02.10.10, 16:53
Co byście zrobiły gdyby wasz chłopak was zdradził. Jest taka sytuacja: Idziesz ze swoim
chłopakiem do kina, idzie z wami Twoja siostra. Ty wychodzisz do łazienki. Wychodząc z
niej widzisz jak Twój chłoapk i Twoja siostra sie całują. Twoja siostra go zaczeła całowac
on tego nie chciał. Dajesz mu w twarz. I co potem robisz?? On do Cb dzwoni, prosi o
wybaczenie. Wyjaśnia CI całą sytuacje. Mówi że to nie jego wina. Wybaczasz mu?? A co
robisz z siostrą??
Mi sie nic takiego nigdy nie przytrafiło, tylko sie tak pytam. Co byscie zrobiły??
Obserwuj wątek
    • mary_ Re: Zdrada:/ 02.10.10, 16:59
      Nie mam siostry w moim wieku, więc trudno mi jest to sobie wyobrazić. Poza tym moja
      siostra ma męża i dziecko. XD Ale pewnie nie chciałabym z nią gadać. A chłopakowi raczej
      bym nie wybaczyła, bo gdyby nie chciał się z kimś innym całować to doepchnąłby tą
      drugą osobę. :p
      • mary_ Re: Zdrada:/ 02.10.10, 17:00
        odepchnąłby.
    • monik4 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 16:59
      jakby tak bylo to bym mu wybaczyla a siostrze wygarnela hahah z glaca jej xD
    • chocolatex Re: Zdrada:/ 02.10.10, 17:34
      Miałabym żal do siostry, gdybym miała pewność że to ona zaczęła. A co do
      chłopaka to przecież nie musiał odwzajemniać pocałunku. Nigdy nie byłam w takiej
      sytuacji i nigdy nie będę. Skąd ta pewność? Nie mam siostry, mam brata, który
      nie jest homoseksualistą, więc nic z tego.
      • memories_ Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:33
        Co do siostry miałabym do niej żal. A co do chłopaka.. Cóż jeśli by mi na nim
        bardzo zależało to bym wybaczyła. ;]
    • totalna Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:09
      mi to nie grozi bo moja siostra ma już męża xd ale jakbym była w takiej sytacji to chłopakowi bym dosłownie wlała i wydrapała oczy i sie na niego wydarła xd
    • kingusska190 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:13
      jak bym go tylko zobaczyła dałabym w zęby!
      następnie
      wygarnęłabym mu'dała drugi raz w zęby
      i bym poszła jak najdalej
      jak by dzwonił to bym się zgodziła na spotkanie i..... dałabym mu w zęby!
    • sweetek_xd Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:15
      raczej bym mu nie wybaczyła bo mógł tego pocałunku uniknąć np. odsunąć sie albo
      cos. a do siostry bym sie nie odzywała smirk
    • izuunia55 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:16
      nie wybaczyłabym ani siostrze, ani chłopakowi...obojgu dałbym kopa w dupę i z
      liściasmile
      • izuunia55 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:16
        dałabym*

• green_alien Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:21
      Skoro to moja siostra go zmusiła to wybaczam.Ale z niej idiotka !! : D Jak ja z
      nią wytrzymam ;p...
    • rosanna_ Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:30
      to troszkę głupia sytuacja i mało realna. kto normalny rzucałby się na chłopaka,
      kiedy w pobliżu jest jego dziewczyna? jasne, są tacy ludzie, no ale to
      niedorzeczne. trudno mi powiedzieć jakbym się zachowała. ale nie byłby to koniec
      świata. i nie, nie zdradził mnie nikt nigdy. to tylko ja jestem niegrzeczna i to
      ja zdradziłam. c:
      • jessicakaulitz Re: Zdrada:/ 02.10.10, 18:39
        Na siostrę obraziłabym się i to nieźle. A na chłopaku gdyby już na prawdę nie wiadomo jak
        zależało, to wybaczyłabym. Ale siostra by miała u mnie przejebane i to równo.
    • marcepanka13 hm 02.10.10, 18:36
      w tym momencie dla mnie takie coś jest totalną abstrakcją ,ale jeśli postawię
      się na chwilę w takowej sytuacji , przeraża mnie ona i nie sądzę bym była skora
      wybaczyć

zdrada to dla mnie zakpienie ze zdradzanej osoby
    • mika999 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 20:12
      hmmm. chłopaka bym rzuciła bez słowa i zerwała z nim kontakt a siostrę bym
      ignorowała i dała jakoś do zrozumienia że mnie zraniła... chyba nie wiem nie
      miałam nigdy takiej sytuacji,... więc nie wiem jak bym zareagowała,,, confused
      • virginkaa Re: Zdrada:/ 02.10.10, 20:18
        Nie wybaczyłabym chłopakowi, chyba, że na prawdę by się starał, a do siosty nie odzywałabym się przez kilka miesięcy. Jeśli ona by mnie przeprosiła, to bym jej wybaczyła, bo kocham moją siostrę big_grin
    • klarix1 Zdrada. 02.10.10, 20:24
      Zależnie od tego jakbym go kochała.
    • lady_cat Re: Zdrada:/ 02.10.10, 20:28
      nie wiem. do siostry bym sie nie odzywała , do niuego tez nie .

' czas goi rany ' .
    • pauu26 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 20:39
      zależy od tego co zobaczyłabym w tej łazience. Bo jeśli widać było, że
      odwzajemniał pocałunek to bym mu nie uwierzyła i wydarł się na niego xd A jeżeli
      nie to wszystko było by między nami ok, ale siostrę bym zabiła xd
      nie mam chłopaka/siostry więc mogę być nieobiektywna
      • laura_ Re: Zdrada:/ 02.10.10, 20:48
        Jeżeli to faktycznie byłaby prawda to bym mu wybaczyła.
        A do siostry bym się nie odzywała i ciężko byłoby mi jej wybaczyć. Ale na szczęście moja
        siostra ma 7 lat, więc nic takiego się nie zdarzy.
    • lenaaaa ... 02.10.10, 21:44
      Oczywiśćie nie musi to byc siostra rodzona, cioteczna albo bliska kuzynka.
    • momo. Re: Zdrada:/ 02.10.10, 21:53
      Nie chciałabym go znać. Siostry tak samo.
    • piratka13 Re: Zdrada:/ 02.10.10, 22:28
      Szczerze ? Nie mam pojęcia ,pewnie działałabym pod wpływem impulsu ....
      Różnie to bywa ...
    • dirty Re: Zdrada:/ 02.10.10, 22:34
      płakałabym, nie odzywała jakiś czas do obojga i zatracała się w fajkach . ;x
      a jeśli by mi przeszło robiłabym wszystko żeby pokazać że są gówna warci. wróciłabym do
      tego chłopaka a na drugi dzień zrobiłabym to samo co on mi ;d taka zemsta.
    • mireille Zawiodłabym się na 02.10.10, 22:39
      siostrze . Na prawdę bardzo bym się wtedy na niej zawiodła , jeszcze tylko zależy z jakiego
      powodu by to zrobiła [aby udowodnić mi , że to pajac który caluje pierwszą lepszą , czy
      też aby zrobić mi na złość] . Pozatym facet też nie byłby tak "Święty" ponieważ mógł ją
      odepchnąć a nie całować się , ponieważ to ona zaczęła . Niewiem ... zależy jaki byłby to
      powód .
    • werka197 -.- co za watek. 02.10.10, 22:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka