sandra6565 Ja tak czekam i czekam... 01.11.10, 17:49 ...i się kur*a doczekać nie mogę! hoł hoł hoł zaraz reklamy coca coli ach Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemusic_ Re:51dni.!!! ;)) 02.11.10, 11:05 ta pierwsza bo prezenty ;] xd last chrismas aj gewju maj hard czy coś ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Laaast Christmass .. 02.11.10, 13:00 Wczoraj obierając pomarańczę zorientowałam się, że już czuję , że święta nadchodzą. Czemu obierając pomarańczę ? Zawsze na wigilijnym stole mam pomarańcze, ktoś powie ' w lecie też przecież jesz pomarańcze' no tak, ale nie przy kominku w ciepłych skarpetkach i swetrze. Ja jeszcze nie wiem, co bym chciała dostać pod choinkę ;D coś się wymyśli. Przecież nie chodzi tylko o prezenty, uwielbiam tę atmosferę w domu kiedy przygotowujemy się do wigilii, w domu tak pięknie pachnie, choinka stoi ubrana w salonie, ogień w kominku przyjemnie skwierczy, opłatki już leżą na stole, w radiu lecą świąteczne piosenki.. Dokładnie, reklama coca - coli to dla mnie znak, że już niedługo święta, 'Kevin sam w domu' to tradycja. I nie mogę się doczekać śniegu.. po prostu uwielbiam robić orły na śniegu, lepić bałwany i jeździć na nartach i sankach.. może to i dla dzieci ale i tak to lubię. Przecież każdy ma w sobie dziecko, a to się szczególnie ujawnia podczas świąt. Lubię wigilijki klasowe, lubię łamać się opłatkami z przyjaciółmi i dawać im prezenty.. Eh te sesje zdjęciowe w śniegu.. te ciepłe czapki, szaliki i rękawiczki.. Pamiętam, ze mama gdy byłam mała zawsze czytała mi taką książeczkę o mikołaju, albo to tata był, heh. nie wiem dokładnie.. Nie lubię tylko sprzątania ;D Uwielbiam wkurzać moją siostrę śpiewając piosenkę Kajah 'ding dong' , ona jej nie lubi a za to tata też nie lubi jednej piosenki, już nie pamiętam której, chyba 'last christmas' ;D Ja lubię prawie wszystkie , zawsze w radiu leci taka piosenka i coś tam jest o Kmicicu z Potopu ;D I jeszcze jedną pamiętam, ale nie wiem jaki ma tytuł. Jeszcze tylko miesiąc do świąt <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine16 Re: Laaast Christmass .<# 03.11.10, 16:50 Kocham Święta!!!! Ta atmosfera, przygotowania, ubierania choinki, spotkania w gronie rodzinnym... no i oczywiście prezenty ale nie to jest dla mnie najważniejsze. Lubie patrzeć na śnieg jak pada. Przypomina mi on że już niedługo święta. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: Laaast Christmass .<# 03.11.10, 20:16 Coraz bliżej święta... nananaaa. A mam takie pytanko... Czy widział już ktoś jakąś reklamę świąteczną? Np. coca-coli?? Odpowiedz Link Zgłoś
insoletyyy_ Re: Laaast Christmass .<# 05.11.10, 15:28 i święta B. Narodzenia <333333333333 zaczyna się od ubierania choinki, później puszysty śnieg, mniam żarełko ;d i rzecz jasna pierwsza gwiazdka ;* i prezenty i reklama coca-coli! Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re:48dni.!!! ;)) 05.11.10, 18:12 'Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta' Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re:48dni.!!! ;)) 05.11.10, 18:58 holidays are coming, holidays are coming, holidays are coming! jeszcze tylko 48 dni, nie mogę uwierzyć. praktycznie wczoraj było 50, a ja już świętuję, jak jest 50 dni do świąt, robię tak już od kilku lat, czekam najpierw na tą 50 - tkę. : ) a do grudnia.. do grudnia tylko.. tylko 24 dni ! to bardzo mało! cieszmy się razem! już niedługo ok. 16 ciemne niebo, wszędzie zapalone latarnie.. i padający śnieg.. jejku. moja lista życzeń na święta. 1. laptop, jakiś mały, 10", z dużą pamięcią. 2. bilet na koncert TH, może być nawet za 5 lat, ale w Polsce! 3. money, money, money.. 4. nowy telefon. i tak pewnie dostanę z tego jedynie trochę pieniędzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Re: Laaast Christmass .<# 05.11.10, 18:43 Kocham ten czas świąt <3 dla mnie zaczynają się ode już 1 grudnia Kocham czekoladowe kalendarze adwentowe, chociaż jestem już duża ze świętami kojarzą mi się wiśniowe kosmetyki, a szczególnie błyszczyk <3 <lol2> oprócz tego Mikołaj na rynku miasta 6 grudnia, lodowisko, piosenka Last Christmas, reklama coca-coli. Śnieg, prezenty, dekoracje świąteczne w mieście pod koniec listopada <3 kocham to wszytko i chciałabym żeby en czas trwał wiecznie <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Laaast Christmass .<# 06.11.10, 17:23 Dlaczego nie ma jeszcze reklamy coca coli świąteczneej . ! (( ŚWIĘTA, ŚWIĘTA COOORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA <333333 Odpowiedz Link Zgłoś
free NIE zaglądałam tu przez parę dni a tu 48 DNI do św 07.11.10, 00:00 ŚWIĄT ;D A ja mam gazetkę z TESCO już świąteczną ;O Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: NIE zaglądałam tu przez parę dni a tu 48 DNI 07.11.10, 12:49 a ja avon swiateczny ;o . <3 (; Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: NIE zaglądałam tu przez parę dni a tu 48 DNI 07.11.10, 13:49 święta . < 3333333333333333333333333333333333333333333333333 czekam na reklamę coca coli i na święta , święta . ale przed świętami testy , a pfy : c Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ 44 dni, wczoraj mi się pomyliło ;D 07.11.10, 14:34 już 44 ? ;o ja pier.papier jak ten czas leci. jak tu kiedyś pisałam to było chyba 73 dni , a teraz już 44. _ ja chcę święta! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Zgadzam się. 07.11.10, 14:39 Ja uwielbiam tą reklamę "Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta" ;D Bez niej to zapewne nie byłoby tego klimatu ;p Co do piosenki "Last Christmas" to też ją kocham. Ostatnio non stop ją sobie nucę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. moja tapeta na komputerze :d :* i coś ciekawego ;D 07.11.10, 15:02 bałwan. :d wczoraj kupiłam ciasteczka maślane :d a na opakowaniu był święty mikołaj i renifery i zimaaaaa. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
free liczyłam i było 44 ;o a tam 2 dni nie robi różnicy 07.11.10, 15:39 aa ja miałam colę z mikołajem <3 racja, czas szybkooo leeci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: liczyłam i było 44 ;o a tam 2 dni nie robi ró 07.11.10, 17:10 właśnie 2 dni nie robi różnicy :J jeny, przed chwilą było 80 dni a teraz 44/46 :d cieszmy się ! C; greatest time of year :x Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: liczyłam i było 44 ;o a tam 2 dni nie robi ró 07.11.10, 21:24 heheh juz niedlugo ! <333 a chodzicie na pasterki? ^^ * Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Laaast Christmass .<# 08.11.10, 17:15 och tak, reklama Coca-Coli. <3 albo świąteczne odcinki "Kevina samego w domu". kocham Last Christmas. często jak jadę na święta do Babci, to w samochodzie lecą takie świąteczne piosenki, śliczne, cudne, kocham je. Uwielbiam świąteczne porządki, ubieranie choinki i przygotowywanie potraw. Wtedy włączamy kolędy i razem rozpakowujemy prezeny. jaaaaacie, dziękuję za ten wątek. odliczam już dni do świąt. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: Laaast Christmass .<# 09.11.10, 18:36 PRZED CHWILA BYLA REKLAMA COCA COLI SWIATECZNA NA POLSACIE ! <33 ;** Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. bez dzisiejeszego dnia i nielicząc 24.12 - zostało 11.11.10, 15:13 42 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: 40 dni ;> 12.11.10, 08:48 łiiiiii święta kocham święta!, jest chinka, prezenty, i ta atmosfera, no i tak jak ty-założycielka wątku, te piosenki i reklamy ehhhh już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: 40 dni ;> 12.11.10, 13:34 ej, jeszcze nie widziałam nowej reklamy coca coli, muszę obejrzec XD Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Laaast Christmass .<# 12.11.10, 13:41 Ja mam tak samo co ty!! Też nie mogę się doczekać.Zawsze gdy idziemy o 4 do babci na wigilię to wtedy widać śnieg lampy które świeca! ozdobione domy sąsiadów i inncyh to tak pięknie wygląda.I oczywsiscie ta reklama coca coli! Wogóle uwielbiam takie reklamy.! Strojenie choinki,wieszanie lampek na balkonie! pomaganie babci w lepieniu pierogów! co jeszcze? wszystko dziewnie sie wtedy czuje!! kocham kiolędy! jest tak pięknie szkoda ze tylko raz w roku ale i tak KOCHAM świeta Bożego Narodzenia!! )) pozdor********** Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Uwaga, baaaaaaaaaaaaardzo długa lista xd 12.11.10, 15:35 Jacie , ja jeszcze mało czuję święta, ale nastrajam się na nie bo w końcu to już nie długo!!! Przeczytałam wszystkie wypowiedzi i zrobiłam taką moją świąteczną listę ważnych rzeczy na święta . Takie małe detale są w święta bardzo ważne !!! : ) OTO MOJA SUPER DŁUGA LISTA : -świeczki świątecznee -zasuszone pomarańcze i cytryny w plasterkach bo to świetna ozdoba w domuu -Prezentyyy!!! <3 kolorowe światełka gdzie się daa !!! -świąteczne zakuuupyyyy!!! Kiedyś co roku robiliśmy je w auchan , może to dziwne, ale tam zawsze jest taka boska atmosfera i duża wielka choinka !! Kiedyś ją obiegałam wokoło jak tylko ją zobaczyłam !!! - no oczywiście choinka -Kevin sam w domu - warto obejrzeć , tradycja to tradycja ! zakupy świąteczne z koleżankami jeżeli się udaa : ) a mam nadzieje , że się uda zrobić je wspólnie i kupić prezenty na wigilię klasową -ŁYŻWY!!! Jest taka boska atmosfera , a poza tym nie jeżdzę najlepiej więc jest śmiesznie xD Pomoc dziewczyn jest niezbędna -piosenki świąteczne oczywiście, słuchac jak najdłużej -pierniczki, ciasteczka własnej roboty!!! -czytanie świątecznych sms-ów i otrzymywanie ich -śnieżki i bałwany !!! zabawa w śniegu i przewalanie się hah -odwiedzenie szopki na rynku ! -KUPIĆ KALENDARZ ADWENTOWY!!!! nie zapomnijcie ; ) --pakowanie i otwieranie prezentów -ozdabianie pokoju !!!! : )))) -pomarańcze , w które wbite są gożdziki !!! polecam bo zapach jest boski !!! - włożyć kulkę śniegu do zamrażarki , to pomysł kogoś z forum , ale w tym roku go wypróbuję -świąteczne skarpety i buty, zostawię w nich prezenty na mikołajki ! -własnoręczne ozdobyy! -świąteczna tapeta na kompie!!! -ładna święteczna poduszka : ) MIKOŁAJKI SĄ 6 GRUDNIA - PAMIĘTAĆ Lista długaśna, ale może kogoś natchnie bo są w niej fajne pomysły ; ) Oby nastrój mi nie przeszedł , super , że założyłaś taki wątek ! Na końcu jest tylko trochę smutno , że święta się kończą, też nie znosze tego powiedzenia"święta, święta i po świętach" . na dodatek wigilię klasową zawsze spędzałam ze swoją klasą, a w tym roku jesteśmy rozdzieleni na różne klasy..., więc coś czuję , że będzie mi bardzo smutno. ale mam nadzieję, że w tym roku zrobią wigilię ogólnopklasową Odpowiedz Link Zgłoś
answer Ja mam już świąteczną tapetę, ale nie z bałwankiem 12.11.10, 16:23 tylko taką: download.chip.eu/ii/107085965_0a8eee5c3c.jpg" border="0" alt="https://download.chip.eu/ii/107085965_0a8eee5c3c.jpg"> Już się nie moge doczekać! AHa, mam colę z mikołajem! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ja mam już świąteczną tapetę... a ja nie 12.11.10, 17:17 jak dla mnie to te wszystkie ozdoby powinny być wystawiane na początku grudnia a nie w listopadzie ,ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ja mam już świąteczną tapetę... a ja nie 13.11.10, 13:33 możecie uwierzyć, że jest już TYLKO 40 dni ? pamiętam jak jeszcze przedwczoraj było 74, a wczoraj 53. XD zastanawiam się już nad prezentami i powoli świątecznie ozdabiam mój pokój. : D no dobra, nie powoli, bo przed sekundą wszystko wyjęłam; jakieś figurki Mikołajów, bałwanka, świąteczne figurki M&M'sów, misia w świątecznym sweterku i pękniętej czapce.. nawet się w golf ubrałam. XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 13.11.10, 22:10 a ja zrobię to wszystko tydzień , może dwa przed świętami ; )) . ale i tak się nie mogę doczekać <3 Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. ho ho ho ho ! coraz bliżej święta ! // @nikt. 14.11.10, 14:53 do cholerci czego ja nie widziałam reklamy coca-coli ? <grrrrrrrrr> wkurzyłam się ;d @nikt. ja też chyba zacznę wystawiać świąteczne ozdoby ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: ho ho ho ho ! coraz bliżej święta ! // @nikt 15.11.10, 15:15 ile w koncu dni, bo ja juz niewiem.!?;d Odpowiedz Link Zgłoś
imthebest A ja nie czekam na święta 15.11.10, 15:32 A ja nie czekam na święta, bo już od paru ładnych lat nie czuje się tej atmosfery. Gwiazdka stała się wyjątkowo skomercjalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Laaast Christmass .<# 15.11.10, 15:31 hehe no! ja tez juz sie nie moge doczekac! juz czuje ta rodzinna,swiateczna atmosfere i padam ;p uwielbiam swieta! i w cale nie zalezy mi na prezentach najbardziej kocham chyba tą atmosfere,spiewanie kolend... no i oczywiscie spotkanie z najblizsza rodzina w domu a pozniej u babci z caaaałą, wielka rodzina (ale tego akurat zbytnio sie lubie bo tzreba male dzieciaki nianczyc ;/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Laaast Christmass .<# 15.11.10, 15:43 ja już odliczam , codziennie myśle o świetach , o tym jak będe je spędzała , jak udekoruje pokój , co komu kupie jako prezent . normalnie już nie moge wytrzymać! poprostu kocham święta ;3 . widziałam już reklame coca-coli i miałam takie ciarki , jakich nigdy nie miałam. xD ja już chce śnieg, ja już chce choinke, ja już chce kolędy i piosenki świąteczne ( chociaż już od dawna ich słucham, ale chce tak wiecie , oficjalnie xd ) pozdrowienia i wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re: Last Christmas I Gave U My Heart. < 3 ;D 15.11.10, 15:33 Mi podobnie jak tb kojarzą się święta. ;D Z reklamą coca - coli^^ Z tą muzyką w supermarketach i ozdobami świątecznymi na ulicach. ;D Z Kevinem Samym w Domu. xD Z piosenką Last Christmas, tyle, że w wykonaniu George'a Michaela. I z tym, że zawsze przed świętami mam jakąś fazę na czytanie książek z dzieciństwa. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: Laaast Christmass .<# 15.11.10, 15:40 piosenki ! <3 oczywiście u mnie pierwsze miejsce zajmuję Last christmas(w wykonaniu Wham ! zaczynam jej słuchać już na początku grudnia , drugie miejsce zajmuję All I want for christmas-Mariah Carey a trzeie miejsce pozostawiam Jingle bells rock Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Koledy 17.11.10, 15:39 ja najbardziej lube polskie koledy; cicha noc, dzisiaj w betlejem, bog sie rodzi itd. sa najpiekniejsze<3333 Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Koledy 17.11.10, 16:46 według odliczanie.swiateczne.info/, zostało już jedynie 36 dni i 7 godzin! to tylko 5 tygodni! : DD Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re:32dni.!!! ;)) 21.11.10, 13:19 Coraz więcej świątecznych reklam , coraz więcej mówi sie o świętach , prezentach itp :3 ahhh , czuje że Święta nadchodzą ! i to wielkimi krokami c ; Odpowiedz Link Zgłoś
free All i want for christmas is YOU ;D 23.11.10, 09:33 30 dni. tylko. a jak zakładałam ten wątek było chyba 60 ileś . Odpowiedz Link Zgłoś
myself Re: Laaast Christmass .<# 24.11.10, 11:37 Ja poczułam nadhodzące święta po czekoladowych Mikołajach w Lidlu na początku października.. No i oczywiście po reklamie Coca coli i kawy... Oooo i jak byłam z tatą na początku miesiąca w Obi to przywitał nas łuk ze sztucznego igliwia bombkami lapkami i innymi ozdóbkami i napis "wesołych świąt" Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Laaast Christmass .<# 24.11.10, 12:16 ja sie nie mogę doczekać!! Wolne od szkoły!!! jupi i prezenty i wog tak świątecznie i rodzinnie kocham święta!! Odpowiedz Link Zgłoś