Dodaj do ulubionych

Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom?

• chocolatex Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 06.10.10, 22:03
      O Boże, to jakiś pedofil czy jak? Normalny nauczyciel nie powinien tak mówić.
      Wgl co to za autorytet? Ale tak się złożyło, że dzisiaj zdarzyła mi się podobna
      sytuacja, tylko mniej oburzająca. DYREKTOR na lekcji fizyki [bo on również uczy]
      tłumacząc powiedział "zapieprza". A wszyscy taki wzrok. A on "no co? taka prawda".
      • chocolatex Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 06.10.10, 22:03
        Aha. I moim zdaniem powinnaś powiedzieć o tym rodzicom.
    • olciaaa03 Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 06.10.10, 22:17
      zdecydowanie tak.
      Jeszcze niech twoje koleżanki powiedzą swoim i na zebraniu rodzice go upomną u mnie to
      pomogło smile
    • alice087 a moja pani 'niby' dusiła kolegę... 07.10.10, 16:10
      bo był niegrzeczny na lekcji tongue_out
      napisałam 'niby' bo to nie było tak mocno... on się później śmiał

kiedyś podobno wyleciała ze szkoły, bo strasznie przeklinała
    • wodagazowana Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 10.10.10, 21:48
      Gdybym miała takiego nauczyciela, to na lekcjach było by świetnie ; D.
    • piratka13 E .. mega xD 11.10.10, 16:40
      Dobry jest .... big_grinbig_grin Oczywiście ,ze ja bym pewnie się wku...ła jakby mi tak
      powiedział ,ale raczej bym tego nie zgłaszała ,ale jeśli jest bardzo źle to
      zgłoście . big_grinbig_grin
    • xxxpeacexxx KliK 11.10.10, 16:48
      Musisz to powiedziec rodzicom !!! To jest chore jak on się zachowuje !!! Zgłoś to szybko bo
      np. za tydzień zrobi coś jeszcze bardziej strasznego !!!
    • szejdi Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 12.11.10, 12:44
      Powiedz albo rodzicom , pedagogowi albo dyrektorowi wink
      U nas była taka facetka od techniki powiedziała nam "zamknijcie mordy, a jak nie to w kubeł " niby nic takiego, ale o tym dowiedzieli się wszyscy rodzice i zażądali , żeby wyrzucić ją. Dyrektorka nie miała wyjścia i babka już nie pracuj w naszej szkole wink
    • grim A czemu by nie? 12.11.10, 12:46
      Donieś na niego.
      Też mamy taką jedną... Szkoda że to nasza wychowawczyni.
      DO DYRA Z NIMI !! Walczcoolcoolcooldevildevildevil
    • cotton.caandyy. Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 12.11.10, 12:48
      idź od razu powiedzieć rodzicom! jak nie uwierzą- trudno! Wtedy idź do pani pedagog ;pp
    • blondzia Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 12.11.10, 12:55
      wow . u mnie jest zboczony nauczyciel któremu w głowie laski.tongue_out
    • andzia_28_94 Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 13.11.10, 11:31
      Powiedz o tym.Nauczyciel nie ma prawa tak mówić do uczni
    • malineczka2012 Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 13.11.10, 11:40
      oczywiście ,że powiedz !
    • meggi_13 Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 13.11.10, 11:44
      idź do dyra z tym, ale miej dowody lub świadków smile współczuje Ci sad(
    • dirty Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 13.11.10, 11:44
      hahaha jaki facet xd
      o matko i to jeszcze wychowawca.

taki człowiek nie powinien nauczać. powinien być wzorem a on takie rzeczy gada.

zgłoś innemu nauczycielowixd
    • outcast Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 13.11.10, 11:45
      Myślę że powinnaś powiedzieć, bo może być jeszcze gorzej, jeśli nic z tym nie zrobicie.
      Sama miałam w podstawówce wulgarną nauczycielkę ( ale nie aż tak ) i powiedzieliśmy rodzicom a oni wychowawczyni, ale niestety nauczycielka poparła nauczycielkę bo sobie tam wszyscy do dup wchodzili i chronili siebie nawzajem, a uczniowie byli najmniej ważni, mam nadzieję że u was będzie inaczej .
    • malineczka2012 nauczycielka religii xd 13.11.10, 12:13
      u nas była taka w gimnazjum nauczyciela od religii .też mówiła "morda" ,"gnoje" ,"diabły" itp.
      • decode tu. 13.11.10, 18:50
        nie, daj spobie spokój, jeszcze zrobisz jakieś wielkie halo i tyle.
        u nas koleś od wfu też nieźle gada 'ruszcie dupy' 'sperdala***e mi z oczu' i tkie tam :d
        • mileyanddemi Re: tu. 13.11.10, 18:52
          powiedz.to jest znęcanie psychiczne nad uczniem.porozmawiaj z rodzicami , klasą , a z klasą ustalcie i powiedźcie dla dyrektorki , jakby sytuacja się powtarzała.
    • xxxnikusxxx +. 13.11.10, 18:56
      psychiczny człowiek, żeby tak odnosić się do uczni. nie mam pojęcia co możesz z tym zrobić.
      • amela . 13.11.10, 19:03
        debil jakiś . powiedz / powiedzcie rodzicom albo pedagogowi szkolnemu , jeżeli macie .
    • dochuu. Podobny proble...wejdż... 13.11.10, 19:01
      hej.
      mam podobny problem.u mnie katechetka przeklina.Często używa takich słów jak "przypie...","cholera" często jak ktoś gada to mówi że mu zaraz "wystrzeli w ten głupi łeb".Jak dla mnie to wogóle nie jest zrozumiałe ,że dorosła kobieta,pod 50,w dodatku katechetka tak przeklina,i to tak!Powiedziałam mamie,a ona nie mogła uwierzyć.Często mam ochotę zapytać się jej czemu przeklina ale,kurde,boję się odpowiedzi...x)
    • riki1246 wow. no to rzeczywiście masz wyrąbanego w kosmos 14.11.10, 22:40
      nauczyciela..
      ja bym odrazu powiedziała nie czekała na gwiazdke z nieba smilesmile
    • ann_rock !!! 16.11.10, 16:40
      mów i nawet sie nie zastanawiaj!!
    • lace Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 16.11.10, 16:45
      Jak najszybciej powiedz. Nauczyciel nie ma prawa obrażać uczniów. Nikt nie ma prawa. On powinien dawać dobry przykład a nie demoralizować młodzież.
    • patuska2705 Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 16.11.10, 17:01
      powiedz rodzicom bo zrobi coś jeszcze gorszego i wtedy będzie....... źle.

to jest moje zdanie bo zrobisz co zechcesz smile
      • united12 Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 17.11.10, 18:01
        U mnie to norma xDDD
    • lovejustin__ Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 16.11.10, 17:09
      mam takiego nauczyciela od infor. moja koleżanka rysowała coś w książce, a ten podszedł do niej i "Jagoda, masz przej*bane". wracając do tematu - oczywiście, że powiedz. a jeżeli mówi to żartem, to te żarty mu nie wychodzą.
    • kontrastowa Re: Wulgrany nauczyciel - powiedzieć rodzicom? 18.11.10, 14:59
      jak powiesz rodzicom to ci nie da żyć .. Ale powinnaś to zrobić . Najwyżej poproś o anonimowość. Dzisiaj do mojego kumpla nauczycielka powiedziała ' Zamknij pysk ! '
    • julka_18 o ku*wa. żartujesz, prawda? ;x 18.11.10, 16:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka