Dodaj do ulubionych

Natchnienie ;D

01.11.10, 20:33
Szukam natchnienia ;D
pomożecie ? liczę na was : - *

a więc, remontuję pokój, kompletnie nie wiem na jakie kolory go pomalować,
nie wiem jakie meble kupić.

A więc do was :
Jakie macie kolory pokoju, jakie macie meble,
jakie macie dodatki, czy na ścianach macie Jakieś obrazy,
a może fototapetę ;> ? zastanawiam sie nad foto - tapetą,
ale też na nią nie mam pomysłu sad

nadzieja w was < 3
ps . fotki mile widziane kiss
Obserwuj wątek
    • carino Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 20:38
      www.urzadzamy.pl/zdjecia/pokoj_mlodziezowy_5.jpg
      podoba mi się to zestawienie kolorów,
      macie coś podobnego ?;d
      • jb...xddd Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:11
        ja mam fiolet + beż . ładnie wygląda : D a beż taki jaasny , w sensie ściany ciemno fioletowe,
        beżowa kanapa i na to fioletowe poduszki . meblee są też fioletoo - beżowe, ale jak kto woli wink
    • elf97 Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 20:44
      ostatnio miałam ten sam problem ; /
      tapeta , fototapeta , kolor , meble itd.....
      ciężki problem ; d

ja zdecydowałam się na nowoczesny wystrój . meble z black&red&white
      i to tak samo jak moje ściany , dwie czarne , dwie czerwone . skosy i sufit białe + bardzo
      jasna podłoga. nie myśl sb że ja jakaś emo czy coś . po prostu mi się podoba.
      i wgl. nie wygląda jak emo ; d
      zdecydowałam się na to bo nie lubię tych całych różów itd.
      więc moim zdaniem wyszło wyszło super <3

nie wiem. może dodatki ( może tapeta ? ) związana z czymś co lubisz ?
      napisz to moze podpowiem xd
      • elf97 Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 20:44
        te meble są super wgl . na tym obrazku ; d
        i kolory też okey . mi się podoba. ale ja mam coś innego , już napisałam . wyżej c:
      • carino Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 20:50
        elf97 napisał(a):

> ostatnio miałam ten sam problem ; /
        > tapeta , fototapeta , kolor , meble itd.....
        > ciężki problem ; d
        >
        > ja zdecydowałam się na nowoczesny wystrój . meble z black&red&white
        > i to tak samo jak moje ściany , dwie czarne , dwie czerwone . skosy i sufit bia
        > łe + bardzo
        > jasna podłoga. nie myśl sb że ja jakaś emo czy coś . po prostu mi się podoba.
        > i wgl. nie wygląda jak emo ; d
        > zdecydowałam się na to bo nie lubię tych całych różów itd.
        > więc moim zdaniem wyszło wyszło super <3
        >
        >
        > nie wiem. może dodatki ( może tapeta ? ) związana z czymś co lubisz ?
        > napisz to moze podpowiem xd

dzięki : *
        to tak , kocham fotografować , kocham podróże.
        Słucham rocka , ale nie chcę wiązać z nim pokoju,
        moj ulubiony kolor, napewno niebieski, podoba mi sie
        tez zestawienie limonkowego i błekitnego . ;>
        • bieberkax33 ! 01.11.10, 21:12
          Ja mam jak na razie pomarańczowy z wzorkami ;p dodatki sa w stylu 'afrykanskim',
          wiesz obrazy, pudelka z drewna, wazon w panterke i koc itp. meble mam jasne.
          ale planuje przemalowac pokoj na fioletowy z fioletowo-czarna tapeta (taka w
          stylu 'retro')
          do tego jakies zaslonki, i dziewczece dodatki ;p
    • honeey Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 20:54
      fajny ten pokój sama bym taki chciała wink ja obecnie mam fioletowo jasne ściany
      jasne meble i biały obraz Merlin Monroe na ścianie smile chciałabym fototapetę ale
      narazie się na to nie zapowiada crying
      • demus_selenka Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:00
        Ja mam wrzosowy pokój i teraz mam problem z meblami. Pewnie kupię takie białe z Ikei.
        Albo takie jesion satyna. Pomysłów mam miliony. Ki masz kstałt pokoju to coś fajnego ci
        wymyślę.
        • carino Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:15
          img100.imageshack.us/img100/7589/zimmer.png

to Jest kształt ;d

help , kochane <3
    • olckaa Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 20:56
      Ja mam 1 jasno fioletową ścianę ,2 ciemno fioletowe a na dużej mam fototapete nowego yorku big_grin
      • alisou Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:04
        mam zielone ściany, włochaty dywan, czarno-biały plakat Nowego Yorku, na półkach książki,
        figurki... ale nie przepadam za swoim pokojem. najbardziej podobaja mi się takie, gdzie jst
        przejrzyście. na półkach są płyty i trochę książek. na ścianach w stonowanych kolorach
        czarno-białe fotografie. a większość pierdół i pierdółek pochowanych w pudełkach, które
        ozdabiają wyższe partie półek. <:
    • lizzunia Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:07
      ja mam wrzosowy mebla jasna olcha i takie tam ale mam zamiar rzemalowac na granatowy ;D
    • miastowa. Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:19
      pomożemy ;*

- ciemny fiolet , nazywał się lato jagodowe , ale wyszedł trochę jaśniejszy. ale
      tylko trochę.
      - meble , białe z sklepu IKEA . LUBIĘ skandynawski styl.
      - dodatki, hmmm trochę tego jest za dużo żeby opisać , nie chcę mi się , powiem
      ci tylko że mam np cudne lustro też z ikea
      - na ścianach mam plakaty
      mój pokój jest zaje serce
    • slonia122 Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:20
      zielone ściany, nad łóżkiem pomalowane brazowe kwiatki,meble z black, red white, brazowo-
      białe pudełka z ikei , na miałam brzydki materac do łóżka wiec kupiłam koc w podobne wzory
      i go obwinełam w ten koc , trzy poduszki (2brazowe ,1 białą w black,red white)i takie inne
      pierdoły. tongue_out
    • papikoka8 Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:21
      białe ściany, pod oknem na małej ściance fototapeta z cukierków kupiona na necie . ; ))
      oczywiście popisaną sciane, odpały znajomych którzy nocowali. . .
      meble ciemne, z metalowym wykończeniem, tablika korkowa .
      3 plakaty 30stm na łóżkiem . ; )
      łóżko na metalowych nogach ale brzydkie . ; p
      i panele .
    • lovejustin__ Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:28
      sufit jest biały. dwie ściany + ścianki koło okien są koloru kakao. reszta jest pomalowana
      farbą kawa z mlekiem. na jednej ze ścian mam namalowane małe drzewko. na drugiej,
      obok biurka tablicę korkową. fototapeta jest świetna, moja znajoma ma.
    • beemazzy Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:29
      Ja mam dwie dłuższe ściany takim bardzo ciemnym różem, dwie krótkie intensywną zielenią.
      Meble takie rude drewno xD. Nad łóżkiem mam dwa zdjęcia (fotografuję) kwiatów, jedno w
      różowej ramce, drugie w zielonej, a na ścianie naprzeciwko pięć małych antyram - trzy to
      moja przyjaciółka, dwa to ja i moja przyjaciółka ;P.
    • urszulka2691 Re: Natchnienie ;D 01.11.10, 21:35
      ja mam fioletowy pokójserce
      Meble mam takie brązowe nie za ciemne nie za jasne i mam tak:dużą szafe, toaletke,
      biórko, 6 większych półek zamykanych, 3 jeszcze wieksze półki zamykane, 4 półki
      odkryte, i taka jedna wielka szufledeserce
      Na ścianie mam 3 obrazy: pierwszy z koniami bo kocham jazde konnąserce drugi mam
      taki mikrofon na białym tle i z kluczami wiolinowymiserce a trzeci mam z takim kotkiem
      zdjęcie jest całe szareserce
    • nora. Re: Natchnienie ;D 02.11.10, 19:05
      Ja mam 2 ściany fioletowe i 2 w kolorze kawy z mlekiem i wygląda to zajebiście
      ;D jest tak : fioletowa ściana i od niej fioletowa i tamte kremowe też obok
      siebie. Ale to dziwnie brzmi ;D haha. Meble mam z black red white - indiana. Mam
      na ścianie rysunki i plakaty, zdjęcia też. Najlepsze jest to , że mam teraz 2
      różne firanki bo moje są w praniu ; D
    • temptation Re: Natchnienie ;D 03.11.10, 14:59
      Ja bym Ci proponowała pomalować pokój na zielono ;D . ostatnio bardzo podoba mi
      się ten kolor ściany big_grin , gdybym mogła mieć farbę była by to właśnie tego
      koloru ; ) , ale mam gładką tapetę i jest zielona a do tego fototapeta w
      tulipany wink . podoba mi się ^^
      • demus_selenka Re: Natchnienie ;D 03.11.10, 19:31
        Więc tak możesz pomalować pokój na taki soczyście zielony, kupić czane meble(koniecznie
        z kwadratowymi półkami o jednym boku na ok. 30 cm, kup ich dużo i ułóż je jakoś
        ciekawie) do tego czarno-białe obrazki(zdjęcia znajomych, rodziy zwierzaków, itp.) pościel
        zielona w rązowe zrozry i do tego beżowe firanki i zasłony podobne do pościeli.A lampa
        może być taka biała z plastikowych płatów. Jak ci to nie pasuje mogę jeszcze myśleć o
        czymś innym.big_grinbig_grinbig_grin
        • demus_selenka Re: Natchnienie ;D 03.11.10, 19:32
          demus_selenka napisał(a):

> Więc tak możesz pomalować pokój na taki soczyście zielony, kupić czane meble(ko
          > niecznie
          > z kwadratowymi półkami o jednym boku na ok. 30 cm, kup ich dużo i ułóż je jako
          > ś
          > ciekawie) do tego czarno-białe obrazki(zdjęcia znajomych, rodziy zwierzaków, it
          > p.) pościel
          > zielona w rązowe zrozry i do tego beżowe firanki i zasłony podobne do pościeli.
          > A lampa
          > może być taka biała z plastikowych płatów. Jak ci to nie pasuje mogę jeszcze my
          > śleć o
          > czymś innym.big_grinbig_grinbig_grin
          Acha i jescze jedno łóżko najlepiej takie wielkie postaw w tej wnęce dużej po środku.
    • carino Re: Natchnienie ;D 03.11.10, 20:25
      Yeaa, dużo pomysłów ;>
      dzieki , <3333
      • carino ktoś jeszcze? ; ))))))) 06.11.10, 22:52
    • gabi_989 Re: Natchnienie ;D 03.11.10, 20:29
      No to tak : mój pokój jest koloru niebieskiego. Posiada jeden obraz : z Komunii oraz wiele wiele
      plakatów smile meble jak meble: biurko a na nim komputer i książki, łóżko stół i mały stolik na
      którym jest akwarium i obok klatka z królikiem smile tak wygląda mój pokój...smile heh
    • by_moonlight Re: Natchnienie ;D 06.11.10, 23:16
      Widziałam gdzieś pokój, w którym jedna ściana ma inny kolor niż reszta. Np. ściany białe czy
      tam beżowe, a jedna na ciemny fiolet czy inny ciemny kolor. Nawet fajnie to wygląda, tylko
      trzeba odpowiednio dobrać całą resztę.
      U mnie w pokoju królują plakaty. xD Obrazów niewiele.
    • carino Re: Natchnienie ;D 12.11.10, 20:32
      Dalej dalej ;*
    • blackout_ lol.. :d 12.11.10, 20:39
      no więc: teraz mam niebieskie ściany, czarne meble, brązową kanape, i stare skórzane fotele...
      Niedługo będę miała remont.. zastanawiam się nad jakąś kremową tapetą, jasne meble, tapczan i wieeelki fotel!
    • malinka.. ;D 12.11.10, 20:52
      Ja nie długo się przeprowadzam do innego domu, ale tam mam ściany tak:
      2-na mocny róż, a 2- na taki delikatny < ściany sa na przeciwko siebie>
      Na ścianach mam 2 obrazy i zegar.
      A w pokoju mam tylko biurko i toaletke, ponieważ mam garderobę na ubrania.
      Mam nadzieje, że pomogłam wink
      Mi sie mój pokój podoba, bo jest taki naturalny ; D
    • super_star Re: Natchnienie ;D 12.11.10, 20:53
      Mój pokój w domu ma 2 ściany czerwone i 2 pomarańczowe (podoba mi się, bo jest energetyzujące i takie radosne)
      mój pokój u babci będzie mieć dwie ściany ciemnoróżówe i dwie tak jakby fioletowe wink
      a mój stary pokój miał niebieskie ściany w żółte trójkąty
    • mazakhousaxd tu. ; d 12.11.10, 21:06
      a ja mam pokój z dwoma ścianami ciemno niebieskimi a dwoma jasno niebieskimi i wyglądają świetnie ; D dużo osób twierdzi że niebieski to taki zimny kolor.. wcale nie, wygląda w pokoju bardzo fajnie. mam obraz z twarzą jakieś dziewczyny bardzo kolorowy jest, oprócz tego pełno antyram z zdjęciami przyjaciół itp. fajnie jeszcze na ścianie wyglądają np. kwiatki odrysowane od szablonu coś takiego : www.szabloneria.pl/k5,szablony-malarskie-fauna.html i to by było tyle z mojej strony. ;d
    • gazowa Re: Natchnienie ;D 12.11.10, 21:17
      mi się podoba motyw afrykański . oczywiście jeśli czujesz się dobrze w tych klimatach, wtedy radzę:
      jedną lub 2 ściany pomalować na wyrazisty pomarańcz, pozostałe na beż lub jasny żółty. Meble kup wtedy z ciemnego drewna. Nad łóżkiem jeśli masz wolną ścianę powieś jakiś obraz, na którym jest przedstawiona np. plaża, lub jeśli masz kogoś kto ma talent malarski poproś zeby ci namalował na jednej ze ścian palmę i kokosy. Kup dużo takich rzeźbionych drewnianych figurek, np. jakiś murzyn grający na bębnie, takie rzeczy można za grosze kupić na giełdzie. Na środku pokoju połóż mały zielony dywanik z takiego włosia jakby to była trawa ... nie umiem tego wyjaśnić .. Mam nadzieje, że pomogłam .smirk
    • washington Re: Natchnienie ;D 12.11.10, 21:19
      Pewnie Cię nie zainteresuje mój pokój, bo raczej nie ten styl smile
    • jane_ Re: Natchnienie ;D 12.11.10, 21:19
      ostatnio miałam zmianę mebli, oczywiście nie wyszło tak jak chciałam bo u nas w kraju nie ma nawet takich rzeczy.

kolorki ścian: wanilia i niebieski.
      panele mam jasne, na panelach: niebieski, włochaty dywan i malutki patchworkowy dywanik, bo lubię i nie mogę się zdecydować na jedno.
      szafa wnękowa, jedna długa komoda z szufladami, jeden wysoki regał, i dwie półki wiszące, w kolorze venge.
      w moim pokoju nie ma biurka, mam za to mały stolik i dwie pufy, pomarańczowe.
      mam białe, proste firanki do ziemi a na karniszu zaplątany jest niebieski tiul. dodatkowo od dzisiaj wiszą tam czerwone lampki, które tworzą klimat. <3
      śpię na składanej kanapie z ikei.
      nad nią -
      https://wd4.photoblog.pl/np2/201011/C7/79710623.jpg

i gdyby nie to mój pokój totalnie spisałabym na straty. mimo wszystko, ma klimat. <3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka