Dodaj do ulubionych

slodycze - mój horror;*

26.10.10, 22:14
kiedys było tak że nie mogłam przezyc dnia bez słodyczy później było znowu dobrze a
teraz znowu to samo.....codziennie jem jakiegos batona albo ciastka;-( Nielubie chipsów ani
pepsi (ewentualnie w kinie ale najmniejszą)Macie może jakis pomysł żeby sie
powstrzymac...Bo samo powstrzymywanie sie nic nie da bo nie dam rady niestety;-(
P.S. Bez idiotycznych komentarzy
i sorki jak juz było ale ja nie widziałam.....
Obserwuj wątek
    • linda Re: slodycze - mój horror;* 26.10.10, 22:22
      tylko silna wola smile. powiedziała ta co sama non stop wrzera słodyczę ! xD ja też mam tego dosyć......ostatnio co dzień kupuję lody pakowane i zjadam w ok 25 min samaa angry a o batonikach , czekoladach już lepiej nie wspominać .
      • good_enough Re: slodycze - mój horror;* 26.10.10, 22:27
        Ja codziennie jem jakiegoś batonika, albo dwa. Inaczej to lepiej do mnie nie
        podchodzić big_grin Mam ten sam problem i też nie umiem sobie poradzić ;/
    • katsuumi_17 Re: slodycze - mój horror;* 26.10.10, 22:25
      Weź limonkową gumę orbit w listkach, jest przepyszna i długo trzyma smak.
    • alexis69 Re: slodycze - mój horror;* 26.10.10, 22:30
      Znam ten słodki ból big_grin
      • vivienne. Re: slodycze - mój horror;* 26.10.10, 22:33
        kiedyś jadłam słodycze na potęgę. teraz jest lepiej. zamieniłam je na różne
        wafle ryżowe, bakalie itp. (:
        spróbuj, np. migdały to czysta pychota ^.^
    • coloringme Re: slodycze - mój horror;* 27.10.10, 12:24
      Ja zawsze jak chce mi się coś słodkiego to zamieniam to czymś zdrowszym (: np. piję dużo wody, ale jem jakieś owoce (szczególnie winogron ; D) żuję też gumę, albo skubię słonecznik (: spróbuj coś z tego!!

CM ; *
    • temptation Re: slodycze - mój horror;* 28.10.10, 17:01
      Wiem , znam to ;d . kiedyś też tak miałam ale od kąd się odchudzam wgl. nie jem
      słodyczy , ograniczam się do jakiegoś jednego - dwóch posiłków dziennie ^^ ,
      obecnie jem same kiśle i serki homogenizowane bo mam problem z zębem . ; )
      .rozwiązaniem twojego ''problemu'' jest to że możesz sobie jeść serki
      które są mało kaloryczne , takie homogenizowane waniliowe mają tylko 0.3 g
      tłuszczu ; ) , a są słodkie ! to samo tyczy się kiśli - mają 0 g tłuszczu ;] .
      i problem rozwiązany big_grin .
    • miastowa. Re: slodycze - mój horror;* 29.10.10, 21:08
      znam to, ale ostatnio często żuje orbit , a słodycze zamieniłam na wafle
      ryżowe,jest trochę lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka