Dodaj do ulubionych

Ja już nie wiem co mam myśleć .

30.11.10, 13:29
Taa.. znowu problemy sercowe,ale taka jest już natura dziewczyn ...

Mój problem polega na tym ,że nie wiem co mam myśleć o zachowaniu pewnego chłopaka,nazwijmy go X .
Z X znam się prawie rok i dobrze się z nim dogaduje . Od pewnego czasu zauważyłam dziwne zachowanie z jego strony . Zaczął być dla mnie za bardzo miły . Na imprezie u mojej koleżanki cały czas się do mnie przytulał i patrzył mi w oczy . Zawsze gdy mam jakiś problem przeżywa go razem ze mną. Jednak podczas gry w butelkę, jedna z moich przyjaciółek spytała się czy ktoś mu się podoba , to powiedział imię jakieś swojej koleżanki z klasy. Wydaje mi się,że mu się podobam ,ale nie jestem pewna. Bo czasami zachowuje się tak jakby mnie ignorował .

Nie wiem już co mam myśleć . Kotkowiczki pomóżcie ! winkwink ;*

Obserwuj wątek
    • werka13 Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 13:33
      Zapytaj sie go co się dzieje sorki ale my ci raczej nie ppomożemy.
      W takich sprawach trzeba walic prosto z mostu
      Pozdrawiam Weronika smile
    • werka13 Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 13:47
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3005,119327165,,Nie_wiem_jak_to_nazwac_Prosze_o_pomoc_.html
    • ann_g Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 14:03
      no dziwny gostek, ale jak ci na nim nie zależy, to go olej, jeśli ci zależy to pogadaj z X o co mu naprawdę chodzi bo albo kłamał przy grze w butelkę(90%) albo jakoś się założył z kumplami(10%)
      • anahi_loveyou On. 30.11.10, 14:17
        Nie jest typem takiego macho co by się zakładał z kolegami . Jest raczej spokojny,ułożony .
    • crezyyy Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 14:23
      'Bo czasami zachowuje się tak jakby mnie ignorował ' - Kochana, nasza natura, że jesteśmy przewrażliwione, a to ich natura jak są np. z kumplami. W duszy romantyk, który milutki i wgl. a jak są koledzy to oni są niby najważniejsi.
      Jeżeli problemy przeżywacie razem to pogadaj z nim szczerze .. lepiej jak usłyszysz to od niego, niż jak od nas, które nic nie wiedzą\
      pozdro. wink
    • nicola1313 Hymn.... 30.11.10, 14:40
      Myśle że mu się podobasz ale .... jest też druga ocja mógł się założyć o to z kolegami że bedzie cię przytulał i zarywał Wiesz nie przejmuj sie ta grą w butelke chłopaki nigdy nie mówią że jakaś dziewczyna się im podoba gdy ona też w to gra... smile
      • musicxstar ... 30.11.10, 16:01
        Sama nie wiem, dość skomplikowane. Też miewam takie głupie sytuacje.. Może i faktycznie mu się podobasz, ale jest zbyt nieśmiały żeby Ci to powiedzieć. A co do gry z butelką, to może strzelił tak tylko, bo nie wiedział co powiedzieć.
    • miley124 Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 16:10
      Zapytaj się Go - szczera rozmowa - najlepsze rozwiązanie!

Pozdrokissbig_grinwink
    • delicious Taka niestety ich natura... więc... 30.11.10, 16:16
      albo jest chamem i chce cię wykorzystać
      albo mu się podobasz i boi się przyznać
      typowe...

zobacz, co będzie dalej, kontroluj jego zachowanie nic na siłę
    • szukajmnie Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 21:12
      No, taka natura chłopaków ... Nic nie poradzisz.

wink
    • linda Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 21:18
      anahi_loveyou napisał(a):

> Taa.. znowu problemy sercowe,ale taka jest już natura dziewczyn ...

Nie wszystkich dziewczyn smile A co do problemu ! Poprostu mu się podobasz i tyle. Co masz zrobić ? Nic ! A co masz robić ?. Jeśli ci się o podoba to z nim pogadaj . Jeśli nie to olej to.
      • fun Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 21:28
        poobserwuj go jeszce troche i napsz moze wtefy czy zgadzacie sie ze mna ze kotek powinien stworzyc osobne forum dla problemow sercowych czy cos?
        • linda fun 30.11.10, 21:34
          No tak . Powinien ! Za dużo tych nie potrzebnych wątków.
          • geniaaa Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 30.11.10, 21:52
            od razu mówię, że nie lubię czegoś takiego jak gra w butelkę, a tym bardziej z chłopakami. po tym co napisałaś można stwierdzić, że chłopak jest w Tobie zakochany/zauroczony, przytulanie oraz patrzenie sobie w oczy mogą być tego oznakami, jednak mówiąc że podoba mu się koleżanka z klasy nie jestem już tego taka pewna, może rzeczywiście jest ładna ale nic poza tym ? a może bał się powiedzieć, że tak naprawdę to ty mu się podobasz ? moim zdaniem najlepszym wyjściem będzie jeżeli mu się zapytasz czy coś do ciebie czuje.

pozdrawiam.
            geniaaa
    • karusek1997 Tuuu. ! 30.11.10, 21:51
      No to tak oczywiście. Jeżeli dom macie w tym samym kierunku to nic strasznego ,bo możesz to wykorzystać od czasu do czasu wracać z nim do domu/mieszkania. Ja też tak miałam i na nk lub gg lub na komórkę obojętnie jak wolisz jak jesteś odważna powiedz mu w twarz. ,, Coś ci mogę powiedzieć ,ale musisz obiecywać ,że nikt o tym się nie dowie i ,że nie będziesz się ze mnie śmiał '' jeżeli będzie poważny powiedz mu to w twarz ,że ci się podoba
      lub napisz to co ci napisałam na nk,komórkę lub gg jak wolisz. wink
      Ja kiedyś wyznałam chłopakowi miłość i przez cały tydzień gadali na mnie ;/
      chłopak dał mi kosza ,ale lepiej się z tym czuję ,bo wiem ,że następnym razem muszę poprosić o dyskretność. Zresztą już powoli się staram. i jak mu to wyznasz możliwe ,ze nikomu nie powie. wink
      wyznaj mu miłość... Poczujesz ulgę na sercu ,a w brzuchu pojawią się motylki. ;*
      Wiem jakie to uczucie jest bardzo trudno ,ale staram się ci to wytłumaczyć.
      Napisz do niego na cokolwiek... Popros o dyskrecję i wyznaj miłość. Do odważnych świat należy ,a musimy zacząć coś robić ,bo życie jest krótkie. Ledwo się obejrzysz ,a będziesz stała nad grobem i lepiej korzystajmy z życia. ;*

pozdrawiam i trzymam kciuki. <3
    • milenka452 Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 02.12.10, 16:19
      Jak on się tb podoba to zacznij działac i tyle xd a jeśli chodzi o to zachowanie to mówisz wybadaj sprawę i jak np będzie ci patrzył tak rzeczywiście prosto w oczy to zapytaj "ej a ty mówiłeś na serio żę podoba ci się "ta" dziewczyna?" i wtedy może ci powie albo już bd wiedział o co cho xD
    • fantvd Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 02.12.10, 16:27
      Najlepiej bedzie jak pogadasz z nim szczerze
    • martacullen Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 02.12.10, 18:44
      No tacy są chłopacy , kochają , ale ignorują .. : P

martacullen santa
    • oldtimesakexd Re: Ja już nie wiem co mam myśleć . 02.12.10, 19:26
      1. Najpierw odpowiedz sobie na pytanie, czy Ci na nim zależy. Jeśli TAK, to już pierwsze lody przełamane.
      2. Jeśli On Ci się podoba, i jeśli czujesz do Niego coś więcej niż zwykłą sympatię, to zacznij mu to okazywać.
      3. Mówisz, że na imprezie był dla Ciebie bardzo miły, przytulał Cie i tak dalej.. Powiem Ci tak: Na imprezie mógł być sobą, pewnie wypił piwo może dwa i rozluźnił się. To normalne. Każdy tak robi, jeśli jest zestresowany.
      4. "Podczas gry w butelkę, wypowiedział imię jakiejś koleżanki ze swojej klasy" są dwa wyjaśnienia tej sytuacji: a) chciał wzbudzić w Tobie zazdrość, aby zobaczyć jak będziesz się zachowywać po usłyszeniu Jej imienia. b) mówił o innej dziewczynie pod kontekstem Twojej osoby.
      5. Raz Cie ignoruje, a raz nie: chodzi o to, że jeśli On widzi, że wcale Cie nie obchodzi Jego osoba, to on jednoznacznie woli darować sobie tą "rozrywkę". Nie dziwię Mu się wcale. Ale również dziwie się Tobie, że jeszcze nic z tym nie zrobiłaś. sad Może warto spróbować?suspicious Nie masz przecież nic do stracenia. wink

Pozdrawiam Serdecznie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka