vampirzyca1995 tuuuuuuu 11.10.10, 16:49 ja pisze ołówkiem na ławce i nawet nie zakrywam albo ma kartce i chowam pod stół a potem wyjmuje i normalnie przepisuje kolezanki sie az dziwia ze sie nie boje nigdy mnie jeszcze nie przyłapali Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat chyba nie ma czym się chwalić . . . 11.10.10, 17:00 a raczej na pewno nie maczym . ściaganie to zuo, jak dla mnie poniżają się do niego, ci co musza. a więc ci, którzy nie mają inteligencji. i nawet nie wiedza, jaka ta radośc dostać pięc, nie ściagając. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley ;]] 11.10.10, 17:45 A tak jeśli chodzi o mnie to piornik ,ale nie zawsze moze byc wyjęty dzisiaj na kartkowce z chemi nie obylo sie bez karteczki xD Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 19:32 Ściągam często Piszę sobie na ręce, albo wkładam karteczki do piórnika i udaję wtedy że czegoś szukam A jak się da to przepisuję z książki albo zeszytu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Ściągi ]:-> 16.10.10, 20:34 przepisuje z kumpeli.albo z zeszytu,książki. xD ;p Albo pisze na ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Ściągi ]:-> 16.10.10, 21:26 nauczyć się <3 wtedy nikt Cię nie przyłapię , gwarantuje :] Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 ]:-> 16.10.10, 22:20 OjOj nie jestem swieta ale jak sie czegos nie kuma to sciagi nie pomagaja xD Ale tak tak sciagam prawie zawsze .. Ale nie wszystko .. Tylko troszke . To jest super nie fair sciagac wiec tylko zapisuje sobie drobne rzeczy .. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Czasem korzystam. 16.10.10, 22:23 Ale za każdym razem mam cykora, mimo że nikt mnie jeszcze nie przyłapał. Robię sobie najczęściej do piórnika albo na ręku. Staram się jednak nie robić ściąg zbyt często. Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: . 16.10.10, 22:43 czasami robię i chowam do piórnika albo do tylnej kieszeni jeans`ów xD czasami też konsultuje się z koleżanką z ławki ;p najczęściej chowam do piórnika albo tylnej kieszeni jeans`ów. jeszcze nigdy mnie nie przyłapali, ale nie zawsze korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: . 16.10.10, 22:44 nagrywam sobie ściągę na mp4 i na słuchawkach słucham, czasami na polskim jak mamy wiersz recytować to koleżance kartkę do pleców przyklejam albo np kartkę ze ściągom wsuwam pod sprawdzian a potem wysówam Odpowiedz Link Zgłoś
kingulec111 Re: Ściągi ]:-> 16.10.10, 22:57 ja wkładma sobie karteczke do piórnika a potem na sprawdzianie jak czegoś nie pamietam to patrze do piórnika niby że szukam ołówka czy czegoś tam!!! to sie sprawdza prubowałam na pracy klasowej na niemcu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 kto nie ściąga??? 17.10.10, 10:26 U nas w klasie to sie okazało że nawet najwieszt kujon czasem ściaga!!Szczególnie na religi bo komu by sie chciało tego uczyc...Ja sciage chowam do kieszeni od mundurka potem udaje że mi spadł długopis podnosze go i wyciagam ściągi...nic skomplikowanego Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Ściągi ]:-> 17.10.10, 17:28 w piórniku, rękawie, i mam taki fajny długopis. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Gdyby nie ściągi to prawdopodobnie bym nie zdała.. 17.10.10, 17:37 a żeby je schować to mam milion pomysłów i nikt jeszcze mnie nie złapał : D Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Polonistka pozwala nam ściągać! 17.10.10, 19:58 Uważa, że w ten sposób więcej się uczymy: najpierw zapisując na kartce (ściądze) a potem przepisując z niej na sprawdzian. Oczywiście to nie może być kartka A4, ale kilka regułek... Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Ściągi ]:-> 17.10.10, 20:07 wypisuje sobie na lewej ręce , i co jakiś czas , dyskretnie zerkam pod ławką . lub malutkie karteczki , położone w sznurówkach trampek . ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
cameron mvahah. 17.10.10, 20:38 więc ściągałam kilkakrotnie // delikatnie mówiąc. ale ostatnimi czasy nie próbuję, bo wolę od razu nie podpaść w nowej szkole. jak pozna się dobrze nauczycieli, z którym co można - to droga wolna : D Odpowiedz Link Zgłoś
sara11 Re: Ściągi ]:-> 19.10.10, 18:26 Ja zawsze mam ściągi np. w : piórniku, pod kartką, pod spódnicą, pod ławką i jeszcze gdzie się da XD I mam bardzo dobre oceny, tylko trzeba patrzeć gdzie nauczyciel jest. Raz otworzyłam zeszyt i nie zauważyli, albo przepisywałam z książki, która była na podłodze XD Odpowiedz Link Zgłoś
snickers. snickers. 19.10.10, 21:17 nikt mnie nigdy nie przyłapał. to dzięki moim ściągom, które są rozmiaru takiego: | | | | | | i pomieszcze na nich nawet cztery dłuugie tematy z biologii Odpowiedz Link Zgłoś
snickers. ree. 19.10.10, 21:18 takiego: |..............| |..............| ________ Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away ;D 20.10.10, 17:10 no jasne ; D tylko z polskiego nigdy nie ściągałam, bo mi jakoś tam na nim zależy, więc się uczę. No i jeszcze nigdy mnie nie złapali, z czego jestem dumna ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 17:45 ściąga , to najważniejsza rzecz na spr. , kartkówce lub teście. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 21:35 ja się dygam . ale spróbuję . myślę że na chemii będzie łatwo ściągać Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 21:42 ja raz ściągałam na angolu,przyłapano mnie, ale babka dała mi się poprawić ;d Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 21:44 Ja ściągi wkładma w dzióry moich spodni (mam 7 par podartych dzinsow xD) ale to muszą byc takie mega podarte zeby duzo sciąg sie zmieccilo Jeszcze nigdy mnie nie przylapai Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 21:42 ja na lawce pisze ołówkiem pierwsze litery np. z religi te no.. tajemnice wiary to sobe te litery napisalam i 5 dostalam a z matmy to isedze z kujonkiem moim ulubionym i daje mi sciagac a z zadaniami domowymi jest jeszcze lepiej:daje mi cwiczenia z matmy na kazdy weekend i se spisuje a czemu? BA JA JESTEM MAŁY LEŃ,NO DOBRA DUZY! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia12 Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 22:08 ja raczej nie ściągam, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio ściągałam to ja często daje ściągać Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Ściągi ]:-> 20.10.10, 22:10 mam mnóstwo sposobów na ściąganie. Np : - pisze drobnym druczkiem pomiędzy palcami - pisze na ławce ( pod ręką ) - przyczepiam do podkoszulka Nie wypuszczają nas do łazienki przed dokładnym sprawdzeniem wszystkich kieszeni itd. więc ściągi chowam w staniku i rajtuzach, zeszyt zostawiam w łazience i jeszcze nigdy mnie nie przyłapano mam jeszcze dużo sposobów ale nie chce mi się wszystkich wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
mamba___ Re: Ściągi ]:-> 21.10.10, 20:41 Na szczęście mnie nie złapali. A sposoby różne, zależy jaki nauczyciel i jaka ściąga. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Ściągi ]:-> 21.10.10, 20:44 czasami od koleżanki, a koleżanka ode mnie. pukamy lekko długopisem przy pytaniu, którego nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Ściągi ]:-> 21.10.10, 20:46 dzis sciagalam od przyjaciolki a jutro musze z historii i napisalam sb kartke i wloze do piornika . (: Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Ściągi ]:-> 21.10.10, 21:04 zazwyczaj ściągam od koleżanki ''kujon'' - obok, lub koleżanki ''kujon nr 2'' - za mną, a oprócz tego to czasem zdarza się otworzyć zeszyt, kartki są zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: Ściągi ]:-> 23.10.10, 18:07 jak czegoś nie wiem to zaglądam do książki : D Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Ściągi ]:-> 23.10.10, 18:08 Nie ściagam, a jeśli już to piszę małymi literkami na ławce odpowiedzi, a potem je ścieram. Zdecydowanie najlepszy sposób... Odpowiedz Link Zgłoś