selcia12 Re: Mam baardzo fajne, hah xd 23.11.10, 17:52 Sprzątaczka Biebera, która zostanie prezydentem Ameryki w 6090 roku xD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 18:06 będę ochroniarzem w PKO Która będzie mieć 5792 operacje plastyczne fioletowego - i skoczy z mostu oraz napluje Dodzie do torebki Odpowiedz Link Zgłoś
mansonowa Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 18:07 Będę kochaną matką, która będzie śpiewać z Gagą w Mam Talent i urodzi 6 dzieci oraz kradnie niespodziankę z jajka a czekoladę zostawia Odpowiedz Link Zgłoś
jenga98 Będe... 23.11.10, 18:11 ...wesołą optymistką która zrobi się na Emo i napluję Dodzie do Torebki Odpowiedz Link Zgłoś
lover_ Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 18:25 zostanę zawodnikem sumo która tańczy robota na dyskotece i do końca życia będzie udawać ze jest hannah montana Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 19:04 będę sławną aktorką Która będzie śpiewać z Gagą w Mam Talent i nosi spodnie po swojej prababci oraz wyjada mak z makowca super zawszę chciałam zostać aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkowa Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 19:21 będę sobą, która wygra 90 edycję Tańca z Gwizdami, będzie czytać swoim dzieciom Zmierzch na dobranoc oraz wyjada mak z makowca Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry99 Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 19:31 zostanę królową Anglii, która wygra 90 edycję Tańca z Gwiazdami i będę czytać swoim dzieciom Zmierzch na dobranoc oraz napluje Dodzie do torebki ! Z tym ostatnim b.możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 19:31 Będę kochaną matką, która ma obsesją na punkcie hello kitty i do końca życia będę udawać że jestem Hannah Montaną oraz kraść niespodzianki z jajek a czekolade zostawiać xd Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 23.11.10, 20:45 Fajnie wiedzieć... wyszło mi że : Zostanę ginekologiem który tańczy robota na dyskotece i do końca życia będę udawać że jestem Hannah Montana oraz napluje Dodzie do torebki . heh. ` Odpowiedz Link Zgłoś
maritaa Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 25.11.10, 19:02 Zostanę królową Anglii, która będzie mieć 5792 operacje plastyczne i skoczy z mostu oraz napluje Dodzie do torebki;D Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 26.11.10, 17:35 zostanę noblistką Która będzie śpiewać z Gagą w Mam Talent i skocze z mostu oraz napluje Dodzie do torebki Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 26.11.10, 21:09 zostanę noblistką która wygra w totka i kupi sobie majtki w biedronce i zafarbuje włosy na różowo oraz napluje Dodzie do torebki Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 26.11.10, 21:17 będe kochanką wojewudzkiego która walnie w ścianę b o nie wyrobi na zakręcie i zafarbuje włosy na różowo oraz puszcza oko do ksiedza Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 26.11.10, 21:19 Zostanę weterynarzem, który ma obsesję na punkcie hello kitty i się zestarzeję po 20dziestce oraz napluje dodzie do torebki... ojej. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 26.11.10, 21:52 zostanę projektantem sklepów^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 27.11.10, 13:02 WoW! Będę kochanką Wojewódzkiego, która będzie miała willę z basenem i do końca życia będzie udawała, że jest Hannah Montana oraz wyjada mak z makowca... Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 z tymi operacjami to się świetnie zapowiada xd 27.11.10, 13:09 będę prezenterką VIVY, która będzie mieć 5792 operacje plastyczne i urodzi 6 dzieci, oraz napluje Dodzie do torebki Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 27.11.10, 13:14 zostanę komornikiem , która ma obsesję na hello kitty i zrobi się na emo oraz napluje dodzie do torebki. hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
xzofijax Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 27.11.10, 13:16 będę szczęśliwą nastolatką Która będzie miała wille z basenem i urodzi 6 dzieci oraz napluje Dodzie do torebki . hahahahhhaha doooobre! XD Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 27.11.10, 13:16 będę kochanką Wojewódzkiego, która zostanie prezydentem Ameryki w 6090 roku, będzie czytać dzieciom Zmierzch na dobranoc i napluje Dodzie do torebki XD Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 27.11.10, 13:22 zostanę królową Anglii Która będzie mieć 5792 operacje plastyczne i do końca życia będzie udawać że jest Hannah Montana oraz napluje Dodzie do torebki nie ma co, szykuje mi się świetlana przyszłość >D Odpowiedz Link Zgłoś
ta_obca Re: Jakie będzie twoje życie GRA ! 27.11.10, 13:28 zostanę królową Anglii, Która będzie miała willę z basenem i zrobi się na Emo oraz kradnie niespodziankę z jajka,a czekoladę zostawia . : D Odpowiedz Link Zgłoś