pupa_ 14.10.10, 14:10 chciałam sb kupić tel.ale boje się ze dotykowy szybko się zepsuje ponieważ często spadł mi stary tel a słyszałam że jak dotykowy spadnie to już po nim i podobno nie nosi sie ich w kieszeni czy to prawda? (zastanawiam się nad LG GM360 bali) nie jest może najładniejszy ale opinie na necie ma bdb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaa Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:15 nie kupuj, błagam Cię. wszystko pięknie ładnie do puki nie przyjdzie pisanie sms'ów. ja pisałam dosyć dużo więc to była męka, niby się przyzwyczaiłam , szybkopisząca klawiatura.. ale jednak nie ma to jak porządny normalny telefon. nie kupuj, zdecydowanie odradzam. jest wiele świetnych telefonów. teraz mam blackberry jest cudowny, nic się nie psuje szybkie sms'y - idealny telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:16 ja mam Samsung Delphi, dotykowy. spadł mi parę razy i nawet się nie wyłączył, a w kieszeni noszę go bez przeszkód . Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:21 ja tak samo jak beemazzy ; ) ale mam go krotko ;p i jak narazie jestem zadowolona bo jest naprawde swietny i ma klawiature qwerty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 18:42 posłuchaj użytkowniczki "beezmazy " dobrze ci radę . sama taki mam świetny . mi kilka razy upadł i nic se nie stało . pisze sie na im barzo wygodnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
violcia38 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:18 mam samsunga avile od tygodnia i nie narzekam ;] upadł mi już ze 4 razy i się nie zapsuł.. na początku bałam się go nosić w kieszeni spodni bo myślałam że się ekran szybko zepsuje. no ale nic sie nie stało żadnej plamki ani nic, kompletnie. także jeżeli podoba ci się ten telefon to go sobie kup są różne opinie na temat tego jak szybko się psują czy uszkadzają - wszystko zależy od tego jak go będziesz używać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:27 mam lg ku990i. parę razy wypadł mi z kieszeni na chodnik, ale nic mu się nie stało. ale gdybym teraz miała wybierać, wzięłabym zwykły. w dotykowych klawiatura qwerty to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:23 Ja mam samsunga corby.. Idealny telefonik.. Kocham go Jest cudowny bardzooo gorąco polecam.. Poczytaj o nim opinnie i większość jest dobrych Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:31 kupuj są świetne ja mam samsung avila chyba ze 12 razy spadł i nic mu nie jest mam go 2 lata wogule telefony dotykowe mają fajne duże wyświetlacze a sms-y pisze się zajefajnie szybko i nie męczysz się z przyciskami kup dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:32 ja mam samsung delphie- całkiem niezły... Odpowiedz Link Zgłoś
amazing__ Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:36 Ja mam samsunga avillę. Przez kilka dni se podotykasz i ci się znudzi, gwarantuję. Mi spadł nie raz nawet na beton i nic się nie stało ( tlyko porysowany xd ) . W kieszeni noszę, tlyko trzeba najpierw zablokowac, bo ci się poprzyciska.. xd ja bym kupiła normalny. ciao . Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana tu!!!!! 14.10.10, 14:40 a więc LG na twoim miejscu bym nie wybierała... koleżanka miała spadł jej z parapetu i nic sie nie stało ale jak spadł jej z takiego niskiego fotelu ekran pękł ... ;/ Sama mam dotykowy Samsung Avilla GPS spadł mi nie raz na beton czy też na płytki i to ekranem! ale działa i nic mu nie jest Ciesze sie że go kupiłam aaa... tak w ogóle podobno LG się psuja szybko ... pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 @zapomniana 14.10.10, 18:47 oj uwierz mi LG są dobre . mam LGGD330 i jechałam z bratem na skuterze ( dosyc szybko ) wypadł mi i działa ! lekko poobijany ale tak to nic ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: tu!!!!! 14.10.10, 18:50 ja mam dotykowy i to nie prawda że się szybko psuja! widomo ze jak ktoś nie dba to normalka, aha i ja nosze w kieszonkach od spodni i nic się z nim nie dzieje. ogółem mam go od grudnia i jestem zadowolona. spadł mi kilka razy ale zupełnie nieumyślnie, z łóżka, jak się podczas snu przewracałam z boku na bok. nic się z nim nie stało mimo, ze nie ma naklejki na ekran. w sumie miał ale po kilku miesiącach mi się odklejiła. moja koleżanka ma taki telefon jak na zdjęciu i jest super. moze trochę trudny w obsłudze ale ogółem OK. Odpowiedz Link Zgłoś
guma144 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 18:49 Telefony dotykowe LG nie są za dobre Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 18:54 ja mam dotykowy. i noszę go normalnie w kieszeni .. i to nieprawda , ze jak ci spadnie to się od razu psuje o.O kto ci takie głupoty nagadał ? Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 19:39 nie kupuj lg. moja przyjaciółka miała lg i po paru dniach jej się zepsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 20:03 To że nie nosi się ich w kieszeni to bzdura spokojnie możesz go nosić gdzie tylko chcesz . ale co do tego że telefony dotykowe szybko się psują ponieważ gdy spadną na podłogę bądź ziemię to po nich - miałam telefon dotykowy LG Cookie KP501 i spadał mi wielokrotnie na panele i kafelki - nic mu nie było ale kiedy pewien ktoś rzucił nim o podłogę ekran mi się wylał . lepiej z nimi uważać ;] . Odpowiedz Link Zgłoś