zlababa Re: Muzyka.. 21.11.10, 18:58 1. w każdej wolnej chwili 2. inny, głównie post hardcore i screamo 3. oj nieee 4.aktualnie Irony of dying on your birthday 5. nie mam 6. Alesana <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Muzyka.. 21.11.10, 19:51 1. niemal bez przerwy <3 nawet na sprawdzianach ^^ 2. deathcore, metal, hardcore i tym podobne klimaty. 3. nie. 4. chyba "don't go" BMTH. i nie wiedzieć czemu dżemowy "autsajder", ale tylko z płyty dżem w operze. mam szalony sentyment. 5. Oliver Sykes? jego głos jest chyba nie do zdarcia. no i Manson, zdecydowanie. 6. Bring Me To Horizon. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Muzyka.. 21.11.10, 19:56 1. e)W każdej wolnej chwili. 2. a)Pop b)Rock i)Hardstyle , dance , electro .. 3. b)nie 4. ojj duzo ich ;p 5. raczej nie mam ;pp 6. 30 Seconds To Mars , The Veronicas - te chyba tak naj naj ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Re: Muzyka.. 21.11.10, 20:03 1. e)W każdej wolnej chwili. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? b)Rock 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? b)Nie 4.Ulubiona piosenka.? Na razie Linkin Park - Blackout 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? Matt Pokora 6.Ulubiony zespół.? Linkin Park, 30STM Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Muzyka.. 21.11.10, 20:05 1f) nie w każdej wolnej chwili, ale dłużej niż 2 czy 5 godzin ;p 2.a,b 3.nie 4.bardzo dużo tego jest, ale ostatnio to Junior Stress - LSM. wiem że to sie nie zgadza z moją odpowiedzią w pytaniu 2, ale nie trzymam się tego tak kurczowo xd 5.Michael Jackson 6.Placebo, Fall Out Boy i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:40 1. e)W każdej wolnej chwili. 2. b)Rock c)Metal d)Reggae e)COUNTRY g)Rap [amerykański] 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? b)Nie 4.Ulubiona piosenka.? obecnie: Dylan - The times they are a-changin' 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? Dylan, MJ 6.Ulubiony zespół.? 30STM, Queen, Nickelback, Kings Of Leon, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers, Goo Goo Dolls, ACDC, Dżem Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:48 1.Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.? a)Nie słucham muzyki. b)Mniej niż 1godz. c)1-2godz d)4-5godz e)W każdej wolnej chwili. ☻ 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? a)Pop b)Rock ☻ c)Metal d)Reggae e)Kantry f)Hip-Hop g)Rap h)Techno i)Inny(jaki?) 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? a)Tak b)Nie ☻ [całe moje życiee] 4.Ulubiona piosenka.? Tokio Hotel - Lass uns laufen [ wszystkie ich piosenki są boskie 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? Bill Kaulitz 6.Ulubiony zespół.? 2 Tokio Hotel i Cinema Bizarre Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:46 1. e. 2. b, c, d, g (hip hop to kultura, rap to muzyka). 3. nie. 4. za dużo, aby wymienić. 5. za dużo, aby wymienić. 6. za dużo, aby wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
queen94 Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:47 1. oko 2 godz , 2 ROCK 3 NIE ^ 6 JEST ICH dużo muse , lp i inni Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:50 1. e. 2. b, c. 3. b. 4. goo goo dolls - iris. 5. hayley williams, juliette lewis, joan jett, kurt cobain. 6. paramore, flyleaf, the runaways, nirvana. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:55 1. e 2. b 3. b 4. Jest ich bardzo dużo, ale obecnie mam fazę na Alexz Johnson- Skin 5. Alexz Johnso 6. Linkin Park,Nirvana, the pretty reckless, Simple plan, Papa Roach, Within Temptation Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Muzyka.. 22.11.10, 20:55 1. 'e' 2. 'b, f, i' 3. b. 4. "in bloom" - nirvana. 5. hmm. 6. NIRVANA Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:02 1.Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.? e)W każdej wolnej chwili. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? > b)Rock > d)Reggae(czasem) > f)Hip-Hop(czasem Eminem) > i)Inny(jaki?) (wszystkie odmiany rocka, czasem coś w pograniczu punku.Zdarza się, że i klasyki posłucham) > > 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? > b)Nie > 4.Ulubiona piosenka.?[/b] nie mam > 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.?[/b] bardzo dużo ich > 6.Ulubiony zespół.?[/b] jw Odpowiedz Link Zgłoś
wizardagis Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:04 1. - E!!! 2. - B, C!!! 3. - B!!! 4. - wiele takich mam, ale ostatnio TDG "Riot", zmienia mi się co chwila 5.- Matthew Bellamy, Ozzy Osbourne, Jared Leto (mrau! ]), bla, bla, bla... nie będę wymieniać, bo by mi nie dodało na forum xD 6. - MUSE, 30 seconds to mars, Korn, AC/DC, Evanescence, Fall Out Boy, Linkin Park, Three Days Grace, Włochaty, Black Sabbath, bla, bla, bla, bla (jak wyżej!) AVE! Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_97 Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:08 1.Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.?[/b] a)Nie słucham muzyki. b)Mniej niż 1godz. c)1-2godz d)4-5godz e)W każdej wolnej chwili. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? a)Pop b)Rock c)Metal d)Reggae e)Kantry f)Hip-Hop ale tylko Lil Wayne'a ; ) g)Rap h)Techno i)Inny(jaki?) 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? a)Tak b)Nie 4.Ulubiona piosenka.? tokio hotel - gegen meinem willen lil' wayne - my life i wiele innych ; p 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? bill kaulitz, lil wayne, adam lambert, michael jackson beyonce, kesha, lady gaga 6.Ulubiony zespół.? tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:15 1 e 2 b, d 3. nie 4. starguardmuffin - united / nirvana - about a girl 5. kurt cobain 6.nirvana Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:24 1.d 2.Rock Pop 3.NIE!!! 4.The pretty reckless,, you" ,,Make me wanna die" ,, Superhero" Shakira ,,Loca" 5.Lady Gaaga 6.THE PRETTY RECKLESS Muse, Green Day Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:32 1.Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.? a)Nie słucham muzyki. b)Mniej niż 1godz. c)1-2godz d)4-5godz e)W każdej wolnej chwili. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? a)Pop b)Rock c)Metal d)Reggae e)Kantry f)Hip-Hop g)Rap h)Techno i)Inny(jaki?) 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? a)Tak b)Nie 4.Ulubiona piosenka.? Dużo ich. 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? Jared Leto. 6.Ulubiony zespół.? 30 Seconds to Mars. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Muzyka.. 22.11.10, 21:33 1.Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.? a)Nie słucham muzyki. b)Mniej niż 1godz. c)1-2godz d)4-5godz e)W każdej wolnej chwili. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? a)Pop b)Rock c)Metal d)Reggae e)Kantry f)Hip-Hop g)Rap h)Techno i)Inny(jaki?) r&b 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? a)Tak b)Nie 4.Ulubiona piosenka.? mam wiele, np. No woman, no cry-BoB Marley, Na szczycie-Grubson, Pistures of you, Goodbay my lover, Your beautiful, - James Blunt, Helo-Beyonce, Disturbia-Rihanna, Sunshine reggae-BoB Marley. 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? Rihanna, Beyonce, Bob Marley, Grubson to przede wszystkim, a tak to David Guetta, Kid Cudi, Eminem, Jay-Z, więcej w profilu. 6.Ulubiony zespół.? Black Eyed Peas, One Republick, Green Day. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Minä... 22.11.10, 21:34 1. Zdecydowanie w każdej wolnej chwili. A nawet wtedy, gdy jestem czymkolwiek zajety. 2. Metal - głównie black, death, doom i gothic; czasem także coś z rocka. Głównie fiński, szwedzki lub norweski. Lubię także muzykę poważną. 3. Nie mógłbym żyć bez muzyki, zwłaszcza że sam gram w zespole 4. Trudno wybrać jedną, mam ich całe mnóstwo. Ale największy sentyment mam do utworu zatytułowanego "Joutsenlaulu". 5. Jeśli już to wokalistka i wokalista. Wokalistka - Cadaveria. Wokalistów mnóstwo, ale najbardziej Juha Kylmänen. <3 6. Gdybym miał wymienić wszystkie, prawdopodobnie miejsca by zabrakło na obecna chwilę w szczególności przemawiają do mnie zespoły takie jak Ondskapt czy Beherit. Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Muzyka.. 26.11.10, 18:40 3 pop rock metal niee can t be tamed miley cyrus nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
xxmartinixx Re: Muzyka.. 26.11.10, 19:01 1. .Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.? w każdej wolnej chwili.. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? k-pop 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? nie 4. Ulubiona piosenka.? za dużo ich jest.. ale taka "naj" to DBSK- Mirotic xD 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? BoA... [nie wiedziałam co napisać] 6.Ulubiony zespół.? DBSK Odpowiedz Link Zgłoś
cheerylka Re: Muzyka.. 27.11.10, 18:43 1.Ile godzin w tygodniu słuchasz muzyki.? e)W każdej wolnej chwili. 2.Jakiego typu muzyki słuchasz.? a)Pop /czasami/ b)Rock c)Metal 3.Mogłabyś/mógłbyś żyć bez muzyki.? NIE 4.Ulubiona piosenka.? Każdą piosenkę która mi się spodoba nazywam ulubioną xP 5.Ulubiony/a piosenkarz/piosenkarka.? Michael Jackson 6.Ulubiony zespół.? Metallica, Nightwish i Nirvana Odpowiedz Link Zgłoś
pinkcaffe Re: Muzyka.. 28.11.10, 17:31 Yhmm.. xd 1. W każdej wolnej chwili 2. Głównie pop 3. Nie! 4. Dużo. Nie potrafię wybrać... poza tym każda kiedyś się nudzi 5. Piosenkarz to Drake Bell, a piosenkarka Beyonce, Katy Perry, GaGa i Demi Lovato ;p 6. The Black Eyed Peas, Paramore i Big Time Rush Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung Re: Muzyka.. 02.12.10, 20:25 1. w każdej wolnej chwili 2. inny - k-pop 3. NIE 4. o kurczę, za dużo ich jest 5. alan, Ayumi Hamasaki 6. Dong Bang Shin Ki/Tohoshinki Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Muzyka.. 03.12.10, 00:21 1. e zawsze słucham muzyki 2. a i b i jeszcze punk ale czasem lubie zupełnie inne 3.b nie!!! 4. w tej chwili Lily Allen - Not Fair, ogólnie stairway to heaven 5. Avril Lavigne 6. Myslovitz i Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
khepri Re: Muzyka.. 03.12.10, 08:04 1. przy kazdej wolnej chwili 2. rock 3. nie 4. from yesterday, the kill, strange in a strange land 5. jared leto (wokalista 30 seconds to mars) 6. 30 Seconds To Mars Odpowiedz Link Zgłoś