ilovethat Re: Usher i Pitbull 04.10.10, 18:08 mi się piosenka podoba i klip też. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_x33 Re: Usher i Pitbull 04.10.10, 18:18 Może nie pisze o Pitbullu, bo Eminem jest teraz na topie .. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Usher i Pitbull 04.10.10, 18:26 więc tak szybka jesteś, ja ta piosenkę molestuje hoho i jeszcze dłużej. to Teledysk się pojawił nie dawno I uwierz mi słońce, jestem wielką fanką Ushera więc wiem Coo do teledysk to MEGA. I teledysk jest dobry bo ukazuje wielki talent Ushera, oczywiście taniec. ;pp Kocham go <333 Ps. A wiesz że nie dawno przypadkowo weszłam na twój 1 blog, tak jakoś nie wiem jak sie na nim znalazłam;pp jeśli lubisz JB <po avku widze że tak > to wejdź na mój blog chasing-the-wind.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Usher i Pitbull 04.10.10, 18:30 aha i zapomniałam...Właśnie, czemu kotek prawie wgl nie pisze o Eminemie i Marsach....A są oni zajebiści. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeniemeenie17 No wreszcie 07.10.10, 19:44 kilka osób dodało komentarzy ale chyba jest troszkę więcej fanów Ushera co?? A i mam pytanie czy tą piosenkę można puścić na dysce szkolnej? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Usher i Pitbull 09.10.10, 21:11 Ja też lubię tą piosenkę i również tak jak ty lubię ten teledysk. Usher jest mistrzem tańca i pokazuje to w każdym teledysku. Zazdroszczę mu. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x ! 10.10.10, 09:14 kotek pisze o 30STM ??????????????!!!!!!!!? gdzie i kiedy ;p?! non stop bimber i gwiazdki disneya -.-" bożee....... o eminemie też dawno nie wspomniał _________ piosenka spoko. za sam fakt że nie śpiewa jej z bimberkiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Usher i Pitbull 10.10.10, 15:33 ` nie lubię ani tego, ani tego. c; a piosenka mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś