Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka.x

12.11.10, 19:16
Rodzicie Mojej Najlepszej Przyjaciółki Rozwodzą Się.
Ona I jej mama przeprowadzaja sie. w sumie nie tak daleko do sąsiedniego miasta ale ani moja przyjaciółka and ja tego nie chce sad

Jest Cos Co Mozna Zrobic.? sad
Plis Nie Usuwajcie Wątku Ani Nie Dawajcie Złych Komentarzy smile
Obserwuj wątek
    • blackout_ Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:20
      Porozmawiajcie z jej mamą.
      • kasiekk2 Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:22
        Porozmawiaj z jej mamą . Przekonaj ją , żeby została u swojego taty . c;
        • asia.xx Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:24
          Tylko Że Widzisz Chodzi o to ze jej tata nie zabardzo chce sad
          • blackout_ Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:32
            to mu powiedz, że z niego frajer nie ojciec, skoro nie chce żeby jego córka z nim została! O!

Nie, no trochę takie to ostre.
            Może namówcie jej mamę, żeby znalazła sobie jakieś mieszkanie/dom w tej samej miejscowości, a jeżeli się zgodzi, to jej pomóż, żeby wiedziała, jak bardzo Ci zależy, wtedy nie będzie chciała was rozdzielac.. Tak mi się wydaje.
    • demilovato777 Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:22
      Wątpię żeby się dało coś zrobić . . .
      wiesz to nie zależy od Cb ani Twojej przyjaciółki crying
      a jak rodzice się rozwodzą to raczej nic nie wymyślicie . . .

przykro mi crying
    • seneka4 Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:28
      Rozmawiaj z przyjaciółką i spędzaj z Nią jak najwięcej czasu... nie zostawiaj jej w trudnej sytuacji.
    • gabrielle97 Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:30
      Dlaczego Piszesz Każdy Wyraz Z Dużej Litery ?

z tego co wiem to raczej nie da się nic zrobić oprócz szczerej rozmowy z mamą .
      • asia.xx Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:55
        no bo to Fajnie Wyglada wink heh
    • blyszczaca Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 19:30
      kurcze nie wiem co ci napisać nie byłam w takiej sytuacji , ale czasem tak już jest że ludzie się rozwodzą widocznie ich miłość nie była zbyt mocna żeby przetrwać ale może jest jeszcze cień nadziei że się uda coś uratować jeśli ona ma brata czy siostrę czy jakiekolwiek rodzeństwo to może niech oni spróbują coś zrobić , w końcu wiedzą jak się poznali co ich ze sobą złączyło może się uda jeszcze to uratować nie można tego skreślać,nie napisałaś w jakim jesteś wieku ale skoro potrzebujesz pomocy to pewnie w żadnym pełnoletnim,może twoi rodzice zgodzą się żeby mieszkała u ciebie , ale wątpię a jej tata nie może z nim zamieszkać ?
      Pogadaj z nią teraz najbardziej potrzebuje twojej pomocy musisz pokazać jej że z nią jesteś i nie zostawiać jej może być z nią źle np. szkoła ; (
      Musisz jej pokazać że jesteś z nią i jej nie zostawisz i będziesz i pomożesz zawsze wszędzie choćby o północy !.

Powodzenia ; *
    • malinka.. Re: Przyjaciółka.x 12.11.10, 21:15
      Oj, wpółczuje.
      Piszcie do siebie, czasem ją odwiedzaj, pójdźcie sobie na kręgle lub bilard jak tam jest. wink
      No nie wiem, utrzymaj kontakt z nia , skoro to nie daleko wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka