• xxxnikusxxx +. 14.11.10, 17:03
      miło na pewno nie będzie. wywiadówkę mam we środę.
    • miastowa. Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:20
      też mam -.- porażka.
      nie , nie boję się chociaż oceny słabe.
      mam to gdzieś.
      no a zebranie w czwartek - masakra.
    • kontrastowa Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:27
      ja mam 4 i 5 , jedna 2 , jedna 3 ale zaraz bd nastepna .
      w podstawówce mialam same 5 i 6 , a teraz malo co 5 , tylko 4 i 3 .

starsi mi mowia że sie opuściłam itd , mowia że sie nie ucze , nie staram .
      A to nie prawda ! To jest gimnazjum i niech to zrozumieja ..

tak cholernie boje sie zebrania , bo kilka dni przed mam dostać nowy super telefon .
      Dobrze że przed , bo jak by zobaczyli oceny to by sie pewnie zastanawiali jeszcze . XD
      a oprocz tego fona to co moga zrobić na wrzeszczeć . ? ograniczyć kompa . ? nic strasznego . ^^

bd dobrze ^^ damy rade.
    • jane_ Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:30
      'za niedługo' - a ja mam w połowie lutego koniec semestru. <3

najbliższa wywiadówka w grudniu, ale nie ma co się obawiać.
      najgorzej idzie mi z fizyki, z której mam tylko -2 wpisane ołówkiem, chemii (2 i 3), i matematyki - bo oceny z odpowiedzi mam dobre, lecz sprawdziany piszę na 2, 3.
      no i niemiecki (2+, 1, 4+), ale on się nie liczy do średniej i mi teraz nie zależy.

z reszty mam śliczne ocenki i stresu nie ma, obecnie to mnie tylko konkursy będą pochłaniać. <3
    • myszqa13 mam w tym roku lepsze oceny... 18.11.10, 18:30
      jak na razie mam tylko 3 jedynki...jedną z histori,jedną z wosu i jedną z chemii...ale niedługo je poprawiam...a tak to mam 2,3,4,5 i 6...big_grin
      • majullo Re: mam w tym roku lepsze oceny... 18.11.10, 21:45
        ja mam dwie 1 i jedna 2.ale mama wie wiec nie ma sie czego baćsmile
    • andzias Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:30
      u mnie dzisiaj była wywiadówka. nie jest źle.
      • kewpiedoll ;/ 18.11.10, 18:33
        U mnie była wczoraj, ale nie powiedziałam o niej rodzicom i teraz mam tylko nadzieję, że wychowawczyni do nich nie zadzwoni... (a jest tak wredna, że może to zrobić)
    • moniia_95@buziaczek.pl Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:33
      Moja mama zaraz przyjdzie z wywiadówki....Strasznie sie bojesadsad
    • fioletoweemo Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:35
      u mnie wywiadówka byla wczoraj nie bylo za przyjemnie <jestem w 1 gim.> i musze wkoncu wziąsc sie w garsc bo nie zdam !!!!shock
    • dreammagiclove jprdl 18.11.10, 18:37
      ja pie..., nudzi się wam? nie macie lepszych tematów niż qrwa oceny?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
      shake your body, babe.
    • klaudia2081 Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:39
      ja też się boję .. : / strasznie spadłam w nauce , co do poprzedniego roku : /
    • scarletrose Re: Oceny!;/ 18.11.10, 18:57
      Rodzice raczej mi gratulują ocen ^^' Tzn. jest kilka niezadowalających, ale nie robią mi o to żadnych afer czy coś, zawsze powtarzają, że "uczę się dla siebie".
    • doggy Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:07
      U nas właśnie dzisiaj była wywiadówka. Nie jest źle, a nawet powiem, że jest dobrze big_grin Żadnych pał na razie nie mam, tylko jedna dwója, więc luzik xd
      • zagroszkowana Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:13
        ehmm, oceny ... XD ; dd
        Nie no ogółem są dobre, mam tylko jedną 1 ; pp .
    • dirty Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:11
      u nas zebranie było 11 tego miesiąca.

następne będzie pewnie na początku grudnia.
      w sumie reakcji się nie boję. nie to, że mam świetne oceny, bo są z dupy ale mam wjb. to 1 semestr , 1 klasa. mama mówi żebym byle zdała i miała chociaz dobre zachowanie ;d
    • ley Re: Oceny!;/ 18.11.10, 19:25
      na ogół mam dobre oceny, ale przed wywiadówką trochę chcę poprawić. poza tym, z trzy sprawdziany muszę zaliczyć, bo mnie ominęły przez chorobę. kartkówek w to juz nie wliczam.

myślę, że rodzice mogą trochę pozrzędzić, ale źle nie będzie. c:
    • nusska ;) 18.11.10, 20:18
      A ja się nie boje, nie mam czego ,bo zaczęłam mówić o wszystkich ocenach.
      To lepsze ,niż czekanie w strachu na mamę po wywiadówce XD
      • norrmalna Re: ;) 18.11.10, 20:22
        dlatego mowie rodzicom o ocenach, zeby sie nie przejmowac przed wywiadowka
        zreszta ocen, nie mam takich, procz fizyki wink
        • geniaaa . 18.11.10, 20:35
          jak narazie moja najgorsza ocena to dwa z angielskiego, mimo że lubię ten przedmiot jakoś tak wyszło, oprócz tego znajdzie się kilka trójek.

ale moi rodzice o tym wszystkim wiedzą. ^^
    • shewerewolf ` 18.11.10, 20:32
      Moja mam mówi, że ja uczę się dla siebie, a nie dla niej. Ma luzackie podejście do mich ocen. Ogółem mam dobre oceny 5, 6, 4... Tyle, że matmy dwie tróje i dwa+ big_grin
    • pauliska1212 Re: Oceny!;/ 18.11.10, 21:46
      mam 5 bań, a stara wie tylko o jednej dwóji i tak się darła, że ło.
      nie wiem co będzie po wywiadówce. ; x
      dobrze się uczę, ale dla niej to ja powinnam mieć tylko same 6. ; /
    • evanescence24 Re: Oceny!;/ 18.11.10, 21:47
      oceny mam całkiem ładne, wyłączając chemię, biologię i geografię, ale to się poprawi. więc nie mam się czym martwić.

wywiadówka niedługo.
      koniec semestru... kobieto, jeszcze dwa miesiące :c
    • theblackone. Re: Oceny!;/ 19.11.10, 18:52
      Nie.
      W sumie to już miałam małą wywiadówkę, jeszcze nie taką oficjalną, luźne spotkanie. Podobno wszyscy nauczyciele gratulowali mamie, a jedna powiedziała, że dostanę się na każdy uniwersytet, jaki sobie wymarzę. Cudownie. Chociaż oceny chyba nie wyglądają aż tak różowo, jak można się spodziewać po wywiadówce - z wuefu zaliczyłam już tróję, z matematyki czwórki, z angielskiego czwórkę. Chociaż ogólnie najgorzej nie jest.
    • lov_aa Re: Oceny!;/ 19.11.10, 20:23
      ja mam słabe oceny .. ale to dopiero pierwszy semestr zawsze można poprawić tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka