olgus33 10.11.10, 18:32 Tak jak w pytaniu tylko napiszczie dlaczego akurat tą i czy macie do niej jakiś szczególny sentyment ?Jeżeli temat już był to przepraszam ale jestem tu nowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka_us5 Bellą ze Zmierzchu 10.11.10, 18:35 Hmmmmm........................ Bo tak Odpowiedz Link Zgłoś
swiiitasna Gemmą z ,,Mrocznego Sekretu `` 10.11.10, 18:40 Mam do niej podobny charakter . Przeżywa wspaniałe przygody. I...ma branie u chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Bellą ze Zmierzchu-ja też 11.11.10, 09:55 paulinka_us5 napisał(a): > Hmmmmm........................ Bo tak ponieważ uważam że to co dzieje się pomiędzy nią Edwardem to jest coś...no nie do opisania...zakazana miłość ale oni chcą spróbować...to mnie urzekło w książce i filmie Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Bellą ze Zmierzchu 11.11.10, 15:16 Też Bellą ;D Bo jest supwer i chodzi z Vampirem ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 10.11.10, 18:40 tak był już podobny temat. ja Rosalie, Esme , Alice lub nawet Bella ewentualnie dlaczego ? ze względu na męską część rodziny Cullen Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 10.11.10, 20:25 Może, nie z filmu lecz serialu. Blair Woldorf z powodu pana Bassa. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 11.11.10, 09:29 Bella, Alice, albo Esme ze ZMIERZCHU Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 11.11.10, 09:36 Najbardziej to chciałabym być sobą. Ale jeśli mam wybierać to chyba Miley Stewart z Hannah Montana. Z filmu nie zauważyłam żadnej ciekawej. A dlaczego Miley? Dlatego, bo jestem do niej trochę podobna. Też jestem pyskata Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 11.11.10, 09:44 Elena z Pamiętników Wampirów. Mam do niej podobny charakter. I dlatego, że ma dobry gust co do chłopaków ( Damon, Stefan ; * ) Odpowiedz Link Zgłoś
corba ® 11.11.10, 09:51 Chyba Bellą z Sagi Twilight . Dlaczego ? Bo przydarzyła jej się niesamowita historia i miała ogromne szczęście.. wiele razy ocierała się o śmierć i wgl . To cudowna postać . Odpowiedz Link Zgłoś
boo_boo Harrym Potterem. 11.11.10, 09:57 podoba mi się jak jego życie się odmieniło i to na dużo lepsze. szczypta magii w moim życiu byłaby czymś cudownym. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: ? 11.11.10, 15:21 corba napisał(a): > Chyba Bellą z Sagi Twilight . > Dlaczego ? Bo przydarzyła jej się niesamowita historia i miała ogromne szczęści > e.. wiele razy ocierała się o śmierć i wgl . To cudowna postać . ja tak samo. chciałabym przeżyć taką bezwzględną miłość. moje marzenie - być z jednymchłopakiem do końca życia. i oczywiście być z nim szczęśliwa. (; Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Pepe panem dziobakiem! 11.11.10, 10:12 no bo kto nie chciałby robić cały czas "grrr" i dokopywać temu doktorkowi Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Pepe panem dziobakiem! 16.11.10, 17:05 święta racja a później doktorem i fredką Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Elena Gilbert.......... 11.11.10, 10:13 bo jest fajna ładna i ma cudownego chłopaka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 11.11.10, 10:42 Ja chciałabym być Hermioną z HP, bo ... Draco <3 A przy okazji fajne przygody Eleną Gilbert z TVD, bo mam słabość do Damona (wiem, to nie film, tylko serial) No i oczywiście z filmu, który jeszcze nie powstał (a mam ogromną nadzieję, że powstanie) - Clary z Darów Anioła, bo będzie tam Jace <3 <3 There is no pretending... niewiadoma_xxxx Wejdźcie na: niezwykla-czarownica.blog.onet.pl/ my-immortale-love.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 11.11.10, 10:50 hm hm hm ... nie wiem w sumie to nie mam pomysłu... ale mogę być Joan Jett z The Runaways hahah Odpowiedz Link Zgłoś
juliaa1998 Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 11.11.10, 14:42 Ja Alex Russo albo Alice Cullen Dlaczego bo alex czaruje a alice przewiduje przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 11.11.10, 15:20 Był już taki wątek.. Chciała bym być Katherine Pierce z Pamiętników Wampirów. Uwielbiam jej sposób bycia i charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Hmm... 11.11.10, 15:27 Myślę, że mogłabym być postacią, z mojego własnego, wymyślonego przeze mnie filmu Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 12.11.10, 08:31 Hmmm... Myślę że Ayrą z Eragona. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole.reed Katerina Petrova 13.11.10, 20:40 Najbardziej chciała bym być Kateriną Petrovą(Katherine Pierce) z Pamiętników Wampirów... Dużo bym musiała pisać...ale po prostu ją uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
aviaire_ Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 14.11.10, 14:19 Damonem Salvatore z `Pamiętników Wampirów`, ale tym z serialu. ;d jest taki nieprzewidywalny i seksowny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 14.11.10, 14:25 Rachael z Przyjaciół : D dlaczego? bo ma fajnych przyjaciół :3 Odpowiedz Link Zgłoś
miss...nothing Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 14.11.10, 14:29 Może nie z filmu tylko serialu Plotkara Oczywiście Blair Waldorf mam podobny charakter;D Odpowiedz Link Zgłoś
magdziaczek Elle Woods 14.11.10, 14:43 Ja chciałabym chyba być Elle Woods z Legalnej Blondynki. Dlaczego? Jest ładna, bogata i ma fajnego faceta... Ma w tym filmie dużo fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Którą postacią z filmów chcelibyście być? 16.11.10, 17:19 Hah, pierwsze o czym pomyślałam - Hermiona. Ale w sumie to nie wiem .. może Aryą . albo coś w tym stylu . Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Wieloma! 16.11.10, 17:20 Z pewnością Samarą z Ringu(super wiem) Sidney Prescott z Krzyku Sharon DaSilva z Silent Hill Emily Rose z Egzorcyzmy Emily Rose I trochę zmienię klimat Rose DeWitt Bukater z Titanica Robertą Pardo ze Zbuntowanych Fajny pomysł na wątek Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 16.11.10, 17:26 Ronnie z Ostatniej Piosenki, Samantą z I Wciąż Ją Kocham, Norą ze Step Up - Taniec Zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 NIe wiem jak Wy, ale mi wystarczy po prostu bycie 16.11.10, 17:29 sobą... Tam wiem dziwne, mam swoje wzloty i upadki, ale jestem zwykłą (no nie zawsze ;d) nastolatką, która cieszy się i smuta na zmianę... Odpowiedz Link Zgłoś