08.10.10, 18:49
Podoba mi sie pewien chłopak już 7 lat, bo od 2klasy podstawówki. Jest o rok starszy.
Moge nie widziec go dwa miesiące a i tak cały czas mam go przed oczyma. Ostatnio widze
go tylko w kosciele i w autobusie. W szkole nie bo chodzi do sportowej.
Nie mam u niego zbytnich szans, bo jedynie gapi sie na mnie jak sie śmieje albo jak ktoś
mu coś o mnie powie. Śni mi sie ponocach. Prosze doradźcie mi jak o nim zapomniec!!
Obserwuj wątek
    • memories_ Re: Niewiem., 08.10.10, 18:53
      Jesteś pewna tego, że nie masz u niego szans?
      Co do zapomnienia, to ja ci niestety nie pomogę, bo sama mam problem z
      zapomnieniem o kimś. Pozdrawiam wink
    • pwe Re: Niewiem., 08.10.10, 18:53
      Znajdź sobie zajęcie , które pozwoli ci zapomnieć o nim a jeśli to nie pomoże to
      znaczy że jesteś porządnie zakochana.
      • kinga_the_best Re: Niewiem., 08.10.10, 18:56
        Zajęcie odpada, już chodziłam dwa lata na karate, rok na kosza itp. Nic nie zadziałało w
        ciągu tygodnia czytam chociaz jedną książke, pisze opowiadania, spotykam sie z
        przyjaciółmi i oglądam horrory, obojetnie co robie mam go przed oczyma.sad
      • 90210_ yhh . 08.10.10, 19:04
        Miałam ten sam problem z boskim Emilem .. sciana
        Nie warto, moja droga.
        No ale zależy jaki to typ chłopaka ..
        Musisz znaleźć inny obiekt wzdychań, też tak zrobiłam confused

serce.
    • queenb. Re: Niewiem., 08.10.10, 18:54
      Nigdy nie mów nigdy!! Skąd wiesz że nie masz u niego szans? wydaje mi sie że jeżeli
      szalejesz za nim od 2 kl. podstawówki to powinnien sie skapnąć że na niego lecisz. może
      warto do niego zagadać np. przez NK albo GG. Potem już rozmowa na życa nie bedzie
      straszna. Ale nie trzeba też robić sobie dużych nadzieji aby potem sie nie rozczarować. Ale
      warto zaryzykować
      • pola16 zapomnisz jeśli... 08.10.10, 19:10
        znajdziesz sobie inny obiekt westchnień, ale wątpię jeśli tak długo w za nim
        "latasz". Najlepiej wylukaj go na NK, albo zdobądź nr GG, czy fona. Więcej rad
        chyba już nie wymyśle jak na tą h wink.
    • blackout_ nie wiem... 08.10.10, 19:12
      Chyba doradzic się nie da. Poszukaj kogoś innego. W twojej szkole na pewno jest wielu
      ładnych chłopaków, jestem tego pewna, ale ty nie zauważasz ich, bo jesteś zapatrzona w
      tego jednego... Widocznie nie jest Ciebie wart, skoro Cię nie zauważa... Rozejrzyj się...

Powodzenia. wink
      • kinga_the_best Re: nie wiem... 08.10.10, 20:53
        Mam jeszcze jednego na oku, ale i tak nie zapominam.,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka