nikawika b s e s j a . : D 14.11.10, 16:37 hmm . xd guma do żucia . <33 i mój phone ze słuchawkami . xdd bez tego nigdzie się nie ruszam . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 16:40 kawy, pewnego francuskiego aktora, TPR Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 16:47 muzyka - obecnie nie mam baterii na mp3 i musiałam włączyć komputer żeby posłuchać 'mojej' muzyki, bo inaczej roz...waliłabym dosłownie wszystko. gumki do włosów - mam chyba z osiem i i tak jak przychodzi do związania włosów żadnych nie mam. muszę je mieć w kieszeni, na ręku, w plecaku, piórniku WSZĘDZIE. książki - zawsze muszę mieć w pogotowiu jakąś powieść, która mnie poratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 16:47 najpierw naucz się pisać . MUSZĘ nie MÓSZĘ [/i] nie wiem.. obsesja na muzyce? a od dziś na decorupage Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 14.11.10, 16:49 mam obsesję na punkcie jednego chłopaka, ależ to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracion Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 16:55 u mnie muzyka-mogłabym słuchac i tańczyc non stop xD Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 16:57 Moją obsesją jest Hip Hop i Rap a teraz w szczególności Eminem Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 18:25 śmiech guma orbit miętowa ta w zielonym opakowaniu rock wampiry zmierzch tosty z serem Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: o b s e s j a . : D 14.11.10, 18:57 od papierosów i miałam na punkcie jednego chłopaka ,ale zrozumiałam ,że nie jest tego wart. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś