Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka

22.11.10, 20:08
Drogi kotku,
chce mieć prawdziwą przyjaciółkę od serca.Wiem że tak bliskiej osoby nie da od tak sobie znaleźć. Dużo osób radziło mi żebym poszukała na zajęciach dodatkowych. Szukałam.Niestety bez efektów. Nie mogę też znaleźć koleżanki na osiedlu bo rodzice nie pozwalają mi wychodzić gdzieś daleko. Mam super koleżankę która mogła by zostać moją najlepszą kumpelą ale ona ma już " niby" przyjaciółkę. Co robić ? Jestem załamana.sad
Obserwuj wątek
    • juliii Re: Przyjaciółka 22.11.10, 21:14
      nie szukaj przyjaciół na siłę.
      • anetta94 zaraz zaraz... 22.11.10, 23:05
        ile ty masz lat.? ze rodzice nie pozwalają ci daleko wychodzić.? Przyjaciół sie nie szuka to oni znajdują ciebie najczęściej przyjaciół znajdujesz w klasie ja swoja poznałam jak byłam w 4 klasie podstawówce czyli miałam 10 lat i znamy sie 7 lat i do tej pory jesteśmy przyjaciółkami najlepszymi..a no i co z tego ze ta twoja koleżanka ma już przyjaciółkę może mieć przecież druga no nie.?
        • truuu @anetta94 22.11.10, 23:09
          zgadzaaaaam się totalnie xd
    • temptation Re: Przyjaciółka 24.11.10, 19:27
      Nic na siłę ... spokojnie , powinno przyjść ci samo ale pamiętaj - o prawdziwego przyjaciela ... trudno jest znaleść wink .
    • moniss_ Re: Przyjaciółka 05.12.10, 00:15
      przyjaciółkę będziesz mieć na pewno,ale teraz bądź otwarta na nowe znajomości. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka