malinowa_lala 01.10.10, 19:44 Mam problem. Mój kolega podoba się mojej koleżance i ... mi. Chcialabym z nim poflirtować, a nawet się ustawić, ale zależy mi też na niej . Co robić ?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka11 Re: Chłopcy ... 01.10.10, 21:03 Kurcze .. no ale jeśli Ci się chłopak podoba, to co masz zrobić ?? A może pogadaj o tym z koleżanką ? Może coś razem wymyślicie Powiedz jej co czujesz Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ ciapolka - wyjęłaś mi to z ust.. 01.10.10, 21:06 ... czy tam z palców które miały napisac to przez klawiaturę. Mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka ale wy macie problemy... 01.10.10, 21:10 Koleżanka, jeśli Ci na niej zależy, musi coś dla ciebie znaczyć. Z kolegą się kumpluj, bo z chłopakami na tym etapie da się tylko przyjaźnić. Wierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Chłopcy ... 02.10.10, 11:49 jasne, weś go sobie. tylko chyba zpaomiałas o jednym. to, czyj on będzie nie zalezy od was, tylko od niego . a znajac życie nie wybeirze ani jednej, ani drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Chłopcy ... 02.10.10, 11:52 Nie wiem mam tak samo... tylko on się jeszcze do mnie przystawia... a nie chce jej zranić bo jej się dłużej podoba.... Chętnie poczytam co inni napisali Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Chłopcy ... 02.10.10, 12:01 odpuść go sobie. nie warto tracić koleżanki dla jakiegoś chłopaka. c; Odpowiedz Link Zgłoś