 10:31
      Ja bym chciała film.
    • edward.cullen Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 18.09.10, 10:38
      ja tam wole żeby nie tworzyli ekranizacji tej książki, nie które sceny są
      porąbane że spieprzyli by film kręcąc go. Najlepsza i tak jest "zdradzona",
      wybrana mi się mniej podobała, czekam na ostatnią część.
    • alexa10 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 18.09.10, 10:56
      byłoby troche głupio bo przestałabym to lubic;/...ale ksiązki zajebiste xdwink
    • zapalka1212 moim zdaniem... 18.09.10, 11:15
      ja bym nie chciała ekranizacji... to moja ulubion książka i nartwię się że mogą ją zepsuć tak jak
      zmierzch... ja uwielbiałam tą książkę, do czasu aż zobaczyłam film.... teraz bd moja ulubona
      część i napewno będzie beznadizejna, naznaczoną opejrzałabym pod warunkiem że byłaby
      idętyczna jak książka... xD
    • kolia_x3 Buu ! 18.09.10, 11:24
      jestem przeciw !
      znając życie zrobią tak jak mówisz ! Drugi zmierzch.. po za tym w głowach mamy własnych
      `aktorów`, a tu mogą nie dobrać odpowiednich! wolę wyobraźnię, więc jestem na nie!
      • zozola7296 Re: Buu ! 15.10.10, 18:40
        Chciałabym zobaczyć ekranizację.
        Co do książki to nie jest żadnym cudem!
        Czytałam ale jakoś mnie nie pociąga. Uważam nawet że pierwsza część jest trochę żałosna. Jakby napisało ją super słit dziecko.
        No bo dobra, to tylko fantastyka, ale co w tej książce takiego super oryginalnego? Jest sobie dziewczyna której wszysko się odrazu udaje żyje super i wesoło sciana Jest odrazu świetnie naznaczona, kocha się w niej największy przystojniak w szkole (później kilku innych tych naj) zostaje przywódczynią cór ciemności i już na koniec pierwszej części zdobywa cały tatuaż. To trochę beznadziejne shock
        Poza tym cała ta Był 'Zmierzch' dobra fajne, ludzie polubili, ale po co robić miliony przeróbek tego co juz było?
        Ani to oryginalne, ani fajne tongue_out
        Pozdrawiam kiss
    • bellaswan00 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 18.09.10, 11:29
      Ja bardzo lubię wszystkie części i nawewt chciałabym żeby był film. Ale dokładnie to co
      piszesz pewnie jaieś głupiew dziewczyny od razu zaczną nazywac sie naj fankami i wogóle
    • leesh Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 18.09.10, 11:33
      Uwielbiam tą serię,
      wolałabym żeby nie było ekranizacji, ponieważ książka jest super i sądze że film
      byłby o wiele gorszy;/
    • nora. Re: Ekranizacja "Naznaczonej".. 18.09.10, 11:41
      Myślę, że lepiej żeby nie było ekranizacji. A jakby już była, to film, nie serial.
      • fanka96 A kto czytał już "nieposkronioną"...???? 19.09.10, 19:52
        kończówka "wybranej" była masakryczna (i pomyslec ze lubiłam lorena) , aż sie boje
        pomyślec co bedzie dalej...
        • martuniaaaaa ja już jestem w połowiej ściagnej 19.09.10, 20:13
          Ściagana jest po nieposkromionej.

Kurczę trochę wydaje mi się że z ksiązki na książke jest już to wszystko tak
          na siłe ;/
    • obsessive Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 19.09.10, 19:56
      Ja przeczytałam 3 części i 6pazdziernika bd 4 wiec bd gnać do sklepu.Ta książka
      jest 100 razy lepsza od Zmierzchu.Nie jestem pewna czy bym tego chciała.Nie chce
      nawet myśleć co by zrobili z ta książka.Kto w roli Zoey, Afrodyty ? ? Nie szkoda
      książki naprawdę crying
      • obsessive Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 19.09.10, 20:01
        obsessive napisał(a):

> Ja przeczytałam 3 części i 6pazdziernika bd 4 wiec bd gnać do sklepu.Ta książk
        > a
        > jest 100 razy lepsza od Zmierzchu.Nie jestem pewna czy bym tego chciała.Nie chc
        > e
        > nawet myśleć co by zrobili z ta książka.Kto w roli Zoey, Afrodyty ? ? Nie szkod
        > a
        > książki naprawdę crying

Z drugiej strony chciałabym zobaczy kto zagrałby Damiena ;D
        • fanka96 obsessive zgadzam sie z tobą na 100% 19.09.10, 20:12
          ogladałas moze wredne dziewczyny??
          to koleś który gra Damianajest moim wyobrazeniem Damiena....
          sama nie wiem dlaczego...
          ...może ze mają podobnie na imie i obaj są gejami tongue_out
          • fanka96 ... 19.09.10, 20:23
            haha, to dopiero 5 czesc a tu jeszcze 9...

ja nie czytam przed premierą, chce miec wiekszą satysfakcje z czytania, a w ogole z neta
            to napewno nieoficjalnie tłumaczenia...
    • bellacullenx Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 19.09.10, 21:49
      też tak myślę... ta książka jest za dobra wink Taa... i już widzę jak główni
      bohaterowie przeklinają i się kochają na ekranie... ta książka jest dość
      poważna... ;]
      • fanka96 .. 20.09.10, 14:46
        jakby zrobili serial to mysle ze to bo było podobne do 90210, wiec co tam jakas scena
        seksu z lorenem, to pykuś...
    • gossip_trouble Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 20.09.10, 15:00
      Bardzo dobra książka. Czekam z niecierpliwością na 4 część. Masz rację. Nie wiem czy
      warto zrobić ,, takie coś'' z tej książki!
    • yellow.lady Nanananana! 20.09.10, 15:02
      Nie jest to jakieś cudowne dzieło, by je można było zniszczyć.
      naprawdę szkoda mi tej dobrej książki która nie jest tak przesłodzona tekstami...
      że, kur.wa, co? Pominę już określenie "dobra książka", ale co do tych przesłodzonych
      tekstów... to czy "Naznaczona" też nie jest taka cud, miód i orzeszki? Wyjątkowa Zoey jest
      nowa w szkole, gdzie wszyscy ją znają. Jako jedyna adepka ma pełny znak i jest super-
      hiper-mega-giga wyjątkowa. Zakochuje się w niej, oczywiście, najprzystojniejszy,
      najmądrzejszy i najpopularniejszy chłopak w szkole, naturalnie starszy.
      Ochhhh... rzygać się chce.
      Nie mówiąc już o jej żałosnych tektach i refleksjach, nigdy nie zapomnę zdania, które
      leciało jakoś tak "sięgnełam po to wytipsiową rączką..." czy jakoś tak.
      Nie czytałam całej serii, ale przeczytawszy trzy pierwsze części mogę stwierdzić, że tylko
      trzecia jest w miarę dobrą książką. Zoey wreszcie przeklina! Zoey się puszcza! I inne
      słodkie postaci okazują się być złe. "Wybrana" naprawdę mi się podobała, reszta jest po
      prostu żałosna.

A co do ekranizacji - no jasne. Rzecz dzieje się w szkole, a ja lubię takie filmy.
    • lovememanytimes Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 20.09.10, 15:12
      A ja chciałabym żeby nakręcili film chociaż też obawiam się głupich lasek które
      nie przeczytają nawet książki i będą wmawiały sobie że są sankami serii. Jednak
      jestem bardzo ciekawa jak by nakręcili i kto zagrałby poszczególne postaci wink

Jestem na filmem.
    • x.pati.x Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 20.09.10, 18:58
      nie czytałam tej książki, ale i tak wolałabym aby serial/film nie powstał..
    • savannah95 Re: Ekranizacja "Naznaczonej" 15.10.10, 16:27
      bez obrazy to nie jest mądra książka główna bohaterka jest raz z jednym drugi
      raz z innym chłopakiem delikatnie mówiąc smile ekranizacji nie chciałabym obejrzec
      zmierzch chociaz trzyma się książki bo przecież oto w nim chodzi że wszyscy
      sobie słodzą zaznaczona to nie jest dobry materiał na film
    • gabka123 :) 15.10.10, 18:11
      zależy od której strony na to spojrzeć:
      1. rzeczywiście mogą to sknocić wink
      2. może być bardzo fajny
      3. mogą opuścić wiele istotnych szczegółów
      4. a co do tego czy serial czy film to jest m to obojętne-ważne żeby było fajnepiwo
      suspicious
      piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo:pi
      wo:piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
      • diamond_girl12 Re: :) 15.10.10, 18:17
        Mam takie samo zdanie jak ty . c;
        • myoshi Re: :) 15.10.10, 18:54
          jestem jak najbardziej za! książka bardzo mi się spodobała, a ekranizajca filmowa była by niezłą sprawą. modliłabym się, żeby główne role zagrali dobrzy aktorzy, tak samo w przypadku książki "skrzydła laurel". główną rolę (2011r.) ma zagrać Miley Cyrus, która za chole*e nie pasuje do tych "klimatów".

+ Naznaczoną wolałabym obejrzeć w kinie, jako film.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka