lovesick Nienawidzę jej. 20.03.11, 18:18 Sztuczna , zero talentu , kolejne beztalencie wypromowane przez Disney. btw . to strona dla 'nastolatek' , a według profilu masz 8(?) lat. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Bella Thorne! 20.03.11, 18:28 Też ją uwielbiam i jej koleżankę z planu "Shake It Up" Zendaye.Obie są przefajne,mają odjazdowy styl i wg. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Bella Thorne! 20.03.11, 20:44 nie znam jej i nie wiem czemu jest rozpoznawalna. Odpowiedz Link Zgłoś
letty Ach Bella Thorne! 20.03.11, 20:51 Jest spok! ale ty juz nie . [bez urazy] ale ty piszesz tak "słittt" że aż mi się wymiotować chciało [znowu bez urazy!] ale żal! Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 20.03.11, 21:03 *megafacepalm* Ale, żeby nie było wyraże swoje zdanie. Trzynastolatka, na obcasach, wydekoltowanych bluzkach? O tak, ja też ją bardzo kosiam. Jest wiele osób utalentowanych o wile bardziej od niej, tylko niedocenionych. Takich, jak ona jest mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: Bella Thorne! 23.03.11, 15:33 widziałaś ją 2 razy w telewizji i już ją kosiasz , uhu -.- dla mnie zero talentu , chała i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Bella Thorne! 25.03.11, 21:13 Taa... Lovciam ją z całego serduszka. Super słit utalentowana gwiazdeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Bella Thorne! 26.03.11, 16:43 Taa, nie powiedziałabym, że jest jakoś szczególnie uzdolniona. Nie wiem po co ją wzieli do tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
emostar Do Selilove 26.03.11, 16:55 selilove napisał(a): > Znacie nową, superutalentowaną gwiazdę? To wspaniała aktorka, zagrała m.in w > hicie Disneya, "Czarodzieje z Waverly Place" (gościnnie). Ona jest superfajna > ma superfajny styl i wgl. Znacie ją? Bo ja tak i ją kosiam. Jak można takie badziewie "kosiać"? Może idź tą miłość wyznaj jakimś pokemońskim dzieciom, a nie myślisz, że normalni ludzie będą Cię popierać i mówić, jaka ta cała "superutalentowana" Bella jest supelaśna. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Bella Thorne! 08.04.11, 22:43 superutalentowana ? superfajna ? nie przesadzajmy, ok ? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Bella Thorne! 12.04.11, 12:35 Ma bogatych rodziców i ładną twarz - nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś