Dodaj do ulubionych

zrani mnie?

22.11.10, 22:20
witam was!!!! mam takie pytanie. chodze z pewnym chlopakiem... jest przystojny i bardzo fajny.. problem w tym, ze ..jakby to powiedziec... oglada sie zza nim MASA dziewczyn.. on o tym wie.. bo sam mi mowil , ze mial bardzo dużo dziewczyn.. zazwyczaj chodził z nimi miesiac , dwa... jestesmy razem prawie 5 miesiecy ... i do tej pory bylo wspaniale.. <br />
ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac jak to bedzie jak on ze mną zerwie , i jak potraktuje mnie tak jak tamte dziewczyny? chociaz na nic takiego sie nie zapowiada.

<br /
nie jestem typem dziewczyny ktora czesto znajduje sobie nowych chlopakow..ostatnio chodzilam z chlopakiem rpzez 2 lata..byl to moj pierwszy...
<br /<br />
boje się że tego nie zniose jak on bedzie chcial odejsc..sad( kocham go, on mowi ze tez mnie kocha ... bylyscie kiedys w zwiazku z takim "lowelasem" .?? co myslicie dziewczyny ?;**
Obserwuj wątek
    • zazu Re: zrani mnie? 22.11.10, 22:25
      Właściwie to nie wiem co ci powiedzieć. Z tego co mówisz to raczej cię kocha i zależy mu na tobie! big_grin
      • amela Re: zrani mnie? 22.11.10, 22:29
        jak jest dobrze , to po co na siłę szukasz problemów ? spokojnie .
    • ciapolka łell 22.11.10, 22:29
      jeżeli nic nie robi w tym kierunku aby cię zdradzić to nie rozumiem twojego zakłopotania. lecz jeżeli już tak bardzo sie martwisz to powiedz mu że chcesz szczerze porozmawiać, tylko też nie miej ciągle mu tego za złe że miał tyle dziewczyn bo w końcu się zdenerwuje, że cały czas drążysz ten temat i może cie rzucić
    • caterina97 Re: zrani mnie? 23.11.10, 22:08
      nie szukaj sobie na siłę problemów ; dd .
    • agata373 Re: zrani mnie? 23.11.10, 22:14
      jest świetnie - nie psuj tego ; pp

Pozdr. agata373 prezent ołłł jee xd
    • vaniney Re: zrani mnie? 23.11.10, 23:15
      masz 15 lat,więc raczej się z tym chłopakiem nie ożenisz.to oczywiste,że kiedyś się rozejdziecie.ale po co wtedy płakać?będzie przecież następny :3
      • decode Re: zrani mnie? 24.11.10, 09:38
        nie wiem, nie jestem w tym dobra, ale nie szukaj problemów.
    • crezyyy tutaj ; )) 24.11.10, 09:54
      Na razie nie bądź taka ostrożna. Jak chodzi z tobą dłużej niż z innymi dziewczynami to znaczy, że coś do ciebie czuje, c' niee ? big_grin
      Bądź na razie spokojna. ^^

Nie, nie chodziłam.
      • bellzia Re: tutaj ; )) 24.11.10, 10:42
        powiem to co inne :
        nie szukaj problemu na siłę. skoro jest dobrze to pewnie cię tak szubko nie zostawi
        kiss
        • bellzia szybko * 24.11.10, 10:42
    • blyszczaca Musisz mu zaufać innego wyjścia nie ma . . . 24.11.10, 11:30
      • blyszczaca Musisz mu zaufać innego wyjścia nie ma . . . 24.11.10, 11:37
        Jeśli będziesz tego typu jak inne które chodzą z ładnymi chłopakami i każda dziewczyna która nawet przez zwykły "przypadek" na niego spojrzy, to on po prostu pomyśli że jesteś zwyczajnie zazdrosna i chodzisz z nim tylko dlatego żeby pokazać że wybrał ciebie nie inne . . .

Jeśli tak na prawdę go kochasz to znaczy że musisz mu zaufać.Tak,tak wiem łatwo powiedzieć ale tego nie da rady się nauczyć to po prostu ma się w sercu ta świadomość że dla niego jesteś jedyna,niepowtarzalna i kocha cie tak mocno że nie potrafiłby zranić,tak jak ty kochasz jego . . .

A jeśli cię zostawi to musisz pozwolić mu odejść.Prawdziwa miłość to ta która pozwala odejść . . .

Ale jeśli mówi ci że cię kocha to przecież nie mówi tego "od tak".
        Musi czuć coś więcej niż tylko zauroczenie a ty po raz kolejny mówię Musisz Mu zaufaĆ. . .Nie ma innego wyjścia . . . !

Po prostu ufaj a wszystko będzie tak jak być powinno,reszta w rękach Stwórcy : )

ZaUfAj ! . . . ; ***

No i życzę szczęścia : **
    • dosia321 Re: zrani mnie? 24.11.10, 11:34
      Skoro mówi, że kocha i jest już z tobą 5 miesięcy...to o nic się nie martw. Ciesz się tym co mciewink)brawo
      • lykke_li DZIEKI!!!!!!!:******************** 24.11.10, 16:07
    • martacullen Re: zrani mnie? 24.11.10, 20:45
      no wiesz , z tamtymi był 2 miesiące, a z tb jest już 5 , to coś znaczy xD
    • andzius163 Re: zrani mnie? 24.11.10, 20:49
      skoro mówi, że Cię kocha i jesteście już razem pięć miesięcy to spróbuj mu zaufać.
    • andzius163 Re: zrani mnie? 24.11.10, 20:49
      skoro mówi, że Cię kocha i jesteście już razem pięć miesięcy to spróbuj mu zaufać.
    • ania040995 Re: zrani mnie? 26.11.10, 17:03
      nie nie byłam , ale jak zapewnia że kocha to kocha a pozatym popatrz chodzisz z nim najdłużej to coś musi oznaczać, a przyszłością sie nie zamartwiaj , ciesz się masz tak fajnego chlopaka big_grin
    • dodus hej :) 26.12.10, 22:17
      ja byłam powiedzmy z takim casanovą
      jednym z najładniejszych kolesi w mieście
      (nie takim małym )
      i wiesz też miałam taki problem jak ty
      też myślałam że tak ze mną postapi
      bylismy ze sobą 8 miesiecy
      i nie zakończył się ten związek tym że znalazł sobie inną

jeśli narazie nic sie nie zapowiada na koniec zwiazku przestan o tym myslec kiss
      nie wywoluj wilka z lasu...
      jest tak ze jesli bedziesz dlugo o tym myslala po pewnym czasie zaczniesz sobie wmawiac ze tak jest choc wcale nie bedzie
      zakonczycie zwiazek i bedziesz zalowala...
      nie mysl o tym kiss
      bedzie dobrze kiss
      pozdrawiam ;*
    • slodkiporanek Re: zrani mnie? 27.12.10, 19:40
      mysle, ze tego typu ludzie "przeskakujący z kwiatka na kwiatek" też w końcu znajdą kogoś, z kogo nie przeskocza.
      Skoro się na to nie zanosi, to zaufaj mu i ciesz się chwilą.smile
    • shewerewolf ` 27.12.10, 19:45
      O matuluuuu... Znowu... sciana
    • nikawika Re: zrani mnie? 27.12.10, 20:46
      taaa. xd
      chodziłam z takim jednym.
      połowa dziewczyn ze szkoły mówiła na mój temat jakieś idotyzmy, oczerniały mnie w jego oczach. ale nasz związek to przetrwał. wink
      ale wiesz, skoro z tobą chodzi już dłużej, to napewno czuje do ciebie coś więcej niż do tamtych dziewczyn.
      nie martw się. wink
    • milenka452 Re: zrani mnie? 27.12.10, 21:12
      Słuchaj jak wszystko jest git to nie zamartwiaj się kiss "Żyj chwilą" powodzenia kiss
    • bexboop878 Re: zrani mnie? 28.12.10, 18:02
      też mam teraz z takim typkiem do czynienia .
      powiedział mi szczerze ,że boi się ,że mnie zrani itp.
      dlatego hm,. pogadaj z nim i postaw jasne warunki
    • czekladoowa Re: zrani mnie? 28.12.10, 20:39
      nie szukaj problemów ciesz się że z nim chodzisz smile a jak z tąbą zerwie oznacza to że jest zwykłą świnią tongue_out
    • hooodooo Re: zrani mnie? 28.12.10, 20:52
      skoro do tej pory było dobrze to nie masz się czego obawiać.
      poza tym jak sama tutaj napisałaś z tobą jest dłużej niż z nimi c;
    • dora019 Re: zrani mnie? 29.12.10, 15:23
      Powiem ci tak: kiedys chodziłam z takim chłopakiem i zerwałam z nim po 2 tyg. chodzenia. Ciągle oglądał się za innymi laskami, podrywał je, itp. Uwazam, ze takie zachowanie chłopakow jest załosne, ale to nie znaczy, ze twoj postąpi tak samo.... Zrob to, co podpowiada ci serce. POWODZENIA! smile
    • kabanos8 Re: zrani mnie? 28.01.11, 23:32
      po pierwsze po co tyle pisania.? a po drugie nie chce mi się czytać, ale jestem z tobą kiss
    • fantvd Re: zrani mnie? 29.01.11, 13:36
      sadze ze na zapas nie powinnas sie martwic bo wlasciwie 5 miesiecy to tez juz cos ja mam tak samo bo moj ukochany to najprzystojniejszy koles w szkole i kocha sie w nim mnostwo lasek i ja choc mialam okazje to nie skorzystalam z niej i teraz moglabym byc z nim szczesliwa ale balam sie ze mnie zrani i wolalam tego uniknac a teraz troche tego zaluje
    • zuzka1802 Re: zrani mnie? 30.01.11, 13:27
      mój związek trwal najdłuzej miesiąc !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka