jussyxd 01.10.10, 17:40 U mnie w szkole jest teraz taka "moda" na chodzenie w bluzach od chłopaków . Strasznie mnie to wkurza . U was też jest takie "coś" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanessa_ Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 17:46 No pewnie xd Fajnie nawet to wygląda,ale niektóre dziewczyny przeginają, i bluzki mają nawet do kolan. Niektóre noszą ,tylko żeby powiedzieć "mam to od mojego chłopaka" a raczej je kupują xd Ja nie nosiłam i nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 ; ) 01.10.10, 18:27 u nas taka moda (tylko w klasie) istniała rok temu. Tylko to chłopacy nosili nasze kurtki i bluzy Odpowiedz Link Zgłoś
darusia_009 Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 02.10.10, 21:34 hm.. w szkole może nie.. ale wśród znajomych, z którymi się spotykam TAK! a szczególnie kiedy jest zimno Odpowiedz Link Zgłoś
picky Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 02.10.10, 21:49 Ja to czasem robię, ale nie dla szpanu, tylko dlatego, ze mi zimno :X Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee Jeśli robią to dla lansu to.. jestem zła 01.10.10, 17:52 ale kiedy naturalnie i w ogóle to to jest słodkie Aktualnie u mnie teraz jest moda na to że dziewczyny ubierają za duże spodnie w kroku.. To akurat mogłyby zostawić chłopcom ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 U nas... 01.10.10, 18:24 U nas jak dziewczynie jest zimno na dworze i chłopak to zauważy to sam proponuje bluzę, a tak to nie. Wg. mnie to słoodkie Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 17:52 w piątej klasie, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:05 ... kiedys było to modne. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
sweetek_xd Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 02.10.10, 22:02 u mnie w szkole też jest taka moda. ale mnie to tam nie przeszkadza... bo każdy chodzi jak chce ubrany XD Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 hm... 03.10.10, 19:46 modą bym tego nie nazwała ,ale jak np.jestem z paczką na dworze a chłopak proponuje mi bluze bo,,jemu jest zaawsze ciepło" to czemu nie wziąśćA co do czapek to sama je chłopakom zabieram bo oni zaawsze mają jakieś fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. . 03.10.10, 13:58 nie ma. ale ja osobiście w nich chodzę. jak jest mi zimno . : x Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:07 Nie zwracam na to uwagi. Bo niektóre dziewczyny się lansują [jak ktoś powiedział] tym, że noszą bluzy kolegów. Żałosne to jest. No chyba, że na prawdę zimno jest... Odpowiedz Link Zgłoś
madziabe6 Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:10 u mnie niema takiej mody ale jedna dziewczyna z mojej klasy kiedyś tak chodziła wkurzające........... Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:19 noooo ! ;| było gorąco, więc chłopacy sobie ściągnęli bluzy (na zasuwkę) a dziewczyny je ubierały choć było ciepło ! Macie racje - to tylko lans . Ja tylko raz pożyczyłam sobie bluzę od kolegi bo odbijaliśmy piłką i było mi serio zimno, a on mówił, że mu ciepło ;D Dla mnie to jest urocze, ale jak chłopak (boyfriend) pożycza swojej dziewczynie, bo wtedy o nią dba, a nie... Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien A u nas na odwrót,chłopcy "pożyczają" od dziewczyn 01.10.10, 18:22 Ale to normalne u nas ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy nie ma. 01.10.10, 18:22 choć oczywiście zdarza się. ale w sumie nie zwróciłam na to większej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek15 Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów 01.10.10, 18:40 U mnie raczej nie ma takiej mody,ale np. jak jest mi zimno to podchodze do któregoś kolegi i pytam czy da mi swoją bluzę,od razu ją zdejmuje,a ja wkładam i jest mi cieplutko :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilovethat Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:40 ja chodzę w bluzie mojego chłopaka. ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:48 teraz w liceum nie ma, przynajmniej u mnie, w gimnazjum raczej tez bylo, chociaz w gimnazjum RAZ pozyczylam od kolegi, bo mi bylo zimno i sam zaoferowal, ze pozyczy, to bylo slodkie i raz brat mi pozyczyl, tez w szkole I czasem w domu biore od brata, bo meskie bluzy sa cieplejsze niz dla dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla czasem 01.10.10, 18:49 niekóre dziewczyny od czasu do czasu chodzą (: według mnie to fajnie, że chłopacy dbają o swoje dziewczyny, lub nawet koleżanki, noale jak dziewczyna kupuje bluzę męską i mówi, że to jej chłopaka, to sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:49 ta.. takie 2 wyciągają na siłę bluzy od chłopaków.. Ta.. i podnieta: 'patzrcie, mam bluzę od chłopaka!" .. eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
deeemi. taak^^ 01.10.10, 18:50 wszystkie emo i pokemonki biorą bluzy od metali albo dresów z którymi sie 'motają' cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: Moda na chodzenie w bluzach kolegów . 01.10.10, 18:53 Ja tylko raz wzięłam bluzę od kolegi . Ale miałam powód. Tego dnia miałyśmy biegać. Nie wzięłam bluzy. Gdybym nie pożyczyła to chyba bym zamarzła! Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Czy ja wiem? 01.10.10, 18:55 U mnie w szkole nie ma takiego czegoś. Może 2-3 osoby mają bluzy od kolegów. Ale to czasami. Ogólnie to nie mam nic do tego. W życiu to mi nie przeszkadza. Sama ostatnio pożyczyłam bluzę od kolegi, bo wracaliśmy do domu i padało, a ja nie miałam kaptura w swojej bluzie . :p Odpowiedz Link Zgłoś
cudna_amelcia -.-" 01.10.10, 18:55 U mnie w sQl to nie do pomyślenia, przynajmniej u mnie wśród elity Ja bym nie nałożyła czyjegoś ubrania. Nawet nigdy nie nałożyłam tej samej rzeczy dwa razy (mojej rzeczy) a co dopiero nosić czyjeś (np. mojej macochy) ;/ Masakra .. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx U mnie jest moda na... 01.10.10, 18:59 chodzenie w czapkach kolegów. Ja jestem tolerancyjna więc mnie to nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 01.10.10, 18:59 u mnie tylko jedna dziewczyna z klay ciągle zabiera swojemu chłopakowi bluzę i ją nosi. wielki szpan , tssa. -.-' a na dodatek zabiera mu jeszcze komórkę . żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: . 01.10.10, 19:05 nie . ale raz dla zwały zamieniłam się z kumplem bluzami i ja chodziłam w jego, a on w mojej przez cały dzień . xd Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: . 02.10.10, 21:23 Jasne że jest Ale nie tak dużo dziewczyn w nich chodzi. Jak u nas nie grzali jeszcze z półtora tygodnia temu, było jak w lodówce w szkole to koleżanka brała bluzę od kolegi. Ja wzięłam od siostry a że ona jest starsza i ma większy rozmiar wyglądałam jak w męskiej ;D Sama nigdy jeszcze nie brałam od chłopaka bluzy. W podstawówce w 6 klasie taka jedna słynna na całą szkołę dziewczyna kupiła sobie taka wielką, męską bluzę i się lansowała cały czas ;P Tak samo jak takie dwie idiotki słodkie kupiły sobie pieszczochy i jak debile w nich chodziły... nawet nie wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe ... 02.10.10, 21:32 Tak xd sa takie co robia to dla lansu, ale wiekszosc bierze jak jest zimno [ co u nas zdarza sie czesto, bo szkola oszczedza na ogrzewaniu i kaloryfery wlaczaja okolo listopad/grudzien kiedy jest 0 stopni ;o ]. xd Odpowiedz Link Zgłoś