Dodaj do ulubionych

Internetowa historia

29.10.10, 16:16
Jeśli usnęłam historię przeglądania czyli ctrl+H, te strony są zapisane
jeszcze gdzieś indziej ? Czy wystarczy tylko usnąć historię ?
Obserwuj wątek
    • pola16 z tego co wiem to nie,a na co weszłaś ;d? 29.10.10, 16:39
      • wikuuusss Re: z tego co wiem to nie,a na co weszłaś ;d? 29.10.10, 17:04
        jakaś aluzja ? nie no, ogólnie z ciekawości bo nie lubię gdy jakaś osoba ma
        dostęp do stron na które wchodziłam.
        • zaczarowanaaaa C; 29.10.10, 17:10
          Tak, wystarczy tylko kliknąć 'usuń'.
          Paola a ty jaka ciekawska. ;]
          • kacia_6514 Re: C; 29.10.10, 17:16
            mhm
            • katsuumi_17 Re: C; 29.10.10, 17:42
              Są programy, które odzyskują historię, ale jak ich nie masz, to chyba nie ma
              nigdzie zapisanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się


Nakarm Pajacyka