Opisujcie tu swoje rodziny w the sims 3
Moja...
Rodzina Black
Składała się z czterech osób.
Rodzice i dwójka dzieci. Sandra jest panią domu, niestety nie ma dobrej opinii w mieście.
Już od wprowadzenia na zakupach zaczepiła mieszkankę miasta. Jack to jej mąż i policjant.
Jego największym marzeniem było kiedyś zostać sportowcem. Jednak zosał
policeman'em

Brian i Sabina to bliźniaki. Brian to typowy sportowiec. Mimo, że mieszka w nowoczesnym
domu chodzi z biedną dziewczyną. Sabina z kolei nigdy nie zgodziłaby się na biedną osobę
za parę. Jest modnisią, pinkową dziewczyną, ma złe stosunki z mamą. W życiu miała
dwóch chłopaków. Pierwszy był przystojny i bogaty, ale bardzo niechlujny. I nie chciał się
całować xD
Ale czuje, ze drugi ją rozumie...ale ten nie jest bogaty!
Cała rodzina mieszka w dużym i nowoczesnym domu. I każdy korzysta ile wlezie xD
Np. Sandra majstruje w kuchni, Brian korzysta z basenu i bieżni, a Sabrina codziennie
tańczy słuchając osobistego sprzętu do muzyki...
Ale Jack myśli tylko o pracy, wkółko czyta i siedzi w ogrodzie...
Relacje rodziny sa niestety bardzo złe...
Sandra zaczeła zdradzać Jacka z ich sąsiadem, który ma (!!!) dziewczyne!!!
Wcześniej zaszła ze swoim mężem w ciąże i urodziła dziecko...
Teraz jest w ciąży z sąsiadem. Na początku łatwo maskopwała ciąże przed mężem. Ale z
czasem musiała nosić luźny dres, bo inne ciuchy były za obcisłe. Jack się dziwił. A potem,
gdy u Sandry był widoczni brzuch. Wyprowadził się z ich nowym dzieckiem do małego
domku za miastem...
Sandra urodziła bliżniaczki. I popadła w straszną depresję. Tak starszą, że oświadczyła się
dziewczynie(!!!)...
Jej dzieci ją znienawidziły. Planują uciec z bliżniaczkami z domu, bo nie chca matki lezbijki.
Sandra żałuje tego co zrobiła...chce zerwać z dziewczyną dla dzieci i zadbać o siebie, bo
ostatnio zaniedbała się. Wkółko chodzi w bieliźnie, nie sprząta, a do dzieci wzywa opiekuna.
Sabrina i Brian jak wcześniej pisałam chcą uciec do domu. Szukają domu odpowiedniego
dla siebie i dzieci, poczekają do swoich urodzin i wyprowadzą się.
Naprawde tak urządziłam simów

Chce mieć oryginalną historię i tyle...
A wasi simowie jacy są?
Opiszcie rodziny
Jak było to koszyczek ;-D