xxxnikusxxx +. 14.11.10, 17:03 miło na pewno nie będzie. wywiadówkę mam we środę. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:20 też mam -.- porażka. nie , nie boję się chociaż oceny słabe. mam to gdzieś. no a zebranie w czwartek - masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:27 ja mam 4 i 5 , jedna 2 , jedna 3 ale zaraz bd nastepna . w podstawówce mialam same 5 i 6 , a teraz malo co 5 , tylko 4 i 3 . starsi mi mowia że sie opuściłam itd , mowia że sie nie ucze , nie staram . A to nie prawda ! To jest gimnazjum i niech to zrozumieja .. tak cholernie boje sie zebrania , bo kilka dni przed mam dostać nowy super telefon . Dobrze że przed , bo jak by zobaczyli oceny to by sie pewnie zastanawiali jeszcze . XD a oprocz tego fona to co moga zrobić na wrzeszczeć . ? ograniczyć kompa . ? nic strasznego . ^^ bd dobrze ^^ damy rade. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:30 'za niedługo' - a ja mam w połowie lutego koniec semestru. <3 najbliższa wywiadówka w grudniu, ale nie ma co się obawiać. najgorzej idzie mi z fizyki, z której mam tylko -2 wpisane ołówkiem, chemii (2 i 3), i matematyki - bo oceny z odpowiedzi mam dobre, lecz sprawdziany piszę na 2, 3. no i niemiecki (2+, 1, 4+), ale on się nie liczy do średniej i mi teraz nie zależy. z reszty mam śliczne ocenki i stresu nie ma, obecnie to mnie tylko konkursy będą pochłaniać. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 mam w tym roku lepsze oceny... 18.11.10, 18:30 jak na razie mam tylko 3 jedynki...jedną z histori,jedną z wosu i jedną z chemii...ale niedługo je poprawiam...a tak to mam 2,3,4,5 i 6... Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: mam w tym roku lepsze oceny... 18.11.10, 21:45 ja mam dwie 1 i jedna 2.ale mama wie wiec nie ma sie czego bać Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:30 u mnie dzisiaj była wywiadówka. nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll ;/ 18.11.10, 18:33 U mnie była wczoraj, ale nie powiedziałam o niej rodzicom i teraz mam tylko nadzieję, że wychowawczyni do nich nie zadzwoni... (a jest tak wredna, że może to zrobić) Odpowiedz Link Zgłoś
moniia_95@buziaczek.pl Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:33 Moja mama zaraz przyjdzie z wywiadówki....Strasznie sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:35 u mnie wywiadówka byla wczoraj nie bylo za przyjemnie <jestem w 1 gim.> i musze wkoncu wziąsc sie w garsc bo nie zdam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreammagiclove jprdl 18.11.10, 18:37 ja pie..., nudzi się wam? nie macie lepszych tematów niż qrwa oceny? --------------------------------------------------------------------------------------------------- shake your body, babe. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:39 ja też się boję .. : / strasznie spadłam w nauce , co do poprzedniego roku : / Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:57 Rodzice raczej mi gratulują ocen ^^' Tzn. jest kilka niezadowalających, ale nie robią mi o to żadnych afer czy coś, zawsze powtarzają, że "uczę się dla siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:07 U nas właśnie dzisiaj była wywiadówka. Nie jest źle, a nawet powiem, że jest dobrze Żadnych pał na razie nie mam, tylko jedna dwója, więc luzik xd Odpowiedz Link Zgłoś
zagroszkowana Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:13 ehmm, oceny ... XD ; dd Nie no ogółem są dobre, mam tylko jedną 1 ; pp . Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:11 u nas zebranie było 11 tego miesiąca. następne będzie pewnie na początku grudnia. w sumie reakcji się nie boję. nie to, że mam świetne oceny, bo są z dupy ale mam wjb. to 1 semestr , 1 klasa. mama mówi żebym byle zdała i miała chociaz dobre zachowanie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:25 na ogół mam dobre oceny, ale przed wywiadówką trochę chcę poprawić. poza tym, z trzy sprawdziany muszę zaliczyć, bo mnie ominęły przez chorobę. kartkówek w to juz nie wliczam. myślę, że rodzice mogą trochę pozrzędzić, ale źle nie będzie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
nusska ;) 18.11.10, 20:18 A ja się nie boje, nie mam czego ,bo zaczęłam mówić o wszystkich ocenach. To lepsze ,niż czekanie w strachu na mamę po wywiadówce XD Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: ;) 18.11.10, 20:22 dlatego mowie rodzicom o ocenach, zeby sie nie przejmowac przed wywiadowka zreszta ocen, nie mam takich, procz fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa . 18.11.10, 20:35 jak narazie moja najgorsza ocena to dwa z angielskiego, mimo że lubię ten przedmiot jakoś tak wyszło, oprócz tego znajdzie się kilka trójek. ale moi rodzice o tym wszystkim wiedzą. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 18.11.10, 20:32 Moja mam mówi, że ja uczę się dla siebie, a nie dla niej. Ma luzackie podejście do mich ocen. Ogółem mam dobre oceny 5, 6, 4... Tyle, że matmy dwie tróje i dwa+ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Oceny!;/ 18.11.10, 21:46 mam 5 bań, a stara wie tylko o jednej dwóji i tak się darła, że ło. nie wiem co będzie po wywiadówce. ; x dobrze się uczę, ale dla niej to ja powinnam mieć tylko same 6. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Oceny!;/ 18.11.10, 21:47 oceny mam całkiem ładne, wyłączając chemię, biologię i geografię, ale to się poprawi. więc nie mam się czym martwić. wywiadówka niedługo. koniec semestru... kobieto, jeszcze dwa miesiące :c Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Oceny!;/ 19.11.10, 18:52 Nie. W sumie to już miałam małą wywiadówkę, jeszcze nie taką oficjalną, luźne spotkanie. Podobno wszyscy nauczyciele gratulowali mamie, a jedna powiedziała, że dostanę się na każdy uniwersytet, jaki sobie wymarzę. Cudownie. Chociaż oceny chyba nie wyglądają aż tak różowo, jak można się spodziewać po wywiadówce - z wuefu zaliczyłam już tróję, z matematyki czwórki, z angielskiego czwórkę. Chociaż ogólnie najgorzej nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Oceny!;/ 19.11.10, 20:23 ja mam słabe oceny .. ale to dopiero pierwszy semestr zawsze można poprawić Odpowiedz Link Zgłoś