Dodaj do ulubionych

Wredne sprzedawczynie..;///

26.09.10, 20:29
czy zdarzyły wam się kiedyś głupie i dziwne przygody związane ze
sprzedawczyniami w sklepach z ciuchami i nie tylko jak wam lub komuś znajomemu
tak to piszcie :p

mi akurat to nie ale słyszałam jak taka babka sprzedawczyni jednej
dziewczynie weszła do przymierzalni..;/
Obserwuj wątek
    • werka197 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 20:33
      Dziwne ze zakladasz watek o nie twoim problemie . -.- Nieraz sie zdarzaja wredne
      babska ale leje na to ^^
      • angel1117 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 20:41
        ja sie chciałam tylko zapytać czy wam zdarzyło się coś podobnego ...czy znacie
        jakieś wredne sprzedawczynie
        • obsessive Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 20:15
          Oj tak kiedyś jak miałam 7 lat mama stała 3 metry ode mnie a ja ogladałam bluzke
          ta babka mi sie przygladała.Jak ją sobie przyłozyłam do ciała to podbiegła i mi
          ja wyrwała ;//
          Poskarżyłam się mamie a babka dostała opieprz ; D
          Wiele jest takich
    • newborn. . 26.09.10, 20:46
      Kiedyś byłam w sklepie i chciałam kupić sobie spodnie. Do przmierzalni wzięłam chyba 3 czy 4 pary. No ale jakoś żadne mi nie pasowały. Albo były za duże,albo za małe,albo w ogóle mi się nie podobały. Więc poszłam oddać je sprzedawczyni a ona z naburmuszoną miną wyszarpnęła mi je z rąk i chamsko mruknęła "Dowidzenia".
    • indigo Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 20:46
      chyba nie
      chociaż kiedyś ciągle za mną ochrona chodziła ,patrzyła się co kupuję
      to było denerwujące .
      • angel1117 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 21:21
        u mnie w new yorkerze mają takiego ochroniarza który ciągle patrzy się na
        ręce..to denerwujące... albo przypomniało mi się jak w 6 klasie szukałyśmy z
        koleżankami sukienek na komers i wchodzimy to takiego sklepu i ta sprzedawczyni
        na wejściu będziecie coś kupować bo jak nie to wyjazd ..
    • ciapek Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 21:30
      Nie znam takich, ale znam wiele które nie wydają grosika wink
      • lisaxx Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 21:41
        wkurzaja mnie ochroniarze ktorzy chodza za mna i patrza jak na zlodzieja .. no ok niech sobie pilnuja ale bez przesady .
        na wakacjach byl taki w jednym sklepie .

a grosiki too .. w jedym sklepie jakby mi mieli teraz zwrocic to by sie uzbieralo kilka zlotych xd
    • made_in_italia ojj tak :/ 26.09.10, 21:40
      Ja (w spożywczaku) poprosiłam o Bake Rolsy i pani przyniosła mi czosnkowe, a ja
      ich nie cierpię i (grzecznie) poprosiłam o pizzowe, a babka walnęła pięścią w
      kasę i powiedziała "to które w końcu mają być?!".Ja się wkurzyłam i poszłam do
      innego sklepu. uncertain
      • virginkaa Re: ojj tak :/ 26.09.10, 21:43
        dużo razy uncertain Ale nie chce mi się opisywać, powiem tylko, że straciły klientkę, bo do ich sklepu nie przyszłam już nigdy... uncertain
    • linda cos w tym rodzaju 26.09.10, 21:44
      To ze sprzedawczyni weszla do przymierzalni to nie jest dziwne, moze sie pomylila albo zwykly przypadek...Weszlam sobie raz do rzabki ( sklep kolo domu ) i wsumie czesto tam przychodzilam, ale po takich zdarzeniach juz wole niee....No wiec stalam przy moich " "slodyczkach" i myslalam na co mam ochote....a wlasciciel krzykna z za lady zebym sie pospieszyla bo on musi gdzies pilnie wyjsc i na chwile zamknac sklep.....tak wiec wyszlam bo pomyslalam sobie ze i tak nic mi sie nie stanie jak odmowie sobie juz na dzis slodkiego, ale on nie zamkna sklepu ( co mnie zdziwilo) na nastepny raz weszlysmy z kolezanka i ledwo co zaczelysmy ogladac produkty to juz darl sie z za lady ze " musi pilnie wyjsc" wiec ja se mysle ahaa ? cos jest grane .Szybko sie zdecydowalysmy i wyszlysmy ( tym razem zaczilam sie pod sklepem 15 min aby sprawdzic czy zeczywiscie zamknie ) alee niee bo do sklepu weszlo pare innych klientowuncertain Nastepnym razem bylo to samo...tylko ze tym razem podszedl do mnie , chwycil za reke i perfidnie wyrzucilangry a tak sie nie roobii.....Nigdy nic nie ukradlamjezeli o to chodziangry dlatego juz wiecej tam nie przyjde widocznie nie jestem mile widzianym gosciem ( a chodze tam od kilku lat i nagle mu odbilo )
      • linda Re: cos w tym rodzaju 26.09.10, 21:49
        i ten wlasciciel jest mlody ma gdzies kolo30 stki suspicious iidiotaaaangry jak o tym mysle to mam ochote wejsc do sklepu i siedziec godine.....ale to nie mozliwe bo tam najdluzej mozna 3 min ( powaznie )
    • temptation Coś takiego się liczy ? ` 26.09.10, 22:36
      No więc w centrum handlowym jest taki sklep : I'am . Zawszę jak tam wchodzę z
      przyjaciółką i coś oglądamy zawsze ale to zawsze podchodzi do nas jakaś
      baba i stoi obok nas i się gapi - nic nie mówi po prostu się gapi , tak jak
      byśmy chciały coś ukraść.. wkurzyłyśmy się i poszłyśmy do innego regału z
      kolczykami itd. a ta baba za nami łaziła . Gapiła się tak jak bym jej coś
      ukradła -.- , wku...łam się i wyszłam z tego sklepu .
    • fantabuu Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 22:39
      nieeeeeeeeeeee
      xd
      • geniaaa Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 26.09.10, 22:47
        mi nie, ale moja koleżanka przeprowadziła się do większego miasta i na jej
        osiedlu był sklep spożywczy, w związku z tym sprzedawczynie były dla niej
        wredne, bo ona jest 'nowa' ale po czasie to się z mieniło .
    • replaceable . 26.09.10, 22:55
      nic nie pobije pani z małego sklepu z bielizną.
      podchodzę i mówię jaki chcę kolor i rozmiar a ta kobieta przez 3 minuty
      mierzyła mój biust wzrokiem, po czym dodała ' nie za duży, słonko?'

• fryzura_mamy Re: oj tak dużo jest takich 26.09.10, 23:02
      a u mnie w miasteczku szczególnie. łażą po całym sklepie i się gapią . albo wchodziłam do
      sklepu to była zima i w ręku trzymałam kartonik od mleka taki malutki ze słomką bo akurat
      wchodząc do sklepu skończyłam go pić a sprzedawczyni podeszła do mnie i zabrała mi to
      zręki i zaczela sie drzec że przecież to wygląda jakbym coś kradła..
    • kazymuu Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 07:04
      nie, ale jak przychodzę do sklepu to gapią się na mnie, żeby przypadkiem czegoś nie
      ukradłam. :q
    • jo. Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 19:23
      mnie nie, ale moja koleżanka spotkała taką. pracuje w bardzo fajnym sklepie majli.
      • zaczarowanaaaa Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 19:28
        No mi sie zdarzyło pare razy być gdzieś w jakiejś galeri i tak dziwnie na mnie
        patrzały a jak potem tak gadałąm z mamą to ona powiedziała że pewnie ja sie na
        nią patrzałam i ona na mnie tak z pod byka.devilangryshock
    • oliwia003 hehe to moze nie o sprzedawczyniach ale... 27.09.10, 19:35
      jak ostatnio bylam w ubikacji w szkole,to zapukalam to pierwszych drzwi od
      prawej,nikt nie odpowiedzial to otworzylam,patrze a tam jakas laska kleczy i
      pelno zeszytow ma przy sobie;p
      ona do mnie:
      -lekcje odrabiam
      ja w smiech i weszlam do innej kabiny
    • dolores_love115 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 19:42
      na kolonii w hotelu był sklepik.no i babka gadała przez telefon i podawała mi rzeczy no i ja
      nie wzięłamjednorazówki wziełam wszystko do jednej ręki ni i po cichu podiedziałam o m g
      jak ja się zabiorę... ona usłyszała i mówi 'o przykro mi że nie wiesz że masz drugą rękę!'
      wpieniła mnie
      • olcissia_1998 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 20:09
        U mnie w sklepiku "Żabka" jest taka stara sprzedawczyni. I jak kiedyś z kumpelką byłam w
        tym sklepie, to ona miała dyżur. I ja z kumpelą szukałyśmy jakiejś gazety (bo ona musiała
        ją KONIECZNIE przeczytać). I po 5 minutach ta sprzedawczyni oskarżała nas o kradzież!!!

Więc ja powiedziałam, że mam dość i sobie poszłam do domu, bo jak można tam z tą
        kobietą wytrzymać???!!!
    • katsuumi_17 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 19:56
      Zdarzało się nieraz.
      Bardzo irytuje mnie, gdy ekspedientki w pewnym osiedlowym sklepie samoobsługowym
      latają za każdym klientem i patrzą czy nie kradnie czegoś z półek scared mam czasami
      ochotę podejść i wygarnąć. Ale chyba mają takie odgórne zalecenie.
    • crezyyy powiedział mi, że bluzka jest dla mnie szczupła;> 27.09.10, 20:19
    • honeey Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 20:26
      mi się nie zdarzyło tylko w jednym sklepie się ochroniarz zawsze na każdego
      patrzy żeby czegoś nie wziął
    • andzia95 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 27.09.10, 20:51
      Jakiś rok temu kupowałam batoniki dla mnie i dla koleżanki. Miałam przy sobie
      tylko 20 zł, batoniki w sumie kosztowały może 4 zł. No to dałam 20 zł a
      sprzedawczyni pod nosem: och, ta dzisiejsza młodzież liczyć nie umie.. -,- Nie
      chciało jej się wydać reszty, jak mam drobne to zawsze daję. confused
    • frutella_xd Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 28.09.10, 09:02
      W 'Znajmomym" na moim osiedlu jest taki pi....waty ochroniarz. Za każdym łazi krok w krok. To strasznie irytuje. Raz moja koleżanka chciała kupić podpaski, a on nad nią stał -,-'.
    • seneka4 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 28.09.10, 10:16
      w rossmanie albo new yorkerze ciągle za mną chodzą i patrzą się co robię. ;l
      wkurza mnie to. Albo jak na początku sprzedawca jest miły jak trzeba coś podać
      ,przynieść a jak się nie chce jednak nic kupić to naburmuszona mina.;/
    • truskawkooowaa. Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 28.09.10, 20:46
      najbardziej mnie denerwuje jak ktoś cały czas patrzy ci na ręce...czujesz się jak
      złodziejka.tongue_out
    • lady_cat Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 29.09.10, 16:44
      raz jedna chciała dzwonić po policję, bo niechcąco zrzuciłam parę spódniczek z wieszaka .

ale miałam wtedy jakieś z dziesiec lat .
      • angel1117 Re: Wredne sprzedawczynie..;/// 29.09.10, 19:54
        mnie bardzo często mylą ze sprzedawczynią no to znaczy że np. stałam w orsayu i
        czekałam na mamę i taka kobieta może z 20 pare lat pyta się mnie czy upiłam moja
        tunike też w orsayu i czy lepsza mniejsza sukienka czy większa a ja bardzo lubię
        doradzać więc powiedziałam jej tongue_out albo takie jakies dziewczyny pytały sie
        mniekiedyś czy są jeszce takie dżinsy ale większe..;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka