bella22 09.11.10, 16:49 ja jestem w drugiej ale chciałbym wiedzieć czy jest wam smutno że rozdzielacie się z klasą ja już o tym myśle nie chce żeby się wszystko zmieniło najlepiej to by by było jak byśmy do konca studiów byli razem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rock_i_rock Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:51 Łatwiej mi będzie niż w 6 klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 16:59 j mam taką opcje. mogę z nimi zostać do studiów , ale po co ? wszystko przede mną ! poznam nowych , może i lepszych ludzi......choć mam nadzieję , że prędzej zastanie mnie koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:05 też o tym często myślę i jest mi z tego powodu smutno, no ale niestety NIC NIE TRWA WIECZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:08 Nie, nie jestem smutna. W mojej klasie są prawie same plastiki. Cieszę się, że idę do liceum. Mam dość tej prawicowej szkoły, której nic nie można (makijaż i te rzeczy). Dzisiaj dowiedziałam się, że nie moźna przychodzić do szkoły w rozpuszczonych włosach, a już tym bardziej mieć grzywki. O.o. Odpowiedz Link Zgłoś
american_dream Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:06 to tak samo, jak w szóstej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:07 powiem tak, smutno mi opuszczać znajomych niekoniecznie z mojej klasy. z 2 klas, z innych 3. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:18 strasznie.. poznałam wielu ludzi których pokochałam... bez nich nie byłambym taka jaka jesteem..;> bardzo wiele nauczyłam się w gimnazjum i bardzo dużo przeżyłam.. To smutneee.. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowakrolowa ajj 09.11.10, 17:19 Mam nadzieje, że nie będę beczeć tak jak na koniec 6 klasy (aż ze mnie ciekło) xD Oj chyba całą klasę wyściskałam i wycałowałam, no oczywiście chłopaków dłużej. I pamiętam jak mnie pocieszali heh ;/ A co do teraz to to chyba tęsknić będę za naszą kl ale i nie tylko... oczywiście nie zawsze było super... aale.. * Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 09.11.10, 17:19 z klasą nie zawsze jest tak różowo. już taka kolej rzeczy, że po zaaklimatyzowaniu się w klasie musisz pędzić do nowej szkoły, poznawać nowych ludzi. nie masz czym się przejmować, jestem w 3 gimnazjum i miewam dni, w których, aż się modlę o czerwiec - koniec roku, bo z klasą można się dobrze bawić, ale gdy zaczyna ci przeszkadzać ciągłe darcie na lekcji to zwyczajnie wymiękasz. wiem, że bredzę, ale ja to tak postrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:24 rozstania dobrze robią ludziom. po latach będziecie się mogli spotkać i sobie opowiadać co się dzieje i wgle. a im dłużej będziecie razem to czasami mogą się między wami nawiązać jakieś kłótnie i zapewne złapałabyś się na myśli: 'Szkoda, że nas po gimnazjum nie rozdzielili'. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:25 troche smutno. jak zawsze. ale nie martwie się. no bo, z fajnymi osobami będę utrzymywać kontakt i spotykać się ale w końcu nie będę musiała oglądać mordy takiego jednego chłopaka z mojej kl którego nienawidze. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:35 a co ja mam powiedzieć ?, ja jestem w 6 klasie i spędziłam z moją klasą 6 lat i bd musiała sie z nimi rozstać, zwłaszcza że nikt z mojej klasy nie idzie do tego samego gimnazjum co ja ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 17:45 właściwie to nie, ale czasami rzucają mi się w oczy rzeczy, których nikt inny nie byłby w stanie zrobić, tylko ludzie z mojej klasy i chyba tego mi jest trochę żal. Odpowiedz Link Zgłoś
bull_ Ja wręcz 09.11.10, 17:51 jesli chodzi o dziewczyny to nie mogę się doczekać -,- szczeniackie i fałszywe oprócz 4 normalnych ;> które są bardzo ok ale z nimi to się spotykam tak o, więc dla mnie to bez różnicy. A do chłopaków o dziwi się przywiązałam jak cholera sa świetni, łacha mamy na każdej lekcji wgl. najlepsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 znaczy, .. ja niby 09.11.10, 18:11 uwielbiam swoją klasę w ogóle ludzi z mojej szkoły. Ale czesci z nich mam na prawde dosyć! ;| Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 18:35 Nie, w ogóle. Cieszę się, że przestanę być zmuszona na towarzystwo niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:25 Na pewno będę tęsknić za odpałami mojej klasy, ale kilku osób mam już serdecznie dosyć i momentami mam ochotę iść do liceum już za miesiąc. Ale gdy tak myślę o nowej szkole, to mam ciary. Nie wiem, jaka będzie moja klasa i czy znajdę jakąś kumpele. Trochę się boje, ale pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:27 Ja na bank będę tęsknić, i mam sobie za złe, że dopiero niedawno zrozumiałam jaką mam wspaniałą klasę =.= Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:27 no będzie smutno, ale ja już np chcę opuścić moją szkołę xd Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:29 hm... z jednej strony mam sentyment to mojej klasy, bo przecież znamy się od zerówki. ale w sumie to chętnie się stąd wyrwę Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 ja juz tesknię 09.11.10, 20:30 ja jestem z moją klasą zżyta od przedszkola jak pomyśle że sie rozstaniemy to aż mi sie wyć chce Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 09.11.10, 20:32 A ja wręcz nie mogę się doczekać, żeby odeść od tej powalonej klasy i szkoły. Będę tęsknić jedynie za osobami ważnymi dla mnie, a reszta ... odejdzie w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
iamyourlove Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:43 No więc tak .... ja jestem w 3 kl. i szczerze mówiąc moja klasa jest nie zgrana, każdy gada na każdego. Wszyscy pokolei się kłócą obrażają. No ale cóż. Nawet ludzie mnie tak wkurzają, że modle się aby już był czerwiec i żeby nie oglądać już tych pysków. Ale w głębi duszy wiem że bedzie mi tych głupków brakować nie ważne jacy oni są ale jestesmy klasą i czasem jest fajnie. Cóż rozstania i pożegnania są ciężkie. Ale pomyśl to dopiero początek. W życiu dorosłym bedzie jeszcze ciężej. Nie raz bedzie ci czegoś brakować, nie raz bedziesz musiała z kimś sie rozstać. Nie raz bedziesz płakać. Przejdzie ci, a za kilka lat na spotkaniu klasowym bedziesz sie z tego śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl ...................... 09.11.10, 20:50 Co prawda nie jestem z 3 kl tylko 1 lo i strasznie tęsknię za moją starą szkołą Odpowiedz Link Zgłoś
petka Ja się cieszę, że odchodzę z gim za pare miesięcy. 09.11.10, 20:49 Co prawda, będę tęskniła za niektórymi osobami, ale gimnazjum mnie już męczy. Chciałabym zacząc wszystko od nowa, z czystym kontem, aczkolwiek mam piękne wspomnienia, które zostaną na zawsze. Troszkę będzie smutno Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Do klas III gimnazjum.... 09.11.10, 20:59 jestem właśnie w III gimnazjalnej. Moje gimnazjum jest połączone z liceum, spora część osób z obecnej klasy zostaje w tej szkole, tak jak i ja, więc w sumie z częścią będę się widywać i prawdopodobnie pójdziemy do klasy o tym samym profilu C: Trochę smutno, że z obecną się rozstanę kompletnie, ale co jakiś czas warto zmienić otoczenie, bo ciągle te same twarze ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. no. 10.11.10, 14:33 przykro mi , dopiero będzie. kocham ich , wszystkich <3 jeden , lepszy od drugiego. będe tęsknić , na pewno, bo przeżyłam z nimi zajebiste 3 lata. na razie , jednak ciesze się jeszcze ich obecnością : ) Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Do klas III gimnazjum.... 10.11.10, 14:40 ja chodzę do 3 gimnazjum i już robi mi się przykro jak będę musiała się pożegnać z moją zajebistą klasą. kocham ich. na razie nie myślę o tym rozstaniu, staram się skupiać na tym, ze jeszcze ich mam i to jest na razie najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś