Dodaj do ulubionych

telefony dotykowe.

14.10.10, 14:10
chciałam sb kupić tel.ale boje się ze dotykowy szybko się zepsuje ponieważ
często spadł mi stary tel a słyszałam że jak dotykowy spadnie to już po nim
i podobno nie nosi sie ich w kieszeni
czy to prawda?
(zastanawiam się nad LG GM360 bali)

https://www.telix.pl/images/gal/2189/lg_gm360-test.jpg
nie jest może najładniejszy ale opinie na necie ma bdb.
Obserwuj wątek
    • niebieskaa Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:15
      nie kupuj, błagam Cię. wszystko pięknie ładnie do puki nie przyjdzie pisanie sms'ów. ja pisałam dosyć dużo więc to była męka, niby się przyzwyczaiłam , szybkopisząca klawiatura.. ale jednak nie ma to jak porządny normalny telefon. nie kupuj, zdecydowanie odradzam. jest wiele świetnych telefonów. teraz mam blackberry jest cudowny, nic się nie psuje szybkie sms'y - idealny telefon.
    • beemazzy Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:16
      ja mam Samsung Delphi, dotykowy. spadł mi parę razy i nawet się nie wyłączył, a w
      kieszeni noszę go bez przeszkód smile.
      • lisaxx Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:21
        ja tak samo jak beemazzy ; ) ale mam go krotko ;p i jak narazie jestem zadowolona bo jest naprawde swietny i ma klawiature qwerty ;d
      • sims Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 18:42
        posłuchaj użytkowniczki "beezmazy " dobrze ci radę . sama taki mam wink świetny . mi kilka razy upadł i nic se nie stało . pisze sie na im barzo wygodnie ; )
    • violcia38 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:18
      mam samsunga avile od tygodnia i nie narzekam ;] upadł mi już ze 4 razy i się nie
      zapsuł.. na początku bałam się go nosić w kieszeni spodni bo myślałam że się ekran szybko
      zepsuje. no ale nic sie nie stało żadnej plamki ani nic, kompletnie. także jeżeli podoba ci się ten
      telefon to go sobie kup smile są różne opinie na temat tego jak szybko się psują czy uszkadzają -
      wszystko zależy od tego jak go będziesz używać.
      pozdrawiam smile
    • gwiazdka_14 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:21
      Straszne szajsy podobno .. uncertain
      • roxy11 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:27
        mam lg ku990i. parę razy wypadł mi z kieszeni na chodnik, ale nic mu się nie stało.
        ale gdybym teraz miała wybierać, wzięłabym zwykły.

w dotykowych klawiatura qwerty to porażka.
    • riki1246 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:23
      Ja mam samsunga corby..
      Idealny telefonik..
      Kocham go smilesmile
      Jest cudowny bardzooo gorąco polecam..
      Poczytaj o nim opinnie i większość jest dobrych
    • savannah95 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:31
      kupuj są świetne ja mam samsung avila chyba ze 12 razy spadł i nic mu nie jest
      mam go 2 lata wogule telefony dotykowe mają fajne duże wyświetlacze a sms-y
      pisze się zajefajnie szybko i nie męczysz się z przyciskamismile kup dziewczyno!
    • super_star Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:32
      ja mam samsung delphie- całkiem niezły...
    • amazing__ Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 14:36
      Ja mam samsunga avillę. Przez kilka dni se podotykasz i ci się znudzi, gwarantuję. Mi spadł nie raz nawet na beton i nic się nie stało ( tlyko porysowany xd ) . W kieszeni noszę, tlyko trzeba najpierw zablokowac, bo ci się poprzyciska.. xd ja bym kupiła normalny. ciao .
    • zapomniana tu!!!!! 14.10.10, 14:40
      a więc LG na twoim miejscu bym nie wybierała... koleżanka miała spadł jej z parapetu i nic sie
      nie stało ale jak spadł jej z takiego niskiego fotelu ekran pękł ... ;/ Sama mam dotykowy
      Samsung Avilla GPS big_grin spadł mi nie raz na beton czy też na płytki i to ekranem! ale działa i nic
      mu nie jest big_grin Ciesze sie że go kupiłam

aaa... tak w ogóle podobno LG się psuja szybko ... smile
      pozdrawiam ! kiss
      • truskaweczka1 @zapomniana 14.10.10, 18:47
        oj uwierz mi LG są dobre . mam LGGD330 i jechałam z bratem na skuterze ( dosyc
        szybko ) wypadł mi i działa !
        lekko poobijany ale tak to nic ;DD
      • pudel Re: tu!!!!! 14.10.10, 18:50
        ja mam dotykowy i to nie prawda że się szybko psuja! widomo ze jak ktoś nie dba to normalka, aha i ja nosze w kieszonkach od spodni i nic się z nim nie dzieje. ogółem mam go od grudnia i jestem zadowolona. spadł mi kilka razy ale zupełnie nieumyślnie, z łóżka, jak się podczas snu przewracałam z boku na bok. nic się z nim nie stało mimo, ze nie ma naklejki na ekran. w sumie miał ale po kilku miesiącach mi się odklejiła. moja koleżanka ma taki telefon jak na zdjęciu i jest super. moze trochę trudny w obsłudze ale ogółem OK.
    • guma144 Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 18:49
      Telefony dotykowe LG nie są za dobre wink
    • negeilf_ Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 18:54
      ja mam dotykowy. i noszę go normalnie w kieszeni .. i to nieprawda , ze jak
      ci spadnie to się od razu psuje o.O kto ci takie głupoty nagadał ?
    • andzias Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 19:39
      nie kupuj lg. moja przyjaciółka miała lg i po paru dniach jej się zepsuł.
    • temptation Re: telefony dotykowe. 14.10.10, 20:03
      To że nie nosi się ich w kieszeni to bzdura wink spokojnie możesz go nosić gdzie
      tylko chcesz smile . ale co do tego że telefony dotykowe szybko się psują ponieważ
      gdy spadną na podłogę bądź ziemię to po nich - miałam telefon dotykowy LG Cookie
      KP501 i spadał mi wielokrotnie na panele i kafelki - nic mu nie było wink ale
      kiedy pewien ktoś rzucił nim o podłogę ekran mi się wylał . lepiej z nimi
      uważać ;] .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka